Sunday 27 November 2011

Mobile Home dak repareren

Stacaravans zijn een prachtige manier van het ervaren van verschillende plaatsen, omdat het gaat om een ​​combinatie van wonen en reizen. Het is ook zuinig, als een mobiele thuis niet veel onderhoud, maar de stacaravan dak kan het nodig repareren van tijd tot tijd. Mobile home dak reparaties zijn duur, als een professional is ingehuurd om te doen de reparatie, maar met de juiste instructies en gereedschappen, u kunt zelfs het zelf doen.
Repareren van de Mobile Home Dak
Meeste stacaravans gekomen met een metalen dakbedekking, maar sommige hebben ook een dakbedekking gordelroos. Mobilhomes staan ​​on the move meeste van de tijd, vandaar de bewegende en verschuiven resultaten in openingen op naden buurt spanstukken. Dit leidt tot beschadiging van het dak, als het niet opgevangen in de tijd.
Tekenen dat je dak moet worden gerepareerd, start verschijnen op de meeste onverwachte plaatsen en tijden. Water lekt rond de buizen, lelijke vlekken verschijnen op de plafonds als gevolg van lekkage, dunner worden van de zilveren coating in het dak en gaten in de ventilatieopeningen. Nou, als het water begint te lekken door de kieren en openingen, het is een duidelijk teken dat uw mobiele thuis dak hoeft repareren. Bij de start, moet u bevestigen de omvang van de reparatie werk dat gedaan moet worden. Maak een raming van de kosten van herstel van het dak, door het controleren van de dakbedekking, enz.
Gereedschap nodig; Ladder voor het beklimmen van het dak; glasvezel of gesmolten plastic om de lekken afdichting; Broom naar het oppervlak van de daken schoon te maken; Patching cement het afdichten van de lekkage; Cement sealer voor het leggen van een basis voor het afdichtmateriaal; Verf kwasten en rollen om de cement-en de jagers toe te passen; Verf lade om de verfkwast te houden; Elastomeric dak coating voor algehele bescherming van het dak. ; Verf aan het oppervlak van het dak te repareren. ; 11 stappen voor mobiele home dak te repareren; Gebruik een ladder om omhoog te klimmen het dak en ervoor te zorgen dat het dak sterk genoeg is om uw gewicht te dragen, of anders moet u wellicht te gebruiken houten balken als een extra steun. ; Gebruik een bezem aan het oppervlak voor alle vuil of oude verf schoon te maken. ; Start van de coating, afhankelijk van het type van het dak. ; Gebruik de dakbedekking te vullen kleine lekken, die verschijnen door de roest in het dak. ; Breng de patchen cement op het oppervlak te vullen in het kleine lekkages. ; Breng het cement sealer royaal; rond twee lagen. ; Laat de sealer droog around12 uur, vóór de toepassing van de dakbedekking. ; Gebruik een kwast of een verfroller op het dak coating toe te passen. ; Coating het gehele oppervlak zal het dak langer meegaan. ; Voor grotere lekkages, gebruik te maken van glasvezel of gesmolten plastic overlap het oppervlak en breng siliconen afdichten over. ; Verf ten slotte de hele dak naar het patchen te dekken. ; Enkele nuttige tips; Vermijd werken wanneer het zonlicht sterk is, zoals u niet zal kunnen doen veel te wijten aan de sterke hitte. ; Neem de hulp van een ander persoon, als het misschien niet mogelijk om alleen alles doen. ; Tijdens het gebruik van metalen platen, wees voorzichtig bij het snijden van het metaal. ; Gooi de overgebleven sealer in de manier waarop de opdracht of het kan ongerechtvaardigde schade toebrengen. ; Gebruik van alle beschikbare hulp, een stacaravan dak reparatie misschien niet zo moeilijk als je je voorstellen dat het is. Dus nu kunt u genieten het comfort van uw stacaravan, zonder tot ongeveer lekkage ongerust tijdens een storm of de zonnewarmte seeping inch

No comments:

Post a Comment