Saturday 19 November 2011

Deck Stain Vergelijking - Beste Deck Stain

Een dek vlek wordt gebruikt om het dek slijtvast. Voor de bescherming van het dek tegen het water en de UV-stralen van de zon, een dek vlek meestal voorkeur verdient. De levensduur van de vlek is de beslissende factor om koos de beste deck vlek. Echter ook afhankelijk het materiaal en de gewenste look van het hout. De kleur van het dek vlek beslist de look voor je deck. Deck vlek die omvat van een diepere kleur langer duurt en onderhoudt een langdurige frisse kijk op het dek. Goede voorbereiding van de houten dek verlengt ook vlekken het leven van een dek. Het dek vlek vergelijking hieronder beschreven lijsten de verschillende rassen van dit product beschikbaar in de markt.
Helder of Transparante Deck Stain; Zoals de naam suggereert, transparant of duidelijke dek vlekken toestaan ​​zichtbaarheid van het hout. Dit komt omdat de toepassing van dit dek vlek zodat de nerven en structuur van het hout nog te zien. Dit type vlek is niet over het geprefereerde lijst als het vereist jaarlijks overspuiten. De vlek niet bieden een breed verscheidenheid van kleuren. Duidelijke vlek met speciale UV blokkerende chemicaliën zijn beter, aangezien zij hebben geen extra pigment. Voordat kopen van een duidelijke dek vlek, is het noodzakelijk dat doorloopt u het product details op het etiket. Duidelijke vlek heeft een kortere levensduur.
Massieve of Ondoorzichtige Deck Beits; Solid deck vlek biedt volledige dekking van de graan en de textuur is niet prominent maar zichtbaar. Dit type een dek vlek lijkt meer op een verf en kan duren voor meer dan vier jaar. Solid dek vlek is niet efficiënt genoeg om de slijtage te weerstaan ​​en scheur als gevolg van mensen lopen over het dek. Bij toepassing op horizontale oppervlakken, is het onderworpen aan een meer schade door direct zonlicht. In tegenstelling tot andere vlekken, is stevig vlek onderworpen aan peeling en kraken, dan vervagen. Dit is de reden, waarom dit type vlek werkt beter voor verticale klassement, zoals berichten of verticale spooraansluitingen. Ze hebben een levensduur van ongeveer vier jaar. De verwering van de vlek en de gekozen kleur die ook bepalend voor de levensduur.
Semi-Transparante Deck Beits; Het effect van een semi-transparante deck beits ligt in tussen een duidelijke en een solide vlek. Het heeft een welomschreven kleur die een tint geeft aan de hout, en laat het graan en textuur om zichtbaar. De bescherming van het hout tegen UV is groter wanneer de hoeveelheid van de tint in de vlek is hoog. De look die deze vlek voorziet is gelijkaardig aan dat van een interieur afvegen vlek. Bijna op is onderhoud en vereist opnieuw aanbrengen na een periode van twee jaar. Het is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en duurt ongeveer twee jaar of meer. Semi-transparante deck beits, niet schil zoals de solid vlekken en hebben een langere levensduur dan duidelijke vlekken.
Alle dek vlekken zijn ofwel waterbasis of oliebasis. Er zijn bepaalde voordelen en nadelen van beide soorten.
Olie gebaseerde Stain; Olie gebaseerde vlek is altijd gekozen voor een traditionele manier om een ​​dek vlek. Door zijn penetrerende werking op hout, het helpt het houten dek om haar natuurlijke uitstraling te behouden, met een rijkere essentie. Op olie gebaseerde vlekken zijn minder waarschijnlijk schil en een fatsoenlijke levensduur hebben.
Een belangrijk nadeel van olie gebaseerde deck vlek is dat het samengesteld uit natuurlijke hars. Zonder toevoeging van algicide and mildewcides om dit type van de vlek, mogelijke groei van algen en meeldauw kunnen optreden. Als olie gebaseerde vlekken zijn gemaakt van natuurlijke hars, bieden ze een voedingsbodem voor dergelijke parasieten. Aanwezigheid van dergelijke toxische agentia is geen manier voorstander van een gezond omliggend bij u thuis en vooral als kinderen zijn rond. Het heeft een negatieve impact op het milieu. Dus, als de toxinen niet dan toegepast gunsten besmettingen door parasieten. Anderzijds, toepassing van toxines hebben een negatieve impact op het milieu.
Vlekken op basis van water; Een geweldig alternatief voor een olie-gebaseerde vlek is vlek een op water gebaseerde dek. Op basis van water beits geeft geen broedplaatsen voor algen en dergelijke. Het vereist geen toevoeging van eventuele soorten algicide en mildewcides en is daarmee Eco-vriendelijk. Op basis van water het dek vlekken drogen sneller en zijn eenvoudiger te worden schoongemaakt dan op olie gebaseerde vlekken. Ze hebben een levensduur van zeven tot acht jaar.
Water gebaseerde vlekken hebben een minor reeksrug van ondergedoken de natuurlijke uitstraling van hout. Maar gezien de omgeving, dit moment te klein worden beschouwd.
De beste deck vlek is natuurlijk degene die een geweldige kijk op uw terras met een minimale gevaren voor de gezondheid levert. Kies een dek vlek die past elke bit van uw wens voor een mooie hout dek. Echter voordat beslissen over elk type van de vlek, altijd overwegen u en uw familie gezondheid. Onderhoud en duurzaamheid neemt een tweede plaats als het gaat om uw gezondheid en het milieu. Een gedetailleerde en verdere studie op dek vlek vergelijking helpt altijd in tijdbesparing, geld en arbeid.

No comments:

Post a Comment