Tuesday 22 November 2011

Conversatie Onderwerpen - Conversatie Voorgerechten

Ik heb altijd al het type die voelt mond vol tanden op loopafstand in een kamer vol mensen of op het voldoen aan iemand nieuw. Het is niet grappig eigenlijk, ik bedoel daar ben je, geconfronteerd met een volledig vatbaar uitziende persoon, wiens gezicht om wat voor reden lijkt een leeg masker, en je hersenen gewoon bevriest, zich afvragend wat op aarde te zeggen. Nou, bij deze voor de hand liggende nadeel op te heffen in mijn persoonlijkheid, heb ik besloten om te slijpen op een failsafe conversatie starter tactiek. Ik heb geprobeerd en getest, en je kan het wel van me, zij feitelijk werken. Hier zijn ze:
Gebruik humor; Wezen grappig is praktisch een onfeilbaar manier om het ijs breken, lichter dingen up, en krijg iedereen praten. Iedereen houdt van lachen, en er is niets als lachen om mensen te laten beginnen comfortabel gevoel. Natuurlijk, dat betekent niet dat u hoeft te doen een Jack Benny-of Jay Leno-achtige stand up routine, alles wat je nodig hebt is iets grappigs vertellen dat kan er met je gebeurd, en je zult versteld staan ​​hoe mensen warming-up aan u voor.
Zorg ervoor dat mensen comfortabel; Een van de beste manieren te beginnen praten is te laten zien dat je echt voorzichtig en zijn geïnteresseerd in mensen en in wat zij te zeggen heeft. U kunt voorzichtig duwtje hen door het wegrijden op een onderwerp en kunnen zij zich vervolgens over te nemen. Echter, je moet oppassen dat je niet persoonlijke ruimte binnen te vallen. Als staande en praten, geef ze genoeg ruimte als adempauze, maar staan ​​dicht genoeg om te laten zien dat je aandachtig zijn en om een ​​binding te vormen. Mensen zijn meestal erg blij met je te praten als ze zich gerust voelen met je mee.
Use open vragen; Open vragen zijn die moeten worden beantwoord lengte, en niet door alleen een ja of nee. Zo kunnen mensen werken aan iets - meestal op een onderwerp dat hen diepgaande kennis hebben - waardoor een gesprek. Dit is een van de beste manieren tekenen van mensen uit en krijgen ze comfortabel in mee in een conversatie. Zie echter dat je niet teveel doen. Te veel vragen kunnen als lijken alsof je grillen hen. Terwijl goede vragen hebben te stimuleren gesprek, moet je het mengen met een paar eigen openbaringen en opmerkingen, zodat het niet tot een straat met eenrichtingsverkeer.
Maak kleine Talk; Hoewel de meeste gesprekken puristen kleineren small talk als saai, volkse, of zelfs valse, small talk is meestal een van de meest effectieve manieren voor het verkrijgen van het gesprek gaande. Later kunnen meer intellectuele onderwerpen worden ingebracht in het gesprek. Hoe small talk te maken? Het is echt heel makkelijk. Blijf op de hoogte van wat er in de wereld, het land, en in de gemeenschap. Of je zou iets kunnen zeggen over het moment, zoals het evenement of locatie: het thema, het eten, het verkeer of het parkeren, de gastheer - en ja, waarom niet de slechte weersomstandigheden?
Kies een onderwerp Everybody kunnen praten; Zoek iets gemeenschappelijk en stel de conversatie bal aan het rollen. Er zijn zo veel dingen echt dat krijg je mensen af: een recente film in het nieuws; huisdier Peeves, sommige capriolen van een beroemdheid, een boek, dieet, of trainingsschema iedereen heeft het erover. U kunt beginnen bijvoorbeeld door te praten over dit nieuwe dieet je hebt op. en kijk hoe iedereen iets over te zeggen hebben.
Deze tips moet gaan een lange weg te maken van je savvy op het verkrijgen van de conversatie op gang in elke situatie kan blijken dat je inch Probeer hen uit en check out voor jezelf.

No comments:

Post a Comment