Saturday 5 November 2011

Schooluniformen voor-en nadelen

Feit Bestand entry: Schooluniformen zijn een norm in veel landen. De meeste particuliere scholen in Amerika hebben uniformen zijn zo goed.
Net als alle wereldse gebeurtenissen, hebben schooluniformen geconfronteerd met een melange van de reacties. De school uniform debat, lijkt nooit een einde. Veel love it, velen haat, weinigen doen het niet erg, konden weinigen leven zonder. Dus besloot ik om een ​​initiatief om dit dilemma op te lossen nemen. Laten we eens kijken schooluniform voor-en nadelen.
Scholen Uniform Pros: Laten we eens zien de profs van schooluniformen (Dit zijn meestal uit de PTA oogpunt). ; Schooluniformen zijn een geweldige manier om een ​​niveau van sociale gelijkheid tussen de leerlingen van openbare scholen te handhaven: Het concept van het kennen van de sociale achtergrond wordt vermeden. Als zodanig, persoonlijke vooroordelen zijn niet gevormd en verdienste is de enige doorslaggevende factor. ; Bescheidenheid in kleding kan worden gehandhaafd: Het is heel gemakkelijk, als schooluniformen zijn een onderdeel van het systeem, promiscuïteit voorkomen bij jonge volwassenen. Studenten zullen leren om elkaar op basis van hoe ze met elkaar opschieten te eerbiedigen en niet hoe sexy ze eruit zien. ; De mate van afleiding (als gevolg van overmatige aantrekking) is aanzienlijk verminderd: Let's face it, kan glam meisjes en jongens bouncy vrij een afleiding voor bepaalde mensen. Meer nog, kan uniformen helpen bij het voorkomen willekeurige attractie en het is repercussies. ; Bouwt een gevoel van ambassadeurschap en loyaliteit bij de studenten: Vanwege het feit dat alle studenten worden dressing in soortgelijke kledij, die uniek zijn voor de school, de studenten een gevoel van ambassadeurschap en loyaliteit te ontwikkelen om de school. ; Voorkomt het optreden van complexe syndromen (inferioriteit en superioriteit): Uniformen zal helpen voorkomen Silly psychologische problemen. Studenten zullen niet worden gekend door wat ze dragen, maar door hoe ze presteren. ; Bouwt teamgeest in de studenten: Vergelijkbare kledij bevordert de teamgeest. ; Schooluniformen te moedigen een gevoel van eigen en discipline: Uniformen zal een gevoel van discipline en het vermogen bij de studenten, om ervoor te zorgen dat ze gekleed in overeenstemming met de verwachting van de school te creëren. ; Dus nu, lijkt het erop dat de school uniformen zijn een geweldig idee. Maar voordat het maken van je geest over hen, houd op. Lees de volgende sectie.
School Uniform Cons: Laat ons zie de tegens van schooluniformen (deze zijn meestal uit de studenten oogpunt). , Het gebrek aan vrijheid van meningsuiting: Kleren wordt vaak gezegd dat een manier van jezelf uitdrukken zijn. Als zodanig schooluniformen zou een belangrijke hindernis in de weg naar zelf-expressie te zijn. ; Dresscode verplichting schept voor: Een heleboel mensen hebben persoonlijk op zich neemt dressing. Als de school een uniforme zich niet houdt aan dat het een life-style kwestie geworden. ; Fosters cocon - achtige omgeving: School Uniformen creëren een vals gevoel van veiligheid. Indien de student gewend raakt aan worden gerespecteerd voor hun geest en niet kijkt, kan de buitenwereld komen als een verrassing voor hen. ; Kan saai en mondaine: dezelfde kleren, dezelfde kleur, elke dag erg saai. Het ontbreken van verschillende soorten kleding en kleuren in de omgeving zou kunnen blijken nogal deprimerend. ; Verlaagde ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ontdekking: Met het oog op uw plaats in de wereld om je heen weet, moet je zien hoe je fit in. Als zodanig een schooluniform (met al zijn uniformiteit) zou een obstakel in het pad van creatie en niche zelfontdekking worden. ; Heeft enkele minachtende interpretaties: Hoe kan men vergeet de sexy school meisje concept. Een schooluniform is bekend dat het zo'n impact op adolescenten. Dit kan leiden tot meer corruptie van de geest dan de afwezigheid van uniformen. ; Toegevoegd kosten: Let's face it. U moet meer geld uitgeven op de uniformen als je kunt niet je gewone kleren naar school. Dit kan zie als een kleinzielige kwestie als van nu, maar in de lange termijn zij een omvangrijke impact op uw portemonnee. ; Boy! Wow! Ben je niet in een dilemma ook. Nu dat je gelezen hebt de voors en tegens van schooluniformen, wat denk je, zijn schooluniformen goed of slecht? Voordat ik afsluit, wil ik graag een stukje van mijn geest hier geven. Geen enkel aspect van de samenleving (schooluniformen in dit geval) is noodzakelijk goed of slecht. Het is een kwestie van perceptie en timing. Ja, de eenvoudigste manier om te leven, is om dingen te accepteren wat ze zijn en ze niet iets te zijn dat ze niet verwachten! Dit is waar ik aftekenen! Hebben een geweldige dag op school!

No comments:

Post a Comment