Wednesday 23 November 2011

Grinders

Een kruid molen wordt gebruikt voor het snijden of hakken de juridische roken kruiden. Ze worden ook wel als tabak molen.
Metaal Kristal Catching Grinders; 5 Piece Grinder klein: de bovenste twee delen als normale grinder. Het tweede deel heeft gaten in de vloer, zodat de grond kiem kan vallen door het vermaasde gedeelte derde deel. Vervolgens, de kristallen val door de mesh. Het vierde deel heeft een strakke structuur. Door deze wordt het heel veel geraffineerde, nadat hij valt door de laatste vijfde plaat heet de opvangschaal. Het gewicht is 65 kg en de grootte is 4,2 cm x 3,9 cm.
5-delige Grinder Medium: De kenmerken vergelijkbaar zijn met de kleine, behalve dat het gewicht is 115 gram en afmeting is 5,1 cm x 4,9 cm.
5-delige Grinder Groot: De kenmerken zijn vergelijkbaar met de kleine, behalve dat het gewicht is 150 kg en de grootte is 6,2 cm x 5,5 cm.
Combo Gift Set 2: Dit is een luxe cadeau combinatie die bestaat uit de kleine ruimte bij pollen vangen molen en de ruimte bij pollen Presser. Er zijn compartimenten voor pollen filtratie en collectie. Deze kunnen worden gebruikt om alle kif aparte voor het persen in hasj.
Micro Crystal Catcher: Deze micro kristal catchers zijn ideaal voor diegenen die Maal de kruiden terwijl ze in beweging zijn. It is zakformaat en heeft een deksel met magneetsluiting. Deze grinders kan overal worden genomen. De maat is genoeg om een ​​paar goede grootte knoppen te behandelen. Het heeft ook super kruid-shredder diamant tanden. Het gewicht is 47 kg en is 37 mm diameter en 34 mm hoog.
Mix 'N' Ball Double Screen Grinder: De ergonomische onderdelen zijn in staat om te malen, schoon en op dezelfde draai filter. Een harde en toxine vrij laag is bekleed boven het oppervlak van de molen. De dop molen heeft een propeller gevormd bladen en de krokodil greep structuur. De producten heeft magneten voor vergrendeling, een kleine doorzichtige plastic lepel en een fles Purilizer grinder cleaner. Het scherm maten zijn 600 en 285 pm.
Mix 'N' Ball Triple Screen Grinder en Presser: Dit heeft drie schermformaten 600, 285 en 170 micron. Er zijn magneten voor vergrendeling, een kleine doorzichtige plastic lepel en een fles Purilizer grinder cleaner. Er is ook een geweldige Presser II.
Gladde Geanodiseerd Crystal Catching Grinder 50 mm: De diamantvormige tanden de kruiden te vormen tot een perfect gemalen materiaal dat kan worden bowled of vermalen. Onder de slijpen paragraaf is een diepe mazen middelste gedeelte. Hier, de kruiden die geaard zijn val en de kristallen door het gaas om de vangst plaat. Het gewicht is 130 gram en de grootte is 50 mm diameter x 45 mm.
Smooth Crystal vangen Grinder en Pollen Presser Combo: Het kruid is grond met de diamant-vormige tanden in de top van de molen. Dit valt over de gaten in de mazen kamer. Hier, de kristallen filter door de mesh op de vangen lade. Dan worden ze verzameld en in de Presser. De aluminium blokken drukken pack de uitgepakte kristallen.
Klassieke houten Grinders; Houten Herb Grinder Carved Dragon: Deze heeft een gewicht van 75 gram en heeft diameter van 65 mm.
King-Size Houten Herb Grinder: De knoppen worden ingevoegd in de molen en weg gedraaid. Dit heeft een gewicht van 87 gram en de grootte is 75 x 26 mm.
Houten Herb Grinder Hennep Carved Leaf: Dit is een ingewikkelde gesneden hennep blad te ontwerpen. Het gewicht is 75 gram en de grootte is 6 cm diameter.
Wooden Herb Grinder: Het gewicht is 40 gram en de grootte is 50 mm x 31 mm.
Houten Herb Grinder super Grootte: Het gewicht is 160 gram en de grootte is 102 mm x 35 mm.
Elektrische slijpmachines; Easyleaf Elektrische Grinder Shock Proof: Dit heeft kleine messen die draaien op een enorme snelheid, zodat afbrokkelende de kruiden in fijne poeder. Dit valt door de kleine gaten in de rotor in een speciaal ontworpen ruimte.
Easyleaf Electric Herb Grinder: Deze grinder extracten kristal stof dat is het belangrijkste bestanddeel in de kruidentuin. Dit unieke ontwerp maakt gebruik van blade centrifugaalkracht naar de lichtere kristal residu los van de grond kruiden. Na een kleine tijd van rust slijpen, is het stof verzameld in het deksel en de gemalen kruiden in de kom.
Elektrische Herb Grinder: Het gewicht is 70 gram en de grootte is 110 mm x 140 mm. Dit vereist 2 AA batterijen.
Elektrische Grinder Metaal: Dit verfijnt de tabak en kruiden voor zacht rokend en gemakkelijk rollen. Dit materiaal is de steel en gevuld in een plastic container t / m ongeveer 30%. De container is geschroefd op het lichaam en vergrendeld. Er is een eenvoudige schakelaar op de knop om de bladen te draaien en verplaats de molen op een rechtopstaande positie. Het gewicht is 140 gram en de grootte is 14,5 cm. Het vermogen is 3 x AA batterijen.
Element digitale Herb Grinder: Het gewicht is 60 gram en de grootte is 40 mm x 40 mm. This maalt de kruiden aan een verfijnder niveau met de kracht van een motor.
Sommige andere soorten grinders is:; classic metal slijpers; Acryl pollenator slijpers; Bud buddy slijpers; Vrienden mini metalen slijpers; Classic acrylaat slijpers; Crystal twist slijpmachines, rasp, Hash slijpers; Hennep slijpmachine zakken; Kif slijpmachines, magnetische slijpmachines; Mix 'N' Ball slijpers; Molino grinders; Piecemaker pollen persvoet; Pollen persen; Purepress pollen persvoet; Silicone ontworpen slijpmachines; Space geval slijpers; Sferische slijpmachines

No comments:

Post a Comment