Thursday 17 November 2011

Volkomen Gorgeous Oog Make-up

Als de oude Jiddisch spreekwoord gaat, 'De ogen zijn de spiegel van de geest'; De ogen kunnen veel over de persoon te spreken en geven de innerlijke persoonlijkheid. The gemeenschappelijke lastige vraag die de meeste vrouwen plagen - hoe zouden ze vergroten hun mooie ogen, vooral als het gaat om een ​​speciale gelegenheid of een ultra glamoureuze feest? Er is meer oog make-up dan je ooit kunt voorstellen. Hoe je je kleedt je ogen hangt af of het nu voor een formele vergadering of voor een elegant diner. Dit kan maken of breken uw algemene beeld. Wenst te verkrijgen van de know-how op volstrekt prachtige oog make-up? Lees verder om een ​​aantal waardevolle tips te halen op het oog make-up en de do's en je niet moet overwegen.
Tips voor Volkomen Gorgeous Oog Make-up:; Het oog make-up is grotendeels afhankelijk van de vorm van de ogen en ook de timing van het evenement dat u van plan bent om bij te wonen. Rokerige oog make-up tarieven hoog in de populariteit lijst van de meeste vrouwen. Here zijn enkele stappen om gorgeous rokerige ogen die gebonden te rijden hem wilde bereiken!
Hoe Smoky Eyes te krijgen:, Wat heb je nodig-; Eye primer (Dit zou afhangen-it is handig voor het bijhouden van de schaduw op zijn plaats.) ; Eyeliner, 2 oogschaduw-een lichte en een donkere, Makeup borstels; Mascara, Vergeet niet dat je nodig hebt om goed te mengen in het oog schaduwen voor. Er ook voor zorgen kiest u de juiste borstels te mengen. Rokerige ogen geschikt zijn voor de nacht. Deze in het oog make-up tips zijn gebonden aan krijg je de hete, zwoele blik, zo klaar te sissen zijn.
Om de oogleden vrij van vocht, in de eerste plaats moet u een oogschaduw basis gebruik maken van alle op de oogleden. Past vervolgens de eyeliner aan op de contouren van het oog. Wilt u echt gaan vet, gaan voor tinten van zwart of donkerbruin. Teken een dikkere lijn in het midden van het deksel. U kunt zelfs kiezen voor een diep paars van diepe blauwe liner voor een Stark effect. Nu, meng in een aantal kleur op de bottom wimpers. U moet de oogschaduw smudge to de rokerige blik te krijgen. Nu, weer een dun basiskleur. De belangrijkste criteria van het verkrijgen van rokerige oog make-up zijn voor de lichte tinten gecombineerd met donkere kleuren.
Gebruik een lichte glanzende oogschaduw over De deksels van de wenkbrauwen. Nu, meng je in de donkere oogschaduw schaduw met de borstel. Begin van je wimperlijn en mix het naar boven. De oogschaduw moet betrekking hebben op de eyeliner die is toegepast vóór. Stoppen met het toepassen van de diepe kleur aan de vouw. Eenmaal gedaan, afmaken met mascara. Gebruik van meerdere lagen van hetzelfde.
Altijd onthouden om uw lippen naakt of eenvoudig, zoals rokerige ogen de neiging te stellen de nadruk op de ogen, en met volle rode lippen is een strikte nee nee!
Het oog schaduwen kan ook gebruikt worden als een zeer effectieve eyeliner. Gebruik een eyeliner kwast en natte lichtjes. Dab dit in de oogschaduw. U kunt dit gebruiken om een ​​precieze en donkere streep te trekken. De liner speelt ook een belangrijke rol in te kleden rokerige ogen.
Oog make-up tips voor diepliggende ogen:; diepliggende ogen moet worden vervroegd. Hier wordt het ooglid vouw ingesteld op de rug. Het gebied vanaf de onderkant van de wimpers de wenkbrauwen is niet duidelijk gezien. Daarom, regel de bovenste en de onderste oogleden. Je moet kiezen voor licht afgezwakt schaduwen dergelijke zachte roze, perzik, of licht beige. Use intense schakeringen op het voorhoofd bot om aandacht te trekken.
Oog make-up tips voor kleine Ogen:; In dergelijke gevallen moet u een medium-afgezwakt schaduw op de vouw. Breng daarna een zachte gekleurde folie aan de bovenkant als de onderkant lash lijnen. Verleng de bovenste lijn in de gehele wimperlijn. Teken de onderste lijn onder de iris naar de buitenste hoek. Gebruik lichte oogschaduw op de oogleden met de donkere tinten in de kreukels. Voorzichtig toe te passen wat zwarte mascara op de bovenste wimpers.
Oog Make-up tips voor Close-set Ogen:; Hiervoor gelden de meest intense kleur op de buitenste hoeken van de ogen. Je moet ook aan de bovenkant en de onderkant van de ogen lijn door het tekenen van een kwart van de line-out van de binnenzijde. Smudge deze lijnen en stof een markeerstift over deze en op de buitenste hoeken van de onderste wimpers. Brush veel mascara op de bovenste en onderste wimpers.
Als je eenmaal hangt van de basisprincipes, voel je vrij om te experimenteren met de kleuren. Denk aan de kleuren die u kiest, moet in coördinatie met je outfit en teint be naast elkaar kunnen aanvullen ook.

No comments:

Post a Comment