Tuesday 29 November 2011

Houten omheining Stijlen

Robert Frost heeft eens gezegd, Goede hekken maken goede buren! Ironisch, maar waar. Een hek is een stand naast structuur die daadwerkelijk onderscheidt het huis en stopt ook eventuele ongewenste verstoringen van de buitenstaanders. De hekken bieden veiligheid, alsmede poise de behuizing structuur, door het maken van een huis springen, tussen de anderen. Er zijn vele beroemde hekwerk stijlen die gebruikt en de houten omheining is een van hen. Wanneer u besluit te gaan voor een houten hek, het wordt heel belangrijk om te beslissen welke houten omheining stijl je gaat om te kiezen voor.
Er zijn tal van middelen als het gaat om een ​​houten schutting. Hout hek stijl verschilt ten opzichte van het hout type en de houten omheining ontwerpen. De meest beroemde houten omheining hout is de western red cedar (dat is een populaire hekwerk hout op de westkust, maar is een beetje duur) en de douglas (veel goedkoper dan de red cedar). De houten schutting is vaak geïnstalleerd samen met de kant en klare houten omheining panelen. Omdat hout is een veelzijdige materiaal, het schept veel mogelijkheden voor verschillende hekwerk ontwerpen en utilitaire houten omheining stijlen.
Houten omheining Stijlen
Hout hekken niet alleen fungeren als een fysieke barrière voor de buitenstaanders, maar ze ook enorm verbeteren van de esthetische kenmerken van uw woning. Lang gegaan zijn de dagen wanneer hout schuttingen werden gedefinieerd door alleen de wit gekleurde hekjes (hoewel de piketomheining stijl nog steeds in). Maar samen met de piketomheining zijn er veel houten omheining stijlen die je aandacht zou kunnen houden:
Picket Fence Hout; Dit is de traditionele soort houten omheining, een die je zou kunnen hebben gezien rond het huis van je oma's. Maar verwar dit niet als een heel eenvoudig, omdat de hekjes komen in een breed scala van modellen. Het piket houten omheining stijl is nog steeds erg beroemd als het past bij bijna alle soorten huizen zoals het komt in verschillende thema's.
Privacy houten omheining; De typische houten schutting is gemaakt door de invoering grote houten planken aan elkaar, zonder scheur in tussen hen. Deze houtsoort hekwerk geeft bijna volledige privacy aan de werf en maakt het onmogelijk voor de buitenstaanders te gluren inch
Split Rail houten omheining; Deze typische stijl van houten omheining, is enorm in de landelijke gebieden, omheining van de boerderijen en in principe de voorkeur van de eigenaren van grote eigenschappen. Ze een vrij goedkoop hekwerk optie dat gebruikers eenvoudig is het gehele property bakenen, maakt zonder veel inspanningen.
Semi Privacy houten omheining; De semi privacy hout hekken zijn een beetje anders dan de privacy hekken. In deze, de houten planken zijn 2-3 cm uit elkaar die duidelijk maakt het hekwerk semi prive.
Houten omheining Ideeën
U kunt versieren een houten hek met tal van stijlen, zoals afstand piketomheining, hond oor piketomheining, wees gotische stijl, enz. Deze verschillende stijlen hekwerk u helpen bij het versieren ze en zet ze in semi-privacy hekken.
Voeg wat rooster hekwerk op top van de persoonlijke levenssfeer fencing die het uiterlijk van het hekwerk zal verbeteren en maakt het ook een beetje beter te beveiligen. ; U kunt de bovenkant van het hek geknipt in vorm van een 'E' om een ​​golvende look te geven, of ook een langgerekt 'N' vorm aan een bult te geven aan de houten omheining. ; Als je een picket houten omheining, vervolgens diverse wijnstokken aan het piket paaltjes te grijpen. Deze up toe te voegen aan de outdoor inrichting van het huis. ; U kunt een beetje versleten bossen met verbleekte kleuren hout met die ouderwetse ijzeren cellen, zal dit zorgen voor een antieke look aan je tuin. ; Voeg posten en rails om uw hout schuttingen, als je in liefde met de ranch woonstijl. ; Hout schermen is een echt goedkoop idee en vereisen geen onderhoud en reparatie van geavanceerde vaardigheden. De sleutel is om de juiste houtsoort, geschikt voor het weer van je regio te selecteren, zodat er niet zullen vele gevallen van rottende en termieten. U kunt kiezen voor de bossen die op een natuurlijke hout produceren beschermende olie. De houten omheining stijlen en ideeën zijn gewoon eindeloos, omdat het hout kan bijna elke vorm van uw keuze te nemen. Alles wat je hoeft te doen is in te leiden en na te denken over een nieuwe houten omheining stijl met uw handtekening!

No comments:

Post a Comment