Friday 11 November 2011

Make-up - How To Make-up aanbrengen

Je hebt net gezien Jennifer Lopez op de voorpagina van een modemagazine en gewoon de liefde haar blik. Nu wil je dezelfde 'look te kopiëren en krijgen dezelfde bedauwde, stralende teint. Nou, je kunt nu dit een zeer reële mogelijkheid door het beheersen van technieken op make-up aanbrengt.
Vlekkeloze teint; Het is verbazingwekkend hoe maakt niet uit hoe goed je kleren, misschien is het uw huid, die opvalt eerst. In feite, iemand heeft terecht gezegd dat een mooie huid niet eens sieraden nodig aan te vullen - het schijnt zelfs zonder. Als je eenmaal weet de geheimen van hoe je make-up toe te passen, kunt u Markeer uw beste eigenschappen en uw gezicht in een kunstwerk te transformeren.
Oog make-up; Ze zeggen ogen zijn het venster om onze ziel. Ogen spreken boekdelen over ons, onze persoonlijkheid en onze natuur. Door middel van technieken in de make-up voor de ogen, kun je jezelf een gerookt, zwoele blik of een engelachtige uitstraling of zelfs prep jezelf voor een feest in de avond! Hier zijn enkele tips voor make-up aanbrengt technieken om de ogen op de beste manier:
1. Keuze van de kleur: Het soort van kleuren die u kiest voor de ogen is bepalend voor de gehele uitstraling. Naakt kleuren zoals beige, crème, zacht bruin zijn ideaal voor kantoor en overdag dragen, terwijl de kleuren zoals goud, zilver en brons zijn avontuurlijker en gaan ook voor een avondje uit in de stad. Als je een vleugje mysterie toe te voegen, probeer te gaan voor een rokerige zoeken door te kiezen voor kleuren als zwart en donkere tinten van bruin.
2. How make-up toe te passen: Ten eerste, moet je toepassen van een denken dat laagje foundation op je oogleden. Moet je vervolgens een beetje concealer onder de ogen van toepassing te camoufleren fijne lijntjes en rimpels. Breng daarna een laagje oogschaduw primer - vanaf de wimper to de wenkbrauw. Dit zal ervoor zorgen dat uw oog make-up blijft langer. Neem drie tinten van dezelfde kleur. In de eerste plaats kiest het medium kleur en toepassen van uw wimpers tot aan de vouw.
Gebruik dan een eyeliner (donkerder tint van dezelfde kleur) om een ​​lijn te maken gewoon langs je wimpers. Gebruik de donkerste kleur schaduw om te gaan over deze eyeliner lijn. Vervolgens prep het gedeelte boven het oog vouw met de lichtste tint van de kleur. Voor de ruimte onder de wenkbrauw, gebruik dan een glanzende tint van dezelfde kleur. Werk de make-up door het mengen van de kleuren op het ooglid goed voor een lelijke lijnen te voorkomen.
Voor acne en puistjes, Het is grappig hoe onze puistjes lijken te pop-up als we net klaar voor een feestje. Echter door de kunst van toepassing vergroteingsspiegel kun je bijna alles verbergen littekens en vlekken het meest effectief. Hier zijn enkele tips aan de slag:
1. Soort van make-up: Tegenwoordig vindt u tal van gereputeerde makeup merken, welke ingrediënten, die eigenlijk te bestrijden bacteriën en verminderen van acne hebben. Het gebruik van dergelijke merken kan u helpen bij de bestrijding van acne en maak je er goed uitzien.
2. How make-up toe te passen: voor acne gevoelige gebieden, zul je eerst moeten prep je gezicht met de hulp van een stichting. U kunt kiezen uit stok, vloeibare of pannenkoek versies. Zorg ervoor dat u goed gaan in de stichting langs de haarlijn en de kaaklijn. Dan van toepassing concealer op de gebieden die zijn acne. Nogmaals, zorg ervoor om het mengsel goed door. Een van de trucs om succesvol make-up is om het te mengen in zeer goed. Afwerking van de make-up met een transparante poeder. Net dep op het gezicht en meng dit goed in.
Tips voor make-up als je contactlenzen; Als u contactlenzen hebben, maar graag make-up dragen, dan zijn hier een aantal technieken om make-up correct toe te passen:
1. Altijd eerst Draag uw contactlenzen en vervolgens beginnen te uw make-up toe te passen; 2. Toepassing oog make-up minder erg als het kan de ogen irriteren, 3. Gebruik eye make-up die is geur vrij en vrij van elke olie; 4. Gebruik een niet-olie op basis van mascara die ook is waterdicht. Hiermee wordt voorkomen dat elke kans op afschilferen, 5. Zorg ervoor dat oude mascara en oog make-up te vervangen door verse voorraad om de 6 maanden. Dit zal helpen voorkomen dat verontreiniging

No comments:

Post a Comment