Monday 7 November 2011

Hibiscusbloemen

Toen ik jong was mijn oma gebruikt om hibiscusbloemen verpletteren en het fluïdum extract op mijn hoofdhuid toepassing. Ze zei dat hibiscus extract werd goed voor de haargroei. Ik echt mis haar wanneer ik zie deze advertenties op televisie dat de aanwezigheid van hibiscus extracten belofte in hun cosmetische producten en die verkopen als warme cakes. Hibiscus is gewoonlijk en overvloedig aangetroffen in tropische landen. Het wordt ook wel rosemallow en de gebruikelijke rode hibiscus is wetenschappelijk bekend als Hibiscus rosa sinesis, die is de rode hibiscus. Hibiscus is ook bekend als de schoen bloem of Javakusuma in India en China.
Hibiscus bloem behoort tot de Malvaceae familie en wordt geteeld in warme klimaten. De soort omvat meerjarige kruidachtige planten, houtige struiken en kleine bomen. Er zijn ergens rond twee honderd soorten van hibiscus die bloem hele wereld.
Hoe werkt de bloem eruit?
Hibiscus bloemen zijn groot, trompetvormige bloemen die vijf of meer bloemblaadjes hebben. De kleur en de grootte van de bloemen maken ze heel prominente aantrekken mens en insecten. Scripties bloemen kunnen verschillende kleuren wit, roze, rood, paars of geel. De blaadjes van de bloem zijn in alternatieve regeling. Ze hebben een zigzag marge en zijn eivormig tot lancetvormig.
Als de bloemblaadjes zijn weggescheurd de bloem is vertrokken met een lange, slanke roze tube achtige structuur die smaller buizen erin die groeien naar buiten om de poederachtige gele pollen die de mannelijke voortplantingsorganen deel van de bloem te voeren is. Binnenkant de meeldraad is er een lange buis, genaamd de stijl, en onder de stijl en de meeldraad buis is de placenta dat helpt te reproduceren een zaadje en vervolgens een nieuwe plant.
Soorten Hibiscus bloem
Er zijn verschillende soorten hibiscus ingedeeld op basis van hun vorm en patroon. Er zijn verschillende bloem soorten, zoals:; Flame bal; Gator trots; Lavendel Vrouwe Erin Rachael; Hawaiian zonsondergang; Electric Blue, de meest beroemde van al deze soorten is degene die wordt geteeld in de Hawaiiaanse eiland, de Chinese Hibiscus die vaak wordt gebruikt voor sierdoeleinden. Deze worden gebruikt om leis voor te bereiden op toeristen greet met. Inboorlingen van Hawaï verwijzen naar deze bloemen als de Pua Aloalo en het is de officiële staatsreligie bloem voor Hawaii. De nationale bloem van Maleisië is Hibiscus rosa-sinesis en de Hibiscus syriacus is de nationale bloem van Zuid-Korea.
Toepassingen van Hibiscus
Het werd voornamelijk gebruikt als een bloem van cosmetische belang door de mensen pf India en andere Aziatische landen, maar nu de hele wereld heeft geïdentificeerd zijn cosmetische waard is. Het uittreksel van Hibiscus wordt gebruikt in haar en hoofdhuid behandeling. Infusies van de Hibiscus bloem en de bladeren gemengd met kruidenoliën worden toegepast op de hoofdhuid en worden verondersteld haargroei verbeteren. Hibiscus heeft een verzachtende werking op de hoofdhuid en het helpt om te ontgiften. Het stimuleert ook bloedcirculatie en verzekert de levering van essentiële voedingsstoffen aan de haarfollikels. De extracten van Hibiscus helpen om roos en haardaling controle. Ze helpen om de gemeenschappelijke haar problemen, die optreden als gevolg van chemische stoffen in de lucht tegen te gaan.
Het gebruik van Hibiscus op de hoofdhuid ook kan koorts en kan ook helpen in geval van huiduitslag omdat het kan omlaag brengen veel warmte. The use of Hibiscus extracts also helps if you have één itchy scalp or there is redness or scales. De verstopping van de poriën kan ook worden weggedaan met en kan eigenlijk maken uw haar look gezonder en minder olieachtig.
Hibiscus heeft meerdere toepassingen en ook verhoogt de schoonheid van uw tuin. Dus volgende keer wanneer u zijn uit op een plant voor uw tuin overweeg een Hibiscusplant kopen.

No comments:

Post a Comment