Thursday 24 November 2011

Hippy Kleding - 1960's Kleding Hippy

De jaren 1960 hippie-kleding hebben beïnvloed veel mensen overal en ook verhoogd nogal wat wenkbrauwen. De hippie-cultuur en de hippie-kleding zijn een deel van onze levensstijl in sommige of andere manier! De hippie cultuur was een fenomeen dat begon in de jaren 1960 en dit was oorspronkelijk een jeugdbeweging die begon in de Verenigde Staten. De hippie-kleren hebben altijd geïnspireerd mij in heel wat manieren en dagen in de middelbare school werden doorgebracht in een poging om hippie kleding thuis te maken! De hippie cultuur was een zeer onafhankelijke vorm van beweging. Hier hippies wilde zich te bevrijden van sociale restriction. Ze altijd al wilde een eigen weg te kiezen en vind het een eigen betekenis van het leven. Being een deel van de hippie cultuur werd beschouwd 'cool' en 'in' voor velen. De hippie-kleding weerspiegelt dan ook deze manier van denken door de stijlen en de bezuinigingen van de stoffen.
Hippy Kleding-1960's Hippy Kleding:
De jaren 1960 hippie-kleding begonnen met een fenomeen dat nog steeds inspirerend ontwerpers op te nemen in hun designer dragen. Trouwens, deze zijn ook populair bij de meeste jongeren ook. De hippie-kleren altijd gemakkelijk te onderscheiden. Deze altijd onder fel stoffen met ongewone stijlen en patronen gekleurde, lange rokken flared, uitlopende broek, stropdas en dye kleding, boer stijlen tops enz. Dit soort kleding werden gekocht van de lokale rommelmarkten en soms zelfs uit de tweede hand winkels . Zelfs tot op heden hebben enkele van mijn favoriete onderdelen van de hippie-kleding komen uit de plaatselijke rommelmarkt markten op het Anjuna Beach, Goa, India. Zoals rommelmarkten hebben diverse opties van de lange uitlopende rokken, schoenen en tassen die u kan helpen de hippie look. De hippie-cultuur was ook zichtbaar door de fusie van de volksmuziek met de blues, folk en psychedelische rock muziek.
Rokken dat een deel van de jaren 1960 hippie-kleding gevormd waren kleurrijk, uitlopende en funky. Wilt u de hippie-look don vandaag kan je gaan voor een lange en vloeiende rokken die helpen om los te laten je wilde kant! Look voor rokken gemaakt in ribbroek met contrasterende kleuren. Some van de rokken is verkrijgbaar in 3 lagen met florale prints en applicaties te werken. Patches stof die hebben een uiteenlopende prints kunnen samen worden genaaid om een ​​mooie hippie rok te maken. Kan worden gedragen met boerengemeenschappen toppen kunnen deze zien er echt chic. Indien u wenst af te zwakken van de excentrieke van de rok, dan gaan voor een effen witte boer top te spelen vaststelling van de kleuren. Accessoires waren ook een belangrijke rol in hippie kleding. De tassen zijn in het algemeen in katoenen stoffen in de kleuren van de pruim, bruin, roden en aardetinten .. Sommigen van hen hebben Vintage motieven alsmede. Mannen alsook vrouwen ook liefgehad het hippie look met Native American sieraden, kleurrijke hoofddoekjes, hoofdbanden en lange kralenkettingen accessorize. Broek met decoratieve zijpanelen in het levendige patronen waren ook populair. Deze hadden een freaky nog coole look, die de meeste hippies kunnen identificeren. Dames ook sported hooded jurken waar het lijfje en de kap zijn bekleed. Such jurken waren lang en stroomt met lange mouwen en felle kleuren.
Nou, als je echt gefascineerd door hippie-kleding en de noodzaak om deze te krijgen in je garderobe, hier een paar tips die u kunt gebruiken! U kunt gaan in voor-; Hip knuffelen bellbottom jeans met brede riemen. ; Halter tops. ; Mannen kunnen gaan voor leren vest en sport lange haren en baarden, deze moeten worden verwilderd. ; Micro Mini met kettingen. ; Enkelbelletjes. ; Lederen sandalen. ; Tie en kleurstof kleding. ; Patched rokken. , Kleurrijke hoofdbanden gedragen met een bloem. ; Kleurrijke tees. ; Een vredessymbool medaillon. (Vrede symbolen werden prominent gebruikt in de hippie kleding.) ; De neo hippie-beweging heeft gezien een nieuwe wending in de hippie-cultuur. De meeste mensen die behoren tot deze beweging niet altijd de praktijk het gebruik van drugs. Neo hippies die mensen die de kinderen en kleinkinderen van de oorspronkelijke hippies. Nou, wat controverses gepaard kan gaan met deze cultuur, hippie kleding zeker een van mijn favorieten en ik denk dat de tijd Ik winkelde voor een aantal ook! Vrede aan alle wezens op aarde!

No comments:

Post a Comment