Saturday 12 November 2011

Slaapkamer Design Ideas voor het versieren van Slaapkamers

Slaapkamer als schuilplaats -; De slaapkamer als een aparte ruimte, ontworpen als een rustig toevluchtsoord van de stress van het leven, is een relatief modern concept. In vroegere tijden - en zelfs nu in de economisch achtergebleven delen van de wereld - er was geen aparte slaapruimte. Het leven was geleefd, om zo te zeggen in een compartiment. Nu dat de meeste mensen hebben hun huizen gecompartimenteerd, komen we bij de vraag van het versieren van slaapkamers.
Voordat u begint, overweeg dan uw wensen. Afgezien van een gebied om te slapen, kunt u een gebied wilt om op te zitten of lezen, voor het schrijven of werken, een koffiezetapparaat of een kleine koelkast voor als je voelt tussendoortjes te installeren, voor het verzorgen en aankleden, en misschien voor een aangrenzende badkamer. En natuurlijk, je genoeg opslagruimte nodig voor al uw dingen. Je moet ook voldoende verlichting en een goede ventilatie mogelijk te maken veel frisse lucht te laten circuleren in uw slaapkamer.
Zodra u weet uw wensen, dan kunt u beslissen wat meubels en accessoires die u wilt en van plan te komen hoe u gaat het best gebruik maken van uw beschikbare slaapkamer ruimte.
Meubels voor uw slaapkamer -; Houd de verhoudingen van uw slaapkamer in het achterhoofd bij de keuze van het meubilair. De meubels moeten niet te groot of te klein voor de kamer. Idealiter maakt een tekening op schaal van uw slaapkamer en verkleinde uitsparingen van de meubels die je wilt, en zien hoe alles past binnen. Om te voorkomen dat een rommel, kiest u alleen de meubels die je niet kan doen zonder - een bed, een nachtkastje, een cushy fauteuil, een poef, een kaptafeltje, of een schrijftafel, bijvoorbeeld - en, waar mogelijk, te kiezen meubelen dat kan worden gebracht multifunctionele toepassingen en zorgen voor voldoende opslagruimte te bieden. Get bijpassende meubels of stukken die elkaar aanvullen en in stijl, kleur en textuur.
Bij het selecteren van een bed, een bed dat is interessant om naar te kijken, comfortabel om in te slapen en een goede pasvorm aan de algemene thema van uw kamer te overwegen. Als je de ruimte en de helling, kunt u terecht voor een antieke stijl hemelbed of een brede tweepersoonsbed. Gebrek aan ruimte kan uw keuze om een ​​smaller bed of een slaapbank-cum-bed. Krijgt een bed dat je kunt opslaan beddengoed of een bed met ingebouwde planken in de hoofdeinde kan helpen als u een ruimte probleem. U kunt ook een commode ook gebruiken ter vervanging van een nachtkastje.
In plaats van kasten, ga dan voor ruimtebesparende, ingebouwde kasten. Zetten in het venster-zetels is een andere manier van het vrijmaken van ruimte in uw slaapkamer. Je hebt een plek om te zitten en u kunt het deel onder het raam-stoel voor opslag te gebruiken.
Stoffen voor uw slaapkamer -; Gebruik een goede kwaliteit katoen of linnen bed-kleding. Vermijd het gebruik van synthetische stoffen in je bed. Ga voor luxe en kleurrijke kussens en gezellige bed-covers. Mix en match en coördineren van de spreien, kussens en gordijnen met uw totale interieur.
Kiezen uit een verscheidenheid van stoffen voor uw gordijnen. Use pure zijde of versluierde transparante waarmee in het zonlicht, dikkere stof gordijnen die het licht uit of een combinatie van beide te houden. Of ga voor rolgordijnen.
Installeer zacht pluche of natuurlijke vezels tapijt op de vloer. You can stofferen muren met stoffen of getextureerde behang.
Kleuren voor uw slaapkamer -; Gebruik ingetogen of lichte kleuren bij het schilderen van uw slaapkamer muren om een ​​kalmerende, rustgevende sfeer te creëren. Bleke groen, blauw, crème en diverse pastel tinten zijn ideaal voor een slaapkamer. Normaal gesproken is het raadzaam niet om voor levendige kleuren gaan in een slaapkamer, maar als je die rustige, laat niets je tegenhouden.
Als je moe bent van het hebben van een effen wit plafond, probeer de toepassing van diverse opvallende effecten met het schilderen van technieken zoals sponzen, ontgroening en faux schilderen. U kunt de verf het plafond met een lichtere tint van de wand-kleur, die kan helpen de balans van de ruimte als u een zeer hoog plafond. U kunt architectonische elementen zoals sierlijsten of balken. Behang het plafond is een andere manier om het interessant te kijken.
Verlichting voor uw slaapkamer -; Allereerst proberen om optimaal gebruik te maken van natuurlijke verlichting. Plan uw kunstmatige verlichting met zorg. In plaats van slechts een paar lampen, installeren gelaagde verlichting in uw slaapkamer. Voor de beste resultaten, verlicht de hele kamer met centrale plafond sfeerverlichting. Bieden gericht licht voor het lezen, het aanbrengen van make-up en het zoeken in kasten door het installeren van taakverlichting licht op je kaptafel, werktafel en de binnenkant van kasten. Voeg accentverlichting om een ​​dramatisch tintje toe te voegen aan een kunstwerk of een showcase van dierbare voorwerpen. Use dimmers, zodat u kunt de intensiteit van de verlichting. Als u wilt, kunt u toevoegen raakt als een kast licht dat automatisch op de schakelaars bij het openen van de deur.
Hou het rustig -; Als je een echt rustgevende oase voor een slaapkamer, laat de televisie, computer en fitnessapparatuur. Opgemaakt aantal goede kunstwerken, een boekenkast en houdt kommen van echte bloemen.

No comments:

Post a Comment