Friday 11 November 2011

Huwelijksreceptie tafeldecoratie Ideeën

Huwelijk planning is niet alleen het kiezen van een trouwlocatie, trouwjurk en een smoking. Bruiloften vergen veel van de planning, rechts van het versieren van de locatie aan de tafels. Gasten zullen het grootste deel van hun tijd in de receptie, daarom is het heel belangrijk om de huwelijksreceptie accessoires zoals huwelijksreceptie middelpunt, huwelijksreceptie tafels, huwelijksreceptie menu, huwelijksreceptie gebak, enz. verfraaien ons een kijkje nemen op de Let verschillende manieren van tafeldecoraties voor bruiloft receptie.
Huwelijksreceptie tabel inrichting dient te worden die voldoen aan de bruiloft thema. Deze feestelijke gelegenheid kan worden ingericht in een eenvoudige maar elegante manier, of een uitgebreide, decadente manier. De volgende huwelijksreceptie tafeldecoratie ideeën zullen u helpen versieren tabellen die aan uw verwachtingen te voldoen.
Soorten Bruiloft Receptie Tafels
Tabellen zijn een van de belangrijkste meubelstuk in het huwelijk. Zij niet alleen houdt u de voedsel en andere decoraties middelpunt, maar helpen zorgen voor een vrolijke stemming en blijven itched in de herinneringen van een en al voorgoed. De sfeer van een bruiloft kunnen worden gecreëerd door het versieren van de tafels in een prachtige en unieke manier. Er zijn verschillende soorten tabellen gebruikt worden in een huwelijk afhankelijk van de bruiloft stijl. ; Hoofd Tabel: Deze lange tafel wordt gebruikt door de bruid en bruidegom, hun families en bruids partij. ; Sweetheart Tabel: Dit is een kleine tafel alleen bedoeld voor de bruid en bruidegom. ; Cake Tabel: Deze tabel is ingericht om de bruidstaart te geven. ; Buffet Tabel: maaltijden in buffetvorm geserveerd worden op deze tafel en het is derhalve ingericht. ; Score Tabellen: Deze tabellen zijn ingericht, afhankelijk van het aantal gasten die moeten worden ondergebracht. ; Signing Tabel: Deze tabel is gebruikt om een ​​plakboek, waar de gasten hun wensen en namen teken als een herinnering te houden. ; DJ Tabel: The DJ is een vrij grote tafel om tegemoet zijn muzikale instrumenten en apparatuur. Versieren de tafel adequaat zal helpen deze elektronische snufjes fuseren met de bruiloft thema. ; Cadeau-tafel: Bringing huwelijksgeschenken bij de receptie is tegen wedding etiketten. Maar je moet bereid zijn met een dergelijke tabel enkel in geval, zijn er een paar out-of-town gasten die zijn gekomen aan uw bruiloft receptie bij te wonen. ; Tafeldecoraties voor Wedding Ontvangst
Tafelkleed Covers: Wit is de klassieke kleur van de bruiloft tafelkleed. Voor het toevoegen van een extra pit aan uw tafel dekt, kunt u gebruik maken gekleurde doeken, die in combinatie aan de overheersende kleuren van de receptie. U kunt kleurige lopers, kleedjes, overlays, enz. naar uw tafelkleed. U kunt zelfs coördineert de tabel doek kleuren met jurken het bruidsmeisje of de bruid boeket. Servetten kunnen hebben contrasterende kleuren.
Tabel Vorm en opstelling: Vorm van een tafel speelt een belangrijke rol in het versieren van de tafel. De ronde en ovale tafels hebben een meer elegante look. U kunt de tabellen in een cluster, zodat meer mensen een kans om zich te mengen en een gesprek wordt aangemoedigd hebben.
Light Effect: Gebruik kaarsen als blikvanger accenten. Veel fabrikanten maken kaarsen speciaal voor bruiloften. Gebruik kaarsen van verschillende vormen en kleuren, te versieren en licht van de tabellen. Er zijn verschillende keuzes in drijvende kaarsen en kaarsen op statief. U kunt zelfs gebruik spiegels aan de onderkant van de kaars om meer licht te reflecteren. Lichtslangen langs de tafel randen helpen versieren de tafel. Leg de draden met linten of beits stoffen om ze te verbergen, maken de lichten kijken nog meer decoratief.
Middelpunt: Het gebruik van bloemige bruiloft centerpieces is de meest traditionele manier van huwelijksreceptie tabel decor. Bij gebruik van een rechthoekige tafel, kan veel florale centerpieces worden gebruikt om de tafel te versieren. Op een ronde of ovale tafel, plaats een enkel middelpunt in het midden. Votive kan worden gebruikt om rondom de centerpieces en maken ze er nog mooier.
Fotolijstjes en Cookie Manden: In plaats van gebruik van de traditionele bloemen centerpieces, kunt u versieren de bruiloft tabellen met fotolijstjes, met foto's van de bruid en bruidegom. Het kan worden ingesteld om te kijken als een reis over de memory lane. U kunt zelfs gebruik maken van cookie manden of snoep manden creatief ingericht als centerpieces aan de tafels te versieren.
Fruitschalen en Fish Bowls: Nog een unieke manier om de huwelijksreceptie tabel is met behulp van vruchten versieren kommen. Vul de bakjes met vruchten die worden gesneden in exotische vormen. U kunt zelfs gebruik goudvissen aan de tafel te versieren. Versier de goudvissenkom met kleine bruid en bruidegom vormen. Verspreid kleine schelpen en stat vorm van een vis decoraties op de tafel om een ​​strand look te creëren.
Accessoires: Strooi de tafel met zilver, goud confetti, etc. Je kunt zelfs verstrooien bloemblaadjes, hartjes en sterren steeg op de tafels. Met behulp van kleine of middelgrote ijssculpturen is ook een geweldige manier yo versieren de tafel.
Thema seizoen Decoraties: Tafels kunnen worden ingericht met seizoensgebonden thema's, zoals vallen en de herfst decoreren thema, waar u kunt gebruik maken van warme kleuren tinten zoals diep vormen van rood met het contrast van geel of rood en goud, pictogrammen afschilderend vallen als bladeren, kaarsen vorm van bladeren , enz. U kunt zelfs proberen de winter thema, met behulp van een combinatie van rode en groene kleur, de heilige bladeren en klimop. Use decoraties vorm van sneeuwvlokken geven het een meer 'winterse' voelen.
Tabel: U kunt gebruik maken van porselein, bestek en glazen om een ​​prachtige tafeldecoratie te maken. Plaats het bestek en zilverwerk op een elegante manier. Use uitvoerig gevouwen servetten en coördinatie van de kleuren met het servies, tafelkleed en de centerpieces. De stoelen moeten worden versierd met linten en covers die overeenkomen met de tafellakens.
Je kunt je voorstellen iets dat is uniek en maken de huwelijksreceptie tafeldecoratie verbluffende look. De bruid en bruidegom moeten brainstormen en komen met verschillende manieren om hun huwelijksreceptie tafel decor te versieren. U dient te bespreken alle details van uw weddingplanner en de decoratie ideeën te beslissen op basis van uw budget. Met veel gedetailleerde huwelijk planning, kunt u de perfecte bruiloft locatie, dat kan het gesprek van de stad geworden. Tabellen zijn de achtergrond van de vele belangrijke bruiloft tradities, zoals het huwelijk toespraken, bruiloft toast, de taart te snijden ceremonie en het weergeven van de creatieve bruiloft catering. Zo, creatieve huwelijksreceptie tafeldecoraties helpen om deze vreugdevolle momenten nog meer onvergetelijk.

No comments:

Post a Comment