Saturday 5 November 2011

Bruiloft Etiquette

Niemand weet hoe de gewoonte van bruids douches begonnen, maar er is wel een verhaal achter, maar niet de precieze versie, omdat niemand weet dat zeker.
Hier is hoe het gaat: een slechte Nederlands meisje woonde in een tijdperk van de bruidsschat systeem en ze was verliefd op een arme molenaar. Haar vader niet goed te keuren van haar liefde rente en weigerde haar de nodige bruidsschat te geven. Nu was ze in een beetje een fix, maar de stedelingen waren nieuwsgierig yet behulpzaam. So ze allemaal kwam een ​​op een moment met cadeautjes die huishoudelijke artikelen met het idee van het opzetten van een huishouden voor hen. Dit leek me een goed plan, maar het ontbrak een belangrijke thing.romance! Zodat deze stedelingen besloten om een ​​feestje voor de bruid daarom hebben om haar de geschenken te geven. En dit is hoe bruids douches is ontstaan.
Hoewel tijden zijn veranderd en de bruid van vandaag zijn niet zo onschuldig Nederlands meisje, de trend van bruids douches niet. Ze zijn nog steeds dezelfde, partijen met veel geschenken, het enige dat veranderd is het feit dat niet alle stedelingen komen, en de gasten worden alleen afgesloten familie en vrienden. Hoewel de bruids douche is een grote vol plezier partij, zijn er een aantal bruids douche etiketten. De grootste vraag over bruids douches zijn hoeveel kan een bruid? Dit is belangrijk, omdat er geen bruid uit wil zien zoals ze is gulzig voor cadeaus, maar als ze vrienden die tegenstrijdige belangen hebben heeft, is ze in een moeilijke plek waar ze eindigt met meer dan een bruids douche.
De bruid moet ervoor zorgen dat ze haar bruidsmeisjes en bruidsmeisje gekozen voor de bruiloft. Dit maakt dingen makkelijker, want deze zijn de mensen die gaan als gastheer van de bruids douche. Zorg ervoor dat deze mooie dames hebben toegang tot uw adresboek en pensions lijst, zodat zij weten wie ze uit te nodigen en hoe je in contact met hen. Ook niet vergeten dat een bruids douche is een dure aangelegenheid, dus er is geen enkel punt in het hebben van eindeloze bruids douches, een à twee voor verschillende groepen van mensen moeten volstaan. De trend van twee bruids douches aan het inlopen is, de populaire trend is een kantoor bruids douche waar de collega's die niet worden uitgenodigd voor de bruiloft wil gooi je een partij, en de buiten de stad douche is voor die vrienden en familieleden die kunnen ' t maken het voor uw primaire bruids douche.
Regels voor Bridal douche of bruids douche etiquette; Hosting de bruids douche - meestal is het bruidsmeisje, samen met de bruidsmeisjes gastheer is van de bruids douche. En in ieder geval de meid van eer niet kan host de bruids douche, dan is ze samen met de bruidsmeisjes moet komen met een alternatieve oplossing. En als er een geval waar meer dan een bruids douche moet worden gehouden, dan is de gastheer voor elk anders zal zijn. ; Bruiloft guest list - die worden uitgenodigd voor de bruiloft douche moeten worden uitgenodigd voor de bruiloft. Het is onbeleefd als die persoon wordt verwacht om een ​​cadeau te brengen voor de bruids douche, maar is niet opgenomen in de bruiloft zelf. Mensen die moeten worden uitgenodigd zijn: Moeder van de bruid en moeder van de bruidegom, Grootmoeders van bruid en bruidegom, tantes, nichtjes, bruidsmeisjes, vriendinnen, nauwe en familie vrienden en vrouwelijke collega's. ; Verzoekt - alle gasten moet worden gestuurd een ander uitnodiging, zelfs als ze wonen in hetzelfde huis en zijn van dezelfde familie. De uitnodiging kaart moet worden verzonden ten minste een maand van tevoren en moet de naam van de bruid, de datum, tijd en plaats van de bruids douche te nemen. Het moet ook contactgegevens, een thema eventuele registratie-informatie, en RSVP termijn (dwz 2 weken voorafgaand aan de douche). ; Groeten - er moet iemand zijn die begroet de gasten als zij komen voor de douche, is dat meestal is de gastvrouw, maar als ze zich bezig met andere dingen moet er iemand anders toegewezen aan de taak. Zij is de persoon die verantwoordelijk is voor de inleidingen en het maken van de gasten comfortabel. ; Games en ijsbrekers - sinds de bruids douche zal bestaat uit mensen uit verschillende aspecten van de bruiden leven, moeten ze leren elkaar kennen om de bruids douche plezier te maken. Ijsbrekers en games zijn een geweldige manier om plezier te hebben, en leer elkaar kennen. ; Bruids douche bedankkaartjes - de gastvrouw en een ander persoon moet verantwoordelijk zijn voor het versturen van dank u nota neemt van de gehele gasten voor het maken van de douche plezier en voor het geschenk. De bruid moet schrijven van deze nota, maar de gastvrouw en bruidsmeisjes zullen haar hulp in. Dit dient te gebeuren binnen 2 weken na de bruids douche.; Maar achter al deze regels en etiquette bruids douche is het idee van plezier.

No comments:

Post a Comment