Friday 25 November 2011

So You Wanna roze haar ...

Ik heb roze haar.
Nu hebben we dat uit de weg, als je dit leest kan ik aannemen dat je op zijn minst enige interesse in het sterven je haar een andere kleur dan het natuurlijke spectrum van mensenhaar pigmenten hebben. Of u nu wilt warm roze, rode brandweerauto, of hemelsblauw gaan, u vindt het is makkelijker dan je zou verwachten. In slechts een paar eenvoudige, makkelijk te volgen stappen, kunt u die saaie blonde of zwarte in een fantastisch helder geel of fuchsia in een kwestie van uren!
Stap Een - Bleach.
Helaas, als je wilt opvallend fel gekleurd haar hebt, zult u moeten ontkleuren. Zelfs degenen onder ons met van nature blond haar vindt dat de kleur zal veel beter op geblondeerd haar. Ja, het zal schade aan uw haar. Er geen vermijden het. Mijn filosofie is echter dat je haar terug groeit dus nu kleurstof en zorgen later! Plus, de meeste van de gebruikte kleurstoffen aan onnatuurlijke kleuren te bereiken, zijn niet de chemische en handelen bijna als een diepe conditioning behandeling, de bestrijding van de schade veroorzaakt door het bleken.
Als je echt niet wilt bleken, dat is ook een optie, maar verwacht niet dat de helderste resultaten te krijgen tenzij je een natuurlijke blondine. Als u hebben zwarte haar, zou je alsmede vergeet als je niet bereid bleekmiddel. Hou dit in gedachten wanneer u uw beslissing.
So, van toepassing het bleekmiddel, laat het stellen totdat je haar heeft opgelicht genoeg, en spoelen. Volg de aanwijzingen op uw bleken kit zorgvuldig om niet jezelf schaden met deze agressieve chemicaliën.
Stap twee - Breng de kleurstof.
Wees heel liberaal in uw toepassing. Hoe meer u gebruik, door de betere dekking die je gaat krijgen. Zorg ervoor dat je dekking van de wortels, tips en haarlijn vooral goed als deze zijn de gebieden waar er fouten zijn veruit de meest opvallende. Gebruik een kam of borstel om de kleur in uw haar te verspreiden als je het moeilijk te doen met je handen. I highly recommend handschoenen tijdens applicatie omdat deze kleurstoffen neiging hebben om de handen en vingernagels vlek. They zal vlek vrijwel alles, echt, dus kleurstof voorzichtig!
Stap Drie - Sit.
Nu is het tijd voor het leuke gedeelte! Zitten en wachten op de kleurstof te nemen kunnen worden erg saai, ik zal toegeven. Houd jezelf bezig met een boek, tijdschrift of een film. Hoe lang denk je te zitten als deze? Het afhangt van hoe hardcore je voelt wezen. Ik beveel vijfenveertig minuten als een minimum en tot twaalf uur als maximum. Hoe langer de kleurstof bevat, hoe helderder de kleur en hoe sterker het uithoudingsvermogen. Sommige mensen zullen wrap hun haren in tin folie en douche caps en laat de kleurstof nemen terwijl ze slapen nachts. Persoonlijk denk ik dat een uur of twee zou voldoende moeten zijn als je je haar gebleekt.
Optionele stappen.
Sommigen beweren dat het spoelen van de haren met azijn of met behulp van een föhn op je haren vóór spoelen kan helpen de kleur te nemen beter, waardoor het dus langer meegaan. De azijn truc heeft iets te maken met een pH-niveau, hoewel ik persoonlijk nog nooit hebt geprobeerd. Ik heb geprobeerd föhnen, en alles wat ik kan zeggen is dat het niet kon kwetsen. Of it helpt of niet, ik ben niet zeker, maar het is de moeite waard een schot.
Stap Vier - Spoel.
Ahh, zal dit een goed gevoel! Krijgen van die smurrie uit je haar zodat je eindelijk kan zien hoe het geworden is het beste deel van het proces. When spoelt u, krijg je haar een beetje nat, lather alsof je shampoo, en spoel alle kleurstof uit om het beste van uw vermogen. Zorg ervoor dat je alle kleurstof uit, zodat u niet weer uw handdoeken funky kleuren! Hoewel, wees gewaarschuwd, dit kan gebeuren, ongeacht hoeveel je afspoelen, dus het beste gebruikt u een oudere handdoek voor het geval het is vernield.
En je bent klaar! Dat is alles! Het is een simpel proces, maar het zal geven uitstekende resultaten. Het haar is levendig, spannend, en allesbehalve gewoon!
Maar wacht ... wat kleurstof moet ik gebruiken en waar krijg ik het?
Ik persoonlijk adviseren Manic Panic of speciale effecten kleurstoffen. Buiten twijfel, zullen ze u de meest bevredigende resultaten. Probeer winkelen bij Sally Beauty Supply of Hot Topic om deze kleurstoffen vinden in een breed scala van kleuren. Vindt u ook berokkenend bij verschillende winkels online.
Beste van geluk, en onthoud, u alleen live ooit zo spice it up een beetje! Je haar verven roze / blauw / rood / groen / geel vandaag nog!

No comments:

Post a Comment