Sunday 20 November 2011

Verschillende soorten van exotische bloemen

Bloemen trekken diepe vreugde en kleur in ons leven. Ik denk dat dit een van de mooiste gaven die God aan de mensheid. Neem een ​​kijkje op online of ga naar een bloemist; men kan een breed scala aan exotische bloemen kunt u kiezen uit te zien. Websites voor de de behoeften van consumenten over de hele wereld hebben het mogelijk gemaakt voor een de verschillende soorten exotische bloemen sturen naar een speciaal iemand ergens over de hele wereld. Nodig om het te zeggen met bloemen? Of wil je om een ​​speciaal iemand voelen? Of wil je gewoon bloemen liefde en wil een aantal groeien in je eigen achtertuin? Hier is een lijst van verschillende soorten exotische bloemen kunt u bladeren door voordat u uw keuze.
Verschillende soorten van exotische bloemen:
Anthuriums:; Deze exotische bloemen zijn inheems in tropisch Amerika. Deze zijn ook bekend als Painted Tong, Flamingo bloem of the Tail Flower. Deze types van bloemen zijn dik en hebben een wasachtig gevoel wat hun textuur betreft. De kleuren van de Anthurium kan variëren van rood naar wit en roze ook. Deze bloem heeft een hart vorm en wordt geleverd in een breed scala, zoals bloeiende, fluweel bladerde, handvormige bladerde, hangend, enz.
Paradijsvogels:; Het belangrijkste kenmerk van deze exotische bloemen is het ongewone en mooie vorm. Deze zijn afkomstig uit Zuid-Afrika en zijn ook bekend als Crane Bloemen. Dit is ook een aantrekkelijk landschap plant. The Birds of Paradise ontleent zijn naam aan de vorm van de bloem lijkt op een felgekleurde vogel die tijdens de vlucht. Dit zijn voornamelijk oranje van kleur en bloeien van september tot mei.
Calla Lily:, Dit is een grote en affakkelen bloem die een trompet heeft gevormd schutblad. Calla lelies zijn inheems in Zuid-Afrika en zijn ook bekend als de Aronskelk of de Trompet Lily. De naam van de Calla lelie komt uit een Grieks woord, dat betekent mooi. These bloei tijdens de late lente. De Calla Lilies komen in een grote verscheidenheid van kleuren.
Gardenias:; De Gardenias zijn altijd wit of lichtgeel in kleur. Deze types van exotische bloemen zijn inheems in de tropische en de subtropische gebieden van Zuid-Azië, Afrika en Australië. Een van de meest populaire onder de verschillende types van exotische bloemen, deze zijn ook zeer geurig en mooi in hun verschijning. De bloem is vernoemd naar Alexander Tuin die een arts van South Carolina.
Heliconia:; Deze types van bloemen zijn ook bekend als de Lobster Claw of de valse Bird of Paradise. Deze bloemen zijn inheems aan tropisch Amerika, westen Indonesië en de Stille Oceaan Eilanden. Het onderscheidende kenmerk van deze bloemen is het mooie en het heldere kleurrijke bloei schutbladen. Soms zijn deze schutbladeren zijn zo groot dat ze de neiging om de bloemen verbergen op keer. Deze worden ook gekweekt als het landschap planten en ze groeien tot een hoogte van 3-30 meter. Deze soorten bloemen zijn vernoemd naar Mount Helicon.
Orchideeën:; De orchideeën zijn ook een van de meest gewilde exotische bloemen over de hele wereld. Deze zijn verkrijgbaar in drie hoofdcategorieën. Zij meestal geteeld in alle continenten behalve de Antarctica. De kleuren van de Orchideeën afhankelijk van de soorten. De Afrikaanse Orchideeën zijn wit en de Aziatische orchideeën zijn multi-gekleurd.
Lotus:; De lotus is gevonden in het wit en roze kleuren en deze bloem is ook de nationale bloem van India. Deze zijn bekend om te groeien in ondiep en troebel water en zijn ook een heilige bloem voor de boeddhisten. De lotus vereist veel zonlicht, dat is de reden dat ze niet bloeien in de winter. Deze bloemen zijn afkomstig uit Azië en Australië.

No comments:

Post a Comment