Wednesday 9 November 2011

Gothic kleding

Als normaal is saai voor je, dan is het tijd voor u om uw wilde kant te verkennen. Dus, ben je klaar om een ​​nieuwe dimensie toe te voegen aan je manier van kleden? Ik spreek niet over de moderne trends en de nieuwste regels door ontwerpers. Draai terug sommige pagina's van de geschiedenis en je zult een overvloed aan opties te vinden als het gaat om de integratie van de oude mode trends in de moderne levensstijl.
Gothic kleding die een dergelijke kijken dat de mensen wenden wanneer ze willen te presenteren their wilde kant en voeg een schok element hun stijl van kleden. Gothic kleding kan je onderscheiden van de massa maar het kan ook uitnodigen fronst van bepaalde personen. Wilt u deze stijl op te nemen, zijn er winkels die voorraad een veel gothic mode ensembles. Die zijn niet altijd gemakkelijk beschikbaar zijn, maar een jacht voor het online kan zeker overgeven ladingen van opties.
Geschiedenis van Gothic Kleding:
De geschiedenis van de gotische kleding is in feite gebaseerd op de twee perioden van de gotiek-het begin van de gotiek en de late gotiek. De vroeg-gotische periode zag meer elegante en verfijnde stijl van kleden. Mouwen werd strak en de onderarmen kreeg bekendheid. De vroeg-gotische periode zag ook een minimale afsnijdsels de gotische jurken. The decolletes diep gegaan en de Gotische jurken werd langer.
De gotische kledingstijlen veranderd tijdens de laat-gotische periodes met de weefsels op zoek stijver in hun uiterlijk. Hier de gordijnen aanzienlijk ingekort en vrouwen droegen hun haar lang met verschillende diademen, zoals de kap, die het hoofd en de halsberg, die gebruikt werd om de nek te dekken zou dekken. De mannen hadden korte kapsels en er was meer nadruk op de detaillering van de bovenste silhouet.
Gothic mode zou tonen altijd de belangrijkste gebruik van rood, blauw, groen en goud. De vermiljoen schaduw also werd benadrukt tijdens de gotische periode. De gotische kleding heeft ook interessante elementen versmolten in hun ontwerp. Hier zijn een paar:
Cote-Hardie-Dit is een korte A vormig kledingstuk dat wordt geopend in het centrum en heeft knoppen die op de voorkant. Vrouwen die in het algemeen droegen de Côte-Hardie was het strakke vooral rond de schouders, heupen en taille. Hiermee eindigt doorgaans op de heupen in dergelijke gevallen kan worden geregen aan de voorkant of achterkant.
Pourpoint-Dit was over het algemeen gedragen onder de cote-Hardie. The pourpoint is een korte jas met strakke mouwen. Het was zelfs bekleed met vacht om warmte te zorgen. De pourpoint was ook bekend als de paltock.
Houppelande-Dit was een lang gewaad dat vooral werd gedragen door mannen in de gotische periode. Deze gotische kostuum werd voorzien bij de schouders en werd gedragen met een riem in de taille. Het was ook gedragen met een opstaande kraag met lange mouwen decoratieve. De mouwen had splitten aan de ellebogen voor de hand te passeren. Het resterende gedeelte de mouw used hieronder dangle.
Surcote-De surcote was over het algemeen een traditionele jurk voor vrouwen. Deze waren ook beschikbaar in de verschillende versies. Soms werden dergelijke Gothic jurken ook wel bekend als de sideless toga. Dit was omdat de vrouw japon was weggesneden uit de armen naar de heupen. Dit zou onthullen de cote Hardie, dat werd gedragen hieronder.
Manieren om Gothic kleding op te nemen in uw garderobe:; Girls, krijg je puntige schoenen of te bestrijden laarzen tenen. ; Gotische kostuums can ook nemen veel van fluweel en lange golvende rokken. ; Ga in voor een goed uitgerust corset tops. ; Gebruik vet make-up voor de ogen en lippen. ; Mannen kunnen gaan voor belastingen van zwart in de kast. U kunt kiezen voor witte shirts met zwarte broek. Team met een zwart vest en bestrijding van laarzen. ; Integreer veel studs en ritsen. ; Dit kan eng om wat geluid, maar de nagel kleur moet zwart zijn. ; U kunt de mix en de basis van Gothic mode met de outfits van uw garderobe passen. Ik hoop deze tips zullen u helpen de revitalisering van de totale aantrekkingskracht van Gothic kleding in de moderne tijd!

No comments:

Post a Comment