Saturday 12 November 2011

Plus Size Cocktail Jurken

Met meer dan 40 miljoen die een maat 14 of groter vandaag, retailers proberen om de stijgende vraag naar stijlvolle plus size cocktailjurken voldoen. Dit seizoen heeft de mode-industrie meer getuige van keuzes in de plus size markt dan ooit tevoren. Met zoveel nieuwe en interessante stijlen in het bereik van plus size cocktailjurken, kan het nogal verwarrend zijn voor de juiste jurk te vinden voor jezelf.
Ja, voor plus-sized vrouwen, het vinden van de juiste cocktail jurk kan een ontmoedigende en nooit eindigende taak. Niet alleen is het uitermate moeilijk om een ​​feestjurk dat is leuk en sexy vinden, maar het kan ook problematisch zijn het vinden van een die betaalbaar en figuur flatterend. Gelukkig, vandaag zijn er meer keuzes! Voor nadere vrouwen, fluweel cocktail jurken zijn zowel chique en stijlvol. Velvet jurken in juweel tonen kan wonderen doen voor gewelfde vrouwen by flatterend hun lichaam in plaats van verbergen. De sleutel tot het dragen van een fluwelen cocktailjurk is om te zoeken naar ontwerpen die stromende rokken, rijk tailles en diepe hals ter verbetering van de splitsing. Deze jurken worden nu een grote hit op de helling en kunnen elke plus size figuur prachtig platter.
Als je iets wilt dat een beetje meer onconventionele dan kiezen voor een jurk die zich spiegelt aan de stijlvolle 50's en 50's. Ja, retro jurken zijn het nieuwe ding dit seizoen! Met zoveel geweldige accenten als zijde en taf shantoeng rokken, deze jurken zijn geweldig. Als jij een van degenen die welgevormde benen te roemen, dan zijn deze retro jurken zijn gemaakt voor u, als ze laten u toe deze activa pronken. Deze retro ensembles in combinatie met een leuke open teen hiel schoen zorgt ervoor dat u het beste kijken uw stijlvolle. Note om te onthouden: de plaats van die stiletto's for chunkier platform hakken.
Als je denkt dat je het hebt en niet bang om het te pronken, dan kan je waarschijnlijk weg met dragen van een van die prachtige strapless jurken die je ziet de beroemdheden wearing om zo vaak. In tegenstelling tot wat iedereen denkt, volslanke vrouwen kunnen kiezen voor de teensy weensy strapless jurk voorwaarde dat zij de juiste ondersteuning. Als de jurk heeft een ingebouwde ondersteuning systeem en u draagt ​​een comfortabele, goed passende strapless beha binnen - u bent helemaal klaar om te gaan! Als u niet vertrouwd bent met zo veel huid laten zien, dan Accessorize je outfit met een uitgerust schouderophalen of een sjaal voor dat essentiële vleugje elegantie en stijl.
Voor diegenen onder u die graag de conventionele, heb je altijd de little black dress. Een tijdloze klassieker die nog nooit en zal nooit uit te gaan van stijl, vinden van de juiste zwarte jurk is niet in het minst beetje moeilijk. Een goede tip is om weg te blijven van omvangrijke weefsels en stoffen zoals jersey, kant of een wollen crêpe mix kiezen. Indien u op zoek bent naar een knie lengte jurk, dan is je jurk is al een grote hit op dat feestje.
Niet uit de weg kruiden je outfit met een decoratieve schouderophalend, metallic hakken of zelfs klassieke sieraden. Ongeacht de gelegenheid zijn, zul je zeker het gesprek van de partij te zijn wanneer u flaneren in het zoeken elegant en sexy in uw klassieker little black dress. Jaren geleden, was het erg lastig om de juiste cocktail party jurk die niet alleen betaalbaar, maar stijlvol ook, vooral wanneer je het over de plus-sized vrouw te vinden. Voorbij zijn de dagen van tent-achtig frocks en slonzig jurken! Nu krijg je de beste kijk je in de mode. Dus of u nu wilt Spice up your avondje uit in een bescheiden zwarte klassieke of een sexy strapless nummer, kunt u er zeker rust die er zijn tal van opties die er zijn.
Ja, het is wel ongelooflijk dat niet een lange tijd geleden heeft de plus-sized vrouw werd onderworpen aan een minimale keuze van muu-muu-achtige jurken en jurken. Met detailhandelaren en ontwerpers nemen kennis van de stijgende vraag naar trendy plus size cocktailjurken, zijn er meer en meer opties Briesende in met elke passerende seizoen. Dus of u nu wilt ingetogen en rustig in een elegant broekpak worden of u het wilt vamp met een strappy nummer, je hebt nu de keuze om 'kieskeurig'.

No comments:

Post a Comment