Sunday 27 November 2011

Bescherming van tomatenplanten: Hoe verzorg ik mijn tomatenplanten Take

Aanplant tomaten kunnen een geweldige aanvulling op uw moestuin zijn, omdat zij niet nodig veel zorg en onderhoud en in ruil opbrengst van een van de meest populaire groenten van de wereld, rode en heerlijke tomaten. U kunt niet alleen hen opvoeden in de tuin, zelfs groeiende tomaten in potten en containers en verhoogde bedden zal doen. Ze kunnen worden geproduceerd uit zowel zaailingen en zaden. Hier zijn een aantal eenvoudige tips op de groei van tomatenplanten en hoe zorg te dragen voor tomatenplanten.
Hoe om te groeien en Take Care van tomatenplanten; Voor groeiende tomatenplanten, eerst beslissen of je gaat zaden of plantgoed gebruiken. In de regio's waar de winters erg koud, zal zaden moeten worden gezaaid in zaaddozen. Binnen vijf tot zes weken, zou de zaailingen gegroeid uit de zaden klaar voor transplantatie. Als je niet wilt zaad te gebruiken en zaailingen verkiezen voor dat doel, dan is de kleinere planten die nog niet selecteren begonnen knopvorming. Er zijn in hoofdzaak twee soorten tomaten, bekend als onbepaald en bepaald tomaten. Indeterminate tomaten zijn wijnstok of Cordon installaties die beperkte ruimte nodig en produceren fruit voor een langere periode, terwijl het determinate type neemt een groter gebied en de fruitteelt blijft dit binnen een beperkte periode.
Nu kiezen voor een gebied dat ten minste 6 tot 7 uur zon de hele dag krijgt, tot tomatenplanten hebben veel zonlicht om snel te groeien. Bereid de bodem door toevoeging meststoffen, voorkeur compost, als organische materie is heilzaam voor tomatenplanten. Test nu de pH van de bodem, die moet worden binnen het bereik van 5,8 tot 7. Als de pH-waarde van uw grond valt niet binnen dit bereik verbeter die dan. Als warm de bodem is meer geschikt voor tomatenplanten, bedek de bovenkant van de bodem met eenvoudige plastic zakjes. U kunt de plant de zaailingen met de tassen intacte door het maken van een aantal gaten voor hen. Aan het einde van de winter, plant de tomatenplanten in diepere gaten, ten minste 18 tot 20 inch naast elkaar worden geplaatst. Winter is niet een ideale tijd voor het planten tomatenplanten want ze kunnen geen vorst verdragen. Dit wil echter niet zeggen dat tomaten kunnen worden geteeld in de winter. Groeiende tomatenplanten in de winter zal aanvullende maatregelen nodig zijn voor hun bescherming. Dekking van de zaailing is een goede keuze voor de bescherming van de tomatenplanten tegen vorst.
Verzorgen van een tomatenplant is niet erg moeilijk. Alleen niet vergeten dat zij voldoende blootstelling aan zonlicht nodig, en dit kan worden bereikt door voldoende ruimte tussen de planten. Snoeien moet meestal betrekken verwijderen de onderkant bladeren en sommige lagere takken. Snoeien moet gebeuren in zodanig dat alle bladeren genoeg zonlicht krijgen. Dit is een essentiële stap voor de bescherming van tomatenplanten van de groei van schimmels en andere ziekteverwekkers. Kunnen echter shading ook nodig zijn op sommige plaatsen, die een teveel aan zonlicht of warmte krijgen. Zodra de planten beginnen met het produceren van vruchten, ze zouden wat schaduw en dus op dat moment nodig heeft, kan de frequentie van het snoeien worden verlaagd. Ook verwijderen van de sukkels, om de scheuten die opduiken tussen de stengel en de takken worden teneinde de planten sterker.
Tomatenplanten meestal ondersteuning nodig hebben, waarvoor u kunt bouwen tomaat kooien of staken om hun verticale positie te handhaven. Anders zou het gewicht van de snel groeiende bladeren en takken buigen de plant. Voor het besproeien van tomatenplanten, gebruik een tuinslang en water aan de voet van de planten. Het ideale moment voor het besproeien van een tomatenplant is vroeg in de ochtend. Placing beschermkragen rond de onderkant van de planten kunnen beschermen tegen cutworm invasie, terwijl veel tuinders plaats drijvende rij op hen te beschermen tegen ongedierte. Maar deze drijvende rij dekt moeten worden verwijderd, zodra de plant begint te bloeien de bestuiving te bevorderen. Met betrekking tot de bovenkant van de centrales is ook geoefend voor de bescherming van de tomaten planten uit bacterievuur. Vergeet niet om uw tomatenplanten, met name de bladeren te controleren, of twee keer per week naar de symptomen van de gemeenschappelijke tomatenplant ziekten en plagen op te sporen. Ook niet vergeten dat hoewel tomatenplanten veel water nodig hebben, teveel water moet worden vermeden.
Na deze eenvoudige methoden om te zorgen voor tomatenplanten u zou helpen grote, verse tomaten en voedzaam groeien in uw tuin.

No comments:

Post a Comment