Monday 28 November 2011

Exterieur Huis kleurcombinatie

Alles gedaan, het huis is voor u klaar om te leven inch Het gebouw bleek precies de manier waarop je wilde dat je bij moet zijn. De architectuur is fantastisch en gaat goed met de omgeving. De bomen rond op de stijl en maakt uw huis eruit ziet als een gezellige hoekje. Maar de laatste taak is nog hangende. Schilderij! Je hebt misschien een ander interieur thema, maar hetzelfde geldt niet op het exterieur. Het zou een lach rel om een ​​vintage, middeleeuwse en hedendaagse thema op de buitenkant van uw huis hebben op hetzelfde moment. Vandaar, het plukken van de buitenkant huis kleurencombinatie is als het plukken van de koninklijke ijsvorming, voor de bruidstaart. Het moet degene die maakt smelt je hart!
Er zijn een heleboel dingen die je zou willen overwegen voordat u definitief op de buitenkant huis verf combinatie. Laten we eens kijken wat ze zijn:
Omgeving; Het is van essentieel belang om de omgeving te weten voordat het kiezen van exterieur huis te schilderen. Dat wil zeggen, weet dat de bomen die dicht bij uw huis. Indien de bomen hebben oranje bladeren, net als de meeste bomen oranje in de herfst, ga dan voor een contrast kleur als wit. Het zal uw huis grote uitstraling en het zal opvallen ook. Als er kleine struiken met seizoensgebonden bloei, dan is een combinatie van bruin en rustieke schaduw zal uw huis maken kijken recht uit een foto!
Naburige Huizen; Permanent out betekent niet zoek opzichtig. Houd rekening met de kleur combinatie van de naburige huizen, moet uw huis versmelten met de omgeving. Laat niet de andere huizen dompel, moet u uw huis verf in een manier dat het complimenten de anderen. Misschien kun je gaan voor een donkerder of lichter dan de rest van de huizen en verf de trims in een contrast kleur.
Grootte en thema; De grootte en het thema van het huis zaken aanzienlijk, terwijl het vaststellen van het exterieur huis kleurenschema's. Als het een klein huis met veel ongepleisterde bakstenen werk, ga dan voor een rood exterieur verf. Hierdoor zal het een authentiek huisje kijken. Als er een eigentijds design, dan wit is de verstandige keuze! Staal kleur zoals grijs en zilver te maken de bouw ziet er echt nuchter voor het oog.
Color Textures, kleur texturen een groot verschil maken, terwijl plukken uw exterieur huis kleurencombinatie. Het is een bekend feit dat er maar weinig kleuren goed overkomen, in sommige textures, terwijl een paar zijn een vlakte ramp. Een verweerde look of een textuur zal nooit mooi uit in het geel, maar komen ook behoorlijk in een schaduw van een aardse kleur.
Het Internet biedt u een breed scala aan exterieur huis kleur combinatie, maar wat nog belangrijker is wat je wilt. Uw huis is een doek klaar om te worden bespat met kleuren, maar dat betekent niet dat je experiment je nieuwe hobby van schilderen op. Focussen op details is de sleutel van Daarom is dit de beste house op het blok. Zwart of wit of rood of blauw het is uw huis, maken het uw huis door het volgen van de bovengenoemde tips.

No comments:

Post a Comment