Tuesday 22 November 2011

Natural Beauty: Homemade gezicht packs

Niet iedereen is gelukkig genoeg om uit te rollen van bed and drop dead gorgeous kijken zonder blikken of blozen. Nou, de meeste vrouwen besteden veel geld op eindeloze reizen naar de schoonheidssalons en natuurlijk in een veel tijd. De manier waarop onze huid kijkt ook afhankelijk de manier we voelen van binnenuit. Niet velen zijn daadwerkelijk bewust dat degenen verlengde bezoeken aan de parlors niet mag daadwerkelijk de huid vergroten, maar veroorzaken een leeftijd sneller omdat van het aantal chemicaliën die worden toegepast om u kijken gorgeous binnen enkele minuten!
Nou, heb je natuurlijke schoonheid niet altijd worden verbeterd met behulp van cosmetica en bezoeken aan de melkstal. Om de natuurlijke schoonheid in u en uw huid een gezonde gloed, alles wat je hoeft te doen is het handhaven van een gezond dieet met een goede oefening routine en natuurlijk heel veel vochtinname. Afgezien van dit, kan uw keuken bieden u verschillende ways om zelfgemaakte gezicht te creëren packs in plaats van toepassing onnodige chemische stoffen op je huid! Neem een ​​kijkje via uw voorraadkast en dit zelf, zal je verschillende manieren om natuurlijk mooi zijn zonder de uitgaven exorbitante bedragen!
Hier zijn een paar eenvoudige manieren om zelfgemaakte gezicht packs aan te brengen die natuurlijke glans terug te krijgen in uw huid!
Zelfgemaakte Face Pack Recepten:: Dit zelfgemaakte gezicht packs helpen om uw huid reinigen en ook strak om te voorkomen doorhangen houden. Zelfgemaakte gezicht packs helpen om onzuiverheden en dode huidcellen verwijderen als goed.
Voor de vette huid-, Cucumber gezicht pack-, Ingrediënten:; komkommer sap (Een eetlepel); Mint sap (Een eetlepel); pepermuntextract (halve theelepel)
Meng al deze ingrediënten en breng het over je hele gezicht en hals. Zodra het droogt uit, je gezicht wassen met lauw water.
Papaya gezicht pack-; Deze is vrij eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is 2 eetlepels van papaya pulp. Breng dit op je gezicht en laat het drogen. Was het af met lauw water. You kunt ook mengen citroensap in het als goed.
Voor de normale huid:; Sla gezicht pack-, want dit, alles wat je nodig hebt zijn twee slablaadjes. Dompel deze in wat olijfolie. Strooi een paar druppels citroensap overheen. Plaats deze bladeren aan beide zijden van je gezicht. Bedek dit met een handdoek gedrenkt in koud water. Nadat de 15 minuten, veeg je gezicht met een katoenen gedrenkt in melk. Afspoelen met warm water.
Apple gezicht pack-; Ingrediënten:; Apple-geschild en gesneden (Half); Egg dooier (1); Olie (Twee eetlepels); Honey (One eetlepel); Azijn
Meng alle ingrediënten en mix tot een pasta te maken. Pas dit op het gelaat en laat het een voor enkele minuten. Zodra de verpakking droogt, de huid wassen met warm water.
Voor droge Huid:; Amandel gezicht pack-; Ingrediënten:; Amandelen (10); Oatmeal (Twee theelepels); China klei (Twee theelepels-dit fungeert als een mild exfoliërende agent die helpt om ontdoen van huid onzuiverheden.); Citroensap (een halve citroen); Mashed avocado (One); Volle melk (Vier eetlepels)
For the amandel Face Pack, een mengsel van de 10 amandelen maken met twee lepels havermout en vier eetlepels volle melk, twee lepels van porselein klei, een gepureerde avocado en het sap van een halve citroen. Zodra u de juiste consistentie, passen dit op het gezicht en laat het op gedurende 20 minuten. Om dit te verwijderen, gebruik dan een vochtige watten, die is gedrenkt in koude melk. Veeg de verpakking uit en plons je gezicht met koud water. Eenmaal gedaan, gebruik dan een lichte moisturizer.
Honing en eigeel gezicht pack, Ingrediënten:: eigeel (1 theelepel); honing (1 tl); olijfolie of vitamine E olie (paar druppels)
For deze zelfgemaakte gezicht pack, meng 1 theelepel van eigeel met 1 theelepel honing. Vervolgens voegt u een paar druppels van de olijfolie of de vitamine E olie. Meng de ingrediënten en breng dit gelijkmatig over het gezicht. Bewaar deze op voor een half uur en spoelen. Dep ze droog.
Soms, zou je de neiging om een ​​allergie voor bepaalde of vruchten, die een ingrediënt in deze zelfgemaakte gezicht packs worden. Hoewel het misschien niet hebben veroorzaakt any allergie als intern geconsumeerd, is het beter om een ​​scherpe uitkijk dus houd voor elke minuut wijzigingen of reacties die u kunt wijzigen het gezicht packs die aansluiten op uw huid. Raadpleeg uw schoonheidsspecialiste tevoren, als dat nodig is.

No comments:

Post a Comment