Saturday 5 November 2011

Do it Yourself Trouwkaarten

Doe het zelf trouwkaarten te maken een grote indruk op uw gasten. Zij zullen weten, vanaf het begin over de uitzonderlijke inspanningen u het in en gewoon hoe belangrijk en persoonlijk deze speciale dag is voor jou.
De bruiloft uitnodiging is de eerste indruk die uw familie en vrienden zal hebben van de soort van de bruiloft u van plan bent te hebben. Het ontwerpen en het creëren van uw eigen speciale uitnodigingen niet alleen je eigen stempel drukken op uw bruiloft, het kan ook u helpen om heel wat geld besparen. In deze dagen van hoge kosten van alles, vooral dingen die betrokken zijn bij bruiloften, zal elk dubbeltje bespaart u te helpen.
Hoewel het zelf doen uitnodigingen zijn een geweldig idee, kan het een redelijk zenuwslopend proces, vooral als alle ideeën die je kunt bedenken lijkt run-of-the-mill, of een onverwachte problemen opduiken. Hier zijn een paar ideeën om je slag te gaan.
Maak Ideeën; Een goede manier is om de lessen uitgevoerd door vele scrapbooking aanbod winkels waarin je leert hoe je je eigen trouwkaarten te maken. Het bijwonen van deze klassen kan u veel ideeën over het maken van uw eigen ontwerp, en ook uit te zoeken of het ontwerp dat u in gedachten heeft zal werken. Bijvoorbeeld, als je wilt om versieringen, zoals een boog, een oog, lakzegel, enz. te gebruiken, de stukjes van uw uitnodiging, controleer of je brengt de juiste soorten van de leveringen. Kunnen er enkele korte sneden of trucs die bespaart u tijd en geld? Het internet is ook vol met sites waar je kunt een heleboel ontwerp ideeën te krijgen.
Personaliseren; Maak de uitnodigingen met behulp van zo veel van uw persoonlijke flair als je kunt. Maak uw uitnodigingen een creatief middel van de invoering van uw bruiloft en de relatie met uw vrienden en familie. U kunt gebruik maken van een speciaal lettertype, kleuren en papier om de vibe die u wilt. Zal uw bruiloft leuk en licht? Of zal het een elegante en formele? De manier waarop je Ontwerp uw eigen uitnodigingen precies communiceren hoe u van plan bent uw bruiloft te zijn, dus helpen uw gasten te begrijpen wat je kunt verwachten. Met behulp van uw foto om te personaliseren is het ook een goed idee. U kunt dubbele foto's vrij goedkoop van de machines scrappen aanbod winkels hebben. Informeer bij uw lokale retailer of je moet meenemen een CD met je foto erin of een foto te scannen. Sommige machines hebben de mogelijkheid van het omzetten van kleurenfoto's in zwart-wit of sepia aan de stijl van uw uitnodiging wedstrijd.
Denk na over de logistieke eisen, denk de krant: Er zijn een aantal scrapbooking aanbod winkels uit waar je kunt groter formaat vellen te krijgen tegen een gereduceerd tarief. Bijvoorbeeld, hoewel er op 81 / 2 door 11 of 12 bij 12 formaat papier op de plank, maar de winkel kan veel grotere maten aankoop van het papier en verkopen u deze tegen een lager tarief. Als dat het geval is, zien dat de winkel ook het papier volgens de grootte die u wilt voor uw uitnodigingen bezuinigingen. Een paar winkels rekenen een kleine prijs voor het snijden van het papier voor je. Maar in het geval je van plan bent om af te drukken op het papier, is het beter om eerst af te drukken en vervolgens laten knippen. Je zult moeten beslissen over het aantal uitnodigingen dat u van plan bent om te verzenden. Geef een gedachte aan elk stuk papier je nodig hebt voor de montage van elke uitnodiging. Wat zullen de afmetingen van elk stuk, en wat zijn de afmetingen van het papier dat u koopt? Zodra je zowel de afmetingen, moet u uitzoeken hoeveel vellen papier, moet u de aanschaf van een voldoende aantal stukken voor het monteren van uw uitnodigingen.
Check Out Post Office verordeningen: In het geval dat uw uitnodigingen bevatten een aantal stukken karton, kan het zwaarder in gewicht dan de reguliere stempel zou dekken. Vandaar dat, om te voorkomen dat uw uitnodigingen bij hun aankomst op bestemmingen als port, is het een goed idee om een ​​uitnodiging monster te nemen naar het postkantoor en controleer het gewicht ervoor te zorgen dat u de juiste postzegels te kopen. Plus, er zeker van dat uw reactie kaart is volgens de voorschriften van het postkantoor. Veel respons kaarten zijn te klein. Zie dat die van jou is van de juiste maat, zodat het kan worden verstuurd via de reguliere post. Moet je ook bewust zijn van het feit dat meer port is vereist voor vierkante kaarten dan rechthoekige. En, als je een kaartje te gebruiken in plaats van een envelop, kunt u de aanschaf ansichtkaart postzegels voor de reactie kaarten, die minder duur zijn.
Opmaak van uw kaart: Houd voldoende tijd voor het opmaken van uw uitnodigingen. Bedenk wat de verhoudingen van het papier wordt na het kappen. Door het controleren van de marges op de Tekstverwerker in je comp, kunt u ervoor zorgen dat de tekst is in het centrum volgens deze proporties. Het is beter om niet te marges op uw document om de afstand te houden op het computerscherm hetzelfde als de af te drukken. Een ander goed idee is om tekstvakken volgens de precieze grootte van het papier te maken nadat deze is afgedrukt op en knippen, om ervoor te zorgen dat de tekst correct wordt geplaatst. Wilt u de uitnodigingen to print zelf, is het het beste om het te testen uit met een vel papier voor de aankoop van dit alles en het hebben van het snijden. Some van het papier kan heel moeilijk om op print, zonder de inkt vlekken en papier vaak gedraagt ​​zich anders in de verschillende printers en met verschillende inkten.
Het organiseren van een partij; Het kan een vervelende en tijdrovende taak om de uitnodigingen elkaar te zetten. Dus, zet op uw favoriete muziek, vrienden uitnodigen en familie, koken up wat plezier eten, en zet hem in een feestje!

No comments:

Post a Comment