Wednesday 23 November 2011

Vrije Vintage Schort Patronen

Schorten zijn geweldig om vele redenen. Niet alleen is het een goede waarborg voor uw kleding terwijl u kookt, maar ook die het geeft een chef-like look en feel. Telkens als ik een schort te zien, het doet me denken aan de retro-films en tv-shows. Waarin de vrouwen, gekleed in pretty retro schort patronen, die wordt gebruikt om aardig en het eten gebruikt om er geweldig uitzien. Nu, schorten zijn meer een lifestyle keuze, dan een vereiste. Zijn dat ook zij, vintage schortje patronen nog steeds welkom zijn. Dus, laten we beginnen met gemakkelijke schort patronen, gratis.
Gratis Vintage Schort Pattern # 1; Dit is mijn persoonlijke favoriet retro schort patroon. Het is een schort gemaakt van een theedoek. Het is geweldig voor het feit, dat het verbazingwekkend waterabsorberend. Laten we beginnen. ; Eerst, neem een ​​theedoek. ; Voer een naald en draad in en uit. zelfs Houd het apparaat en zeer dicht bij de trim. Dan tekenen om de dichtheid van het verzamelen van uw keuze. ; Dan, pin 20 linten in plaats en naai over de bijeenkomst. Zorg ervoor dat de rimpel onder de naald en het weefsel is niet afvlakking uit. , Volgende, maatregel 2 linten 28 inches lang, ook maatregel, waar op uw taille u wilt het platform stropdas. Pin op hun plaats langs de achterkant links en rechts de randen van de handdoek en naai net over het lint, langs de originele handdoek naad. ; Daar ga je, je leuke retro schort is klaar.
Gratis Vintage Schort patroon # 2; Dit is een zeer 'cool' retro schort patroon. Denims geweldig zijn te voor schorten, zodat in dit ene, gebruiken we Demin. Je kan gebruik maken een van je oude jeans (psst, dit is de beste alibi om zich te ontdoen van de jeans die je niet past in). ; Neem eerst een spijkerbroek, het meten van de lengte die u wilt voor uw platform. Snijd de jeans in die lengte, maar van de bottom-up. ; Vervolgens versneden de binnenkant naad en open de broekspijp uit. ; Knip de top van het platform de breedte die u wilt voor uw borst. Then afbouwen van de breedte tot aan de taille. ; Nu, vouw de broekspijp in de helft. Trim-up van alle kanten gelijkmatig en de sanering van de bodem van het platform met een mooie curve (je kon een andere vorm proberen, als je wilt). ; Nu kun je trim alles uit de randen van de zijkanten en onderkant met een biaisband. Dit geeft het een mooi en schattig kijken. ; Het is nu tijd om je banden te zetten. Je kan gebruik maken kant of lint. Zorg ervoor dat u het veilig steek en houden lang genoeg om te binden. ; Daar ga je, je 'cool blauw' retro schort is klaar!
Gratis Vintage Schort patroon # 3; Dit retro schort patroon is te schattig voor mij om te weerstaan. Dit nieuwe platform is de helft van formaat, dat wil zeggen vanaf de taille naar beneden. ; Neem een ​​florale patronen weefsel in rechthoekige vorm. Houd de lengte en breedte als je per grootte (je kon de voorkant gebruik van een oude rok, ook); Neem vervolgens een kleiner, vierkant weefsel van (bij voorkeur) een contrasterende tint en naai het op het platform centrum als een zak . ; Daarna, maak de randen netjes. Je kon dit doen door de invoering rand tapes of door naaien in een naaimachine. ; Laatste, maar niet de minste is, leg je de riemen. Use kant, lint of wol en naai het in de betreffende plekken. ; Voila Madame! U bent klaar om rumble in deze leuke retro schort van jou.
Dit waren 3 van mijn favoriete retro schort patronen. Ze zijn eenvoudig te maken en vintage, maar toch trendy look. Laten we niet vergeten, ze laten je een goed gevoel tijdens het koken. Dit is waar ik aftekenen! Als je tegenkomt nog meer leuke patronen, voel je vrij om een ​​notitie te verlaten en te delen!

No comments:

Post a Comment