Monday 7 November 2011

Feiten Op World Hunger

Zet je schrap voor de informatie die u zal worden geconfronteerd komen te staan ​​met vandaag. All de onderstaande punten gewoon herhalen met het feit dat er miljoenen kinderen en volwassenen die ondervoed zijn. De situatie is zielig, als kinderen sterven in grote aantallen per jaar. De lijders zijn die mensen die zitten gevangen in een vicieuze cirkel van leven en dood, die heeft uitgeoefend voor de generaties. Er moet slechts een van hen om de betovering te verbreken, maar om dat te doen het van essentieel belang is voor die persoon om te overleven. Lijkt het niet te zijn; kinderen niet zelfs live dan 5 jaar. Waarom doen ze lijden zoveel pijn en ellende?
Dit was een vraag die zich aandiende voor mij toen ik over deze feiten, ik stal een paar tranen, en dan keek om zich heen om ervoor te zorgen dat niemand me had gezien. Ik voelde me dwaze hebben dat gedaan omdat de feiten even zeker maken iedereen zitten en merk te nemen, een paar van jullie misschien zelfs een traan!Ik geloof dat ieder mens op aarde wordt geboren met een doel en verdient te leven.
Armoede en honger zijn enkele van de factoren die verstoren de plannen van de natuur en ons zenuwslopend feiten over honger in de wereld:; Honger, is de situatie wanneer er sprake is van extreme armoede. In deze toestand, individuen en gezinnen het moeilijk vinden om in hun basisbehoeften te voldoen. ; Als een gezin in armoede leeft, is er niemand ze zich kunnen wenden. ; Jaarlijks ongeveer 15 miljoen kinderen sterven door honger. ; Iemand sterft van de honger elke 3,6 sec. ; Het Indiase subcontinent herbergt vrijwel de helft van de hongerige mensen in de wereld. ; Er zijn 840 miljoen ondervoede mensen in de wereld, waarvan 799 miljoen leven in de ontwikkelingslanden. ; Kinderen maken onder de leeftijd van 5 tot meer dan 153 miljoen ondervoede mensen in de wereld. ; Bijna 183 miljoen kinderen met ondergewicht. ; Ieder jaar, zes miljoen kinderen sterven door honger. ; Er wordt verhoogd kind en volwassene sterfte te wijten aan het ontbreken van een goed dieet en essentiële vitaminen en mineralen. ; De intellectuele ontwikkeling van een kind wordt belemmerd als gevolg van ondervoeding. Ondervoede kinderen lijden aan vertraagde groei en je niet net zo goed als goed gevoede kinderen. ; Sinds de Zwarte Dood, ondervoeding verantwoordelijk is voor meer dan de helft van de sterfgevallen wereldwijd. ; Alle duurt het is de prijs van een raket naar een school hongerige kinderen te voeden met een lunch elke dag gedurende 5 jaar. ; Door inadequate voeding bij zwangere vrouwen, de kindersterfte is hoog ook. ; Meer dan 500 miljoen mensen in de Amerikaanse, Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen leven in absolute armoede. : Het is geschat dat 1/3e van de wereld goed is gevoerd; 1/3e onder gevoed, terwijl de rest is honger. ; Ongeveer 3 miljard mensen in de wereld vinden het moeilijk om te overleven op US $ 2 per dag. ; Ieder jaar sinds 1945, heeft de Voedsel-en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties is het vieren van 16 oktober als World Food Day.

No comments:

Post a Comment