Thursday 10 November 2011

Flessenborstel Boom

De fles borstel boom is klein, prachtig en wintergroen. Het behoort tot de familie Myrtaceae, en is ook bekend als Callistemon. De fles borstel boom ontleent zijn naam aan het feit dat de heldere rode bloemen die draagt ​​de vorm van een flessenborstel have. Flessenborstel bomen groeien voortreffelijk in de regio's waar het klimaat is warm, vochtig, en ontvang de volle zon. Nederland is bekend om zijn plaats van oorsprong.
Veel mensen, vooral tuinders, de voorkeur flessenborstel bomen in hun tuinen. Flessenborstel bomen geven een prachtige uitstraling aan de tuin. Als je dol op tuinieren en kijken ernaar uit om aan de groeiende fles borstels in uw omgeving, kunt u er zeker van zijn dat het resultaat zal zijn gewoon geweldig. Lees verder om een ​​aantal basisprincipes van flessenborstel bomen, en hoe leren om hen te helpen groeien gezond en prachtig.
Flessenborstel Tree Voortplanting: flessenborstel bomen worden meestal gekweekt uit zaden. De ongeopende groenten worden bewaard in een papieren zak in een warme plaats te maken laat de zaden. De zaden worden gezaaid in het voorjaar en de zomer. Flessenborstel zaden hybridiseren zeer eenvoudig. Daarom, wanneer de ouderlijke functies het behoud is het doel, zijn ze direct gegroeid uit de stam-stekken. Belegen hout stekken hebben de voorkeur.
Flessenborstel boom bloem: de bloemen zijn helder paars, roze en rood, en het aantrekken van nectar geeft vogels en insecten. De bloem pieken van de flessenborstel bomen zijn gemaakt van meerdere afzonderlijke bloemen. De bloem spike vorming gebeurt in de lente en de zomer. De gloeidraad (een lange, rood of geel gekleurde steel) houdt de pollen op de punt, en geeft de bloemsteel een eigen kleur en de zogenaamde flessenborstel vorm. De bloemen produceert kleine houtige vrucht, die veel zaden bevatten. De vruchten vormen langs de stengel, en zijn te vinden in trossen. Een bijzondere kwaliteit van de flessenborstel bomen is dat ze de vrucht te houden voor meerdere jaren en niet loslaten van de zaden. Maar er zijn bepaalde soorten flessenborstel bomen waar zaden bleken te zijn vrijgegeven door het fruit in een jaar tijd. Vuur is bekend om de vrucht te openen stimuleren. De fles penseel boom blad is ook zeer sier. De bladeren zijn vaak donkergroen, aromatisch, en zijn beladen met zachte, fijne haren.
Er is een soort van flessenborstel bomen die zeer sier-en heet de witte fles penseel boom. Het is opvallend om te zien en is het meest favoriet is onder tuinders. Het heeft prachtige bladeren, bloemen en bast. De bladeren zijn wilgen-achtige en helder groen van kleur. Dit is de reden waarom de witte fles borstel boom ook wel bekend als de wilg flessenborstel boom. De bladeren zijn elliptisch van vorm met een lengte van 5 - 9 cm en een breedte van 0,4 - 1,5 cm. De bloemen zijn roomwit en verschijnen in het late voorjaar. Zelfs de stam van deze boom flessenborstel is zeer aantrekkelijk, met een papier-blafte verschijning. The stam kleur is een mengsel van room en tan.
Flessenborstel Snoeien: Fles borstels zijn meestal vorst-tolerante houtachtige struiken. Ze groeien om een ​​gemiddelde hoogte van 3 - 4 meter. Flessenborstel bomen produceren de beste bloemen bij geleverd met een laag fosfor meststof. De lente en de herfst is het ideale moment voor de bevruchting. Net als andere tuinplanten, worden geproduceerd op fles borstels ook geprofiteerd van mulchen omdat het helpt bij het behoud van het bodemvocht en vermindert onkruidgroei.Deze bomen moeten licht worden gesnoeid te blijven in vorm. Het licht snoeien betekent snoeien in hout het nieuwe seizoen is. Het betekent niet te snijden in het inwendige van de plant waar geen of minder loof is gevonden. Er zijn twee soorten van licht-snoeien.
Tip Snoeien: zoals de naam al suggereert, is slechts het topje van de shoot-systeem gesnoeid. De nieuwe bloemen vormen op het einde van deze groei. Daarom, tip snoeien is erg belangrijk en moet worden gedaan op tijd.
Snoeien Net achter de bloemen: Als de bloemen zijn afwerking, waarschijnlijk de beste optie is om schuurtje uit de bloemen. Dit wordt gedaan voor de winter, zodat elke nieuwe groei is gered van mogelijke schade door vorst.
Plant-parasitaire wortelknobbelaaltjes vormen een bedreiging voor penseel bomen fles. Deze parasieten kunnen opbouwen grote populaties op hun wortels, en kan zelfs leiden tot een daling van de bevolking van flessenborstel bomen. Is er nauwelijks alles wat een huiseigenaar kan doen om een ​​flessenborstel boom die is binnengedrongen door nematoden te behandelen. Opgemerkt wordt dat indien de flessenborstel bomen goed gesnoeid, geïrrigeerd, en voorzien van voeding, ze minder gevoelig voor aanvallen nematode. Je kunt niet zien nematoden met het blote oog, maar u kunt hun aanwezigheid detecteren of de flessenborstel boomwortels zijn opgezwollen. De aaltjes kunnen binnenvallen omringende bomen en planten in uw tuin. De beste manier om uw tuin te beschermen tegen verdere nematode aanval is om te hakken en de boom zelf te verwijderen en een nieuwe, nematode resistente boom te planten op zijn plaats.
De aanwezigheid van flessenborstel bomen maken de omgeving kalm, sereen en ontspannen. Hoewel ze vergen weinig verzorging, ze zijn er altijd om u alstublieft met hun charmante verschijning. Hebben een in uw tuin om hun versheid en zuiverheid om je heen hebt.

No comments:

Post a Comment