Saturday 26 November 2011

How om blinds Schoon - makkelijkste manier om Blinds Schoon

Reinheid is naast de godzaligheid, zeggen ze. Beschouw dit, heb je een verjaardagsfeest op uw plaats met tal van genodigden. Alles is ingesteld, behalve voor de netheid deel. Dus waar moet je beginnen? Aan het raam, natuurlijk! Beginnen met de jaloezieën, het meest over het hoofd gezien delen, en je zal het huis schoon binnen no-time hebben. Het is een mooi ding, een venster blind, maar kan je een moeilijke tijd. Reinigen zonwering kan heel lastig soms, maar niet als je door de tips hieronder.
Enkele nuttige tips over hoe je blinds schoon te maken:
Reinigen Vettige Blinds:; Voor het schoonmaken van vette aluminium jaloezieën, het gebruik van ammoniak gemengd met water. Such jaloezieën kunnen ook worden gereinigd, door ze in een warm bad, met een beetje afwasmiddel. Jaloezieën kunnen ook worden gereinigd met een mengsel van zuiveringszout (dit is een van de prominente zuiveringszout gebruikt) en water. Als het materiaal van de blinds is anders, zeggen als ze zijn gemaakt van doek en verwijder ze en ze op een handdoek gezet. Gebruik water en een mild reinigingsmiddel mix, als een schoon product. Dip een baby tandenborstel in het water mengsel en zacht borsteltje de blinds. Zorg ervoor dat de borstel niet tè vette, anders zal de bodem de blinds in plaats van deze te reinigen.
Cleaning Dirty en Dusty Blinds:; Nu is dit vraagt ​​om een ​​verschillende reinigings-strategie. Voor het maken van doek jaloezieën vrij van vuil, houdt een stofzuiger handig. Ervoor te zorgen dat de borstel is stofvrij. Niet vet en gewoon vuile aluminium jaloezieën kunnen worden gemaakt om te kijken alsof ze zijn gloednieuw, simpelweg door te besproeien ze met water detergensmengsel. Veeg de blinds schoon met een katoenen doek. You kunt ook maak ze schoon, door onderdompelen ze in een bad met een detergent watermengsel. Douche de blinds voor het spoelen van hen.
Blinds reinigen van verschillend materiaal
Hoe kan ik houten jaloezieën schoon te maken; houten jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken, prima facie. Maar zorg ervoor dat u ze niet schoon met water of wassen. Gebruik citroen olie om ze schoon, of de beste manier is om vacuum en stof hen. Onder andere gebruik maken van een plumeau of een vochtige doek gedoopt in een gemaakt-voor-Wood Cleaner, om houten jaloezieën schoon te maken. Tijdens het reinigen zonwering, open ze een manier, maak ze schoon en dan openen de andere kant opwijzen, aan de andere kant schoon te maken. Dit zal ervoor zorgen dat u zowel de zijkanten schoongemaakt.
How op verticale blinden gereinigd; Lamellengordijnen kunnen elke materiaal hout doek of aluminium. Het is gewoon dat ze verticaal staan. In tegenstelling tot horizontale jaloezieën, kan het stof niet prominent te merken op hen, maar ze vereisen het regelmatig reinigen niettemin. Alle bovengenoemde methoden kunnen worden gebruikt om de verticale lamellen schoon te maken. Echter, de truc is om de ramen te beschermen achter de blinds en de vloer onder hen ook. Zodra dat is geregeld, dan is er absoluut geen probleem. Ze te verwijderen en schoonmaken ze in een bad, is de gemakkelijkste manier, behoudens de uitzondering van houten jaloezieën. Houten verticale jaloezieën zal moeten worden gestofzuigd en afgestoft.
Afgezien van dit alles, de beste en de makkelijkste manier om blinds schoon, is het gewoon witte azijn en een oude sok of een katoenen handschoen tot uw beschikking. Plaats het op je hand en dip de uiteinden (vingers) van sok of de handschoen in de container met azijn. Nadat u dit te doen, gewoon je vingers door de beide zijden van de lat, voor het verwijderen van het stof. Schone elke lat met behulp deze methode. Gewoon blijven controleren dat de sok niet heeft meegemaakt teveel vuil aan haar vuil overschrijving op de lat.
Daar ben je, dit is hoe je kunt brandschone rolluiken. Dus wees niet verblind door de stof en het vuil op your jaloezieën, het aanpakken van hen, want je bent nu uitgerust met alle kennis. Zorg ervoor dat u alleen de makkelijkste manier gebruiken om blinds schoon!

No comments:

Post a Comment