Sunday 13 November 2011

How op aluminium gevelbekleding installeren

Het gebruik van aluminium als gevelbekleding huis begon na de Tweede Wereldoorlog. Sindsdien hebben mensen de voorkeur aan aluminium gevelbeplating gebruiken over andere soorten van het huis opruimen vanwege de verschillende voordelen. Het oppervlak van de aluminium gevelbeplating wordt vaak bedekt met glazuur, dat de aluminium gevelbeplating aan verschillende looks, waaronder een kunstmatige houtoppervlak kunnen krijgen. Het weer speelt een belangrijke rol bij het installeren van aluminium gevelbeplating. Lente en zomer zijn de beste seizoenen voor de uitvoering van dit project. Zelfs voordat u start met het werk, moet u controleren wat de weersverwachting ook. Een onverwachte regen een paar dagen zal de taak moeilijk voor je. Voordat je weet hoe aluminium spooraansluiting te installeren, laat ons kijken wat de voordelen van aluminium gevelbeplating.
Voordelen van aluminium gevelbekleding; Aluminium gevelbekleding is brandveilig en waterdicht. Aluminium gevelbeplating kan duren voor enkele decennia en vereist niet veel onderhoud. Het geeft aanleiding tot een aantal problemen zoals krassen en kleine deukjes die kan worden genezen door schuren of schilderwerk het oppervlak. Het kan niet geroest als staal gevelbeplating. Een zeer belangrijke functie van gevelbekleding is om bescherming te bieden om uw huis van buiten weer. Als gevolg van de aluminium gevelbeplating, de buitenmuur van uw huis niet in direct contact komen met het vocht van regen en sneeuw, en dus is de resulterende schade van de binnenmuren voorkomen. In afwezigheid van vocht, zowel in de buitenmuren, alsook binnenwanden, maak ze vrij van iedere vorm van aantasting van schimmels en schadelijke bacteriën. Dit soort problemen zijn moeilijk als duur om te genezen. De kosten van aluminium gevelbeplating is veel minder in vergelijking met andere huis opruimen als een baksteen steen en houten gevelbekleding. Het zorgt voor meer effectieve isolatie van uw huis ten opzichte van vinyl gevelbeplating. As is het een goede isolator van warmte, zal het helpen uw oven of airconditioner om te werken bij het maximale efficiëntie gedurende het hele jaar.
Aluminium gevelbekleding Installatie - Voorbereiding, Meestal zijn het de fabrikanten bieden een handleiding, als je de aluminium gevelbeplating te kopen. Als je de handleiding aandachtig, zal de installatie heel makkelijk. U nodig heeft een aantal eenvoudige aluminium gevelbeplating tools zoals bevestiging strips, hamer, handzaag voor het snijden van de platen van gevelbekleding, spijkers, mes en een ladder te bereiken de hogere gebieden van de muur. Om een ​​indrukwekkende finish, moet je de muur goed voor te bereiden. Reinig de muren om het vuil zoals oude verf, stopverf of afdichten te verwijderen. Mocht u spijkers op de muren, moeten zij binnen worden gehamerd. Elke kleine of grote depressie moet worden opgevuld met wiggen.
Aluminium gevelbekleding Installatie - Underlayment; Voor de installatie van de aluminium gevelbeplating, de backing oppervlak moet zelfs. Voor dit doel, een onderlaag moet worden geïnstalleerd voordat u vast de aluminium gevelbeplating. Foamboard wordt beschouwd als de beste ondervloer voor aluminium gevelbekleding. Start de installatie van een muur en als je eenmaal klaar bent met het alleen over te gaan naar de volgende. Tijdens de installatie moet elk van de bladen worden bewaard in een rechte lijn. Elke twee aangrenzende bladen van aluminium gevelbeplating overlappen van ten minste twee duim met elkaar.
Aluminium Siding Installatie - Bevestiging van de platen van aluminium; Na plaatsing van de bladen van de gevelbeplating aan de muur, je moet ze op te lossen. De platen hebben in de fabriek gemaakt gaten op hen waar je de nagels te zetten en ze hamer in op de gevelbeplating op de muur te bevestigen. Je moet alleen in aluminium nagels te gebruiken voor dit werk of anders de gevelbeplating kan beschadigd raken. Zorg dat er geen vast te stellen van het aluminium opstelspoor heel strak vast, want het zijspoor kunnen krijgen verbogen als gevolg van de temperatuur expansie en krimp. Op elke muur, een kloof van drie-vierde duim moet worden gehouden vast te stellen van de hoekstukken. Als de installatie van aluminium werk is voltooid, moet u de hoekstukken passen op elke hoek van de muur. Schuif de randen van de hoekstukken onder de randen van de panelen van aluminium gevelbeplating en dan zet ze vast met spijkers, zodat de vellen aan elkaar worden gekoppeld.
Hoop, vindt u het proces van hoe aluminium gevelbeplating eenvoudig te installeren. Nu kun je schilderen aluminium met elke kleur van uw keuze en maak het aantrekkelijke look. Zodra u hebt geïnstalleerd het aluminium gevelbeplating, bent u vrij van elke vorm van onderhoud van de buitenmuur van uw huis. Het enige wat u hoeft te doen is om het schoonmaken van de gevelbeplating een keer per jaar en een keer schilderen in misschien 5 of 6 jaar.

No comments:

Post a Comment