Thursday 17 November 2011

Bob Kapsels - Nieuwe bob kapsels

Bob kapsels zijn niet alleen prachtig maar ook zeer veelzijdig en brutaal aan de sport. Als je echt moe van die pretentieuze buurmeisje, pronken met haar lange lokken, dan is het tijd u te laten zien haar de veelzijdigheid van bob kapsels. De traditionele bob kapsels waren kort en strak uit, met de haren wordt gesneden in dezelfde lengte. De lengte van deze bob kapsels was altijd tussen de kin en de schouders. Nou, nieuwe bob kapsels verder gegaan dan de oude, traditionele bob kapsels. De beste eigenschappen van bob kapsels is dat ze over het algemeen kan elke gezichtsvorm past en worden bewerkt in verschillende manieren om de fundamentele cut te veranderen. Trouwens, deze zijn ook makkelijk te-snel een shampoo met een klap droog is kan de truc niet te handhaven! Deze kapsels ook even populair bij de meeste celebs met Posh Spice en Gwen Stefani gaat de Bob manier!
Nieuwe Bob Kapsels:
Blunt Bob Kapsels:; Blunt A-lijn Bobs kan je kijken echt modieus en kan worden veranderd of aangepast voor dag en nacht evenementen. A-lijn bobs zijn geometrisch snipped in een recht lijn. De naam voor de A-lijn bob bestaat omdat de algehele uitstraling van het kapsel lijkt op de alfabet A. Hier, de pony is in een horizontale lijn, alsmede de uiteinden van het haar, waardoor de kaaklijn kus. Zoals bob kapsels kunnen worden afgespeeld rond om verschillende looks hebben. De stijl van de A-lijn Bob kapsels, ervoor zorgen dat u uw haar wassen met bepaalde producten die zijn ontworpen om uw haartype. Then, detangle dit met een grove kam. Use styling gel voor betere beheersbaarheid. Indien mogelijk, laat het haar natuurlijk drogen. Als u de droger gebruik dan een ronde borstel gebruiken en de randen weer iets minder dan tijdens het drogen. Dus gebruik haarspray die het haar perfect verblijf voor een langere duur.
De asymmetrische Bob:; Hoewel de klassieke bob is gedragen op verschillende manieren, de asymmetrische bob kapsel is erg in de mode deze dagen. Dit is echt hip en trendy en ziet er beter op vrouwen met steil haar. Hier is het haar kop en schouders boven de schouders en zachte lagen worden toegevoegd achter een ronde hoek ontworpen rond het gezicht hebben. Deze bob kapsels kijken fab met piekerige opzij vallende pony. Soms is het haar ook dramatisch scheiding aan een kant. De stijl your asymmetrische bob kapsels, moet je shampoo met anti frizz producten. Gebruik een ronde borstel voor het föhnen van uw haar. Til haar bij de wortels omdat dit zal helpen om het volume te verhogen. Mogelijk moet u uw vingers te gebruiken om ontwarren en geven de gewenste vorm voor de kroon. Voeg een zachte houd haarlak of u kunt zelfs gaan voor een super glans haarproduct te maken brutaal kijken.
De omgekeerde Bob:; Dit kapsel is een van de oudste en is gestileerd in verschillende vormen vandaag. Dit formulier wordt algemeen gedragen taps rond de omtrek. Dit is dicht gehouden op de hals. De omgekeerde bob heeft toegevoegd hoogte van de kruin. De achterkant is meer taps. De omgekeerde bob kan variëren van stijlvol tot funky. De lengte van geïnverteerde bobs kan echt korte tot kin lengte of zelfs middelmatige lengte op keer. Deze kunnen worden versierd met hoogtepunten.
Bob Kapsels met Curls:; U hoeft niet altijd om haar straightenen met krullen. U kunt deze aan uw eigen voordeel en hebben bob kapsels die kunnen Spice up your looks. Gebruik lagen in je kapsel om meer definitie aan de krullen. Haar kan worden teruggebracht tot net onder de kin niveau. Dit zou laat de krullen voorzichtig frame het gezicht. De voorkant van de haarlijn kunnen worden kort gehouden. De stijl van de krullende bobs, laat in de conditioner en een handdoek droog haar. Gebruik wat mousse door de bovenste lagen. (Laat het niet aanraken van de wortels.) U kunt zelfs föhnen je haar maar voorzichtig kneed met je vingers. Gebruik wat glans serum op het randen voor ultra glossy krullen.
Nieuwe bob kapsels vangen aan met grote ijver. Het gaat allemaal over het verwelkomen van terug de oude concepten met een scheutje van nieuwe ideeën!

No comments:

Post a Comment