Thursday 24 November 2011

Toilet Flens Reparatie - Hoe WC Flens Repair

Een toilet flens is een metalen plaat die is vastgesteld onder de toilet. Het dient twee hoofddoelen, namelijk het verbinden van de WC met de riolering afvoerpijp en het veiligstellen van het toilet komen met de vloer. Gedurende de constructie van het toilet, is het geschroefd en bevestigd aan de flens, die vervolgens is aan de vloer vastgezet met behulp van schroeven. Om eventuele lekkage te voorkomen, is bijenwas verzegeling heeft aangebracht op de kruising. In de meeste gevallen, het toilet flens en de vloer liggen in hetzelfde niveau.
Geen twijfel, moet elke toilet goed worden onderhouden teneinde een vlotte werking te garanderen en ook om onaangename geur en / of lekkage te voorkomen. Als er water lekkage uit de basis van het toilet, dan kun je het probleem oplossen door het uitvoeren van een eenvoudig toilet flens repareren. Laten we een kijkje nemen over de wijze waarop de flens toilet repareren.
Flens toilet repareren Tips
Zoals reeds vermeld, een lekkage van water en afvalwater betekent een oud toilet flens die onmiddellijke aandacht vereist. Anders, je kent de omstandigheden, frequente bevochtiging van het toilet verdieping (elke keer dat je flush) en de groei van zwarte schimmel in het toilet vloer, zeker aan de basis. Een ander teken van versleten flens is de beweging van het toilet tijdens de vergadering over. De enige praktische methode voor het oplossen van al deze problemen is toilet flens repareren. Hieronder staan ​​de stappen die moeten worden gevolgd om de flens toilet te repareren:
Benodigde gereedschappen en materialen: Gebruik voor toilet flens reparatie, de benodigde gereedschappen en materialen omvatten schroeven, draadloze schroevendraaier, momentsleutels, bouten, was ringen, flens reparatieset en afdichten. De werkelijke benodigde materialen kunnen verschillen op basis van de flens gebreken. Bijvoorbeeld, als u een onevenwichtige toilet flens die bevindt zich onder of boven het toilet vloer, dan kan worden vastgesteld met behulp van een flens extender.
Het verwijderen van de WC: De eerste en de eerste stap voor het herstellen van de flens toilet is het verwijderen van het toilet. Voorafgaand aan het verwijderen, sneed de watertoevoer naar het toilet en ook, spoel het toilet bestaande water. Draai de bouten en moeren die zich bevinden op de zijkanten van het toilet. Houd het toilet en voorzichtig op te tillen. Zorg ervoor dat u de moeren en toilet Legen, als je gaat naar het toilet remount.
Toilet Flens Reparatie: Door nu, moet u wellicht de diagnose van het probleem van het toilet flens. U kunt het schoonmaken en veeg de oude wax zoveel mogelijk van de oude flens. Wegvagen waslaagje van de onderkant van het toilet. Naar aanleiding van deze, kan je de bouten in de gaten van de reparatieset. Dan, plaats de reparatieset in de vloer op een vergelijkbare positie als de vorige. Dit zal zorgen voor een correcte bevestiging van de flens en op hetzelfde moment, zal het eventuele lekkage te voorkomen.
Tot vaststelling van de flens en WC: Hoewel de vaststelling van het toilet flens, kunt u volg de instructies in, zoals bepaald door de fabrikant. Screw vaststelling van flens behoren de vloer. Plaats de nieuwe wax ringen en monteer het toilet; zet het vast met de bouten en / of noten. Zorg, hoeft u niet van toepassing overdruk, terwijl de vaststelling van het, zoals te strakke schroeven kan leiden tot scheuren van het toilet af.
Dit is in het kort over hoe het toilet flens repareren. U kunt op de watervoorziening, spoelwater en controleer of waterlekkage. Met het oog op toilet flens op lood Pijp Reparatie, kunt u kalefateren op de kruising van de leiding buis en de werkstukken gewricht. Er zijn ook flens repair ringen op de markt beschikbaar om kapotte toilet flens herstellen.

No comments:

Post a Comment