Monday 14 November 2011

Keuken Design: Kleine keuken remodellerend ideeën

Remodelleren van uw kleine keuken: en wanneer remodelleren van uw kleine keuken, moet de primaire nadruk worden gelegd op gebruik van de beschikbare ruimte goed en het creëren of het vrijmaken van meer ruimte voor handige opslag en eenvoudige installatie van de benodigde keukenapparatuur en om beweging te vergemakkelijken. Je moet in staat zijn om al uw keuken taken uit te voeren zonder enige belemmering.
Het opstellen van een keuken ontwerp-plan:; om mee te beginnen, wat voor soort keuken je wilt, modern of traditioneel, L-vormige of U-vormig, Kombuis of twee richtingen Galley beslissen. Zodra u een beeld gevormd van wat je wilt, trek je een blauwdruk van uw keuken ontwerpen en plannen van de ruimte je nodig hebt en de opslagruimte. Denk dat waar u de kasten wilt en hoe je ze gaan gebruiken. Bepaal waar je de gootsteen, het werk teller en de koelkast wilt. Overwegen waar u de servicepunten voor water, gas en elektriciteit te zetten. Cast een blik op uw huidige keuken bij de planning van het nieuwe ontwerp en bedenken hoe het anders kan worden geregeld. U kunt ook gebruik maken van een keuken ontwerp software om te helpen met uw planning en sleep items totdat u precies krijgt wat je wilt.
Het creëren van meer ruimte in uw keuken:; Indien mogelijk, kunt u in een muur en een open keuken die zich uitstrekt in de woonkamer. U kunt in een keuken eiland om de twee delen te scheiden. Plaats van een vaste eiland, kun je er een krijgt die kan worden opgerold ongeveer net zo nodig is. Eilanden zijn er in verschillende soorten en vormen, dus als past bij uw totale ontwerp, kunt u een rechthoekig, vierkant, ronde of ovale eiland. Als het eiland verdubbelt als een opslagruimte of een werk tegen te gaan, des te beter.
Installeer kasten en lades van dat recht omhoog naar het plafond, zodat u makkelijk opbergen uw kookgerei, bestek, borden, specerijen, groenten en andere dingen. Zet de minder vaak gebruikte artikelen in de bovenste kasten en veelgebruikte items in de lagere. Als alles past niet in, kan je toevoegen haken aan de kastdeuren om potten en pannen hangen. Je zou ook aan alle dingen die je bezit en zich te ontdoen van dingen die je niet echt nodig te herzien. Hoe dan ook, proberen om de rommel tot een minimum te beperken.
In plaats van een grote eettafel, ga dan voor een klein hoekje tafel of een druppel tafel. Of u kunt weglaten tabellen uit uw systeem en in een ingebouwde teller muur, of bouwen aan een tafel in hoogte voedselbereiding teller en het dubbel als een eetgedeelte.
Kleiner en compact keukenapparatuur. Installeer een grotere gootsteen, zodat het gemakkelijker is om te wassen.
Een indruk geven van ruimte in uw keuken:; Naast een optimale planning van de ruimte, kunt u een ruime ambiance in uw keuken door verstandig gebruik van kleur en licht te creëren.
Met behulp van een lichtgekleurde hout voor uw kasten of schilderen ze in een pastel tint, bijvoorbeeld, zal leiden tot een meer licht verschijning in de keuken. U kunt helpen dit effect verder door het installeren van glas-faced kastdeuren in plaats van vaste stoffen.
Bij het schilderen, behangen of betegelen van de muren van de keuken, weer gaan voor lichte, pastel tinten met, misschien, spatten van helderdere kleuren. De algemene regel is het gebruik van drie primaire kleuren en hun verschillende kleuren en tinten, maar dit is niet een keiharde conventie. Ga voor kleine en delicate patronen over vet Ones. En het gebruik kleine tegels eerder dan grote of extra grote. Diagonaal gelegde tegels kunnen ook helpen creëren de illusie van ruimte.
Indien uw keuken heeft een goede ventilatie en laat veel natuurlijk licht, dat zal een ander pluspunt. Overweeg de installatie van een dakraam, als dit mogelijk is en als je in plaats van kleine ramen.
Voor de installatie van kunstmatige verlichting in uw keuken, gaan over uw keuken plannen en de voornaamste gebieden vaststellen dat er voldoende verlichting nodig hebben. U kunt een centrale licht voor de hele keuken en spot-verlichting voor het koken en wassen gebieden. Install verlichting in kasten en in het kader van-counter-opslagplaatsen, zodat u gemakkelijk kunt zoeken binnen hen. Zorg ervoor dat uw keuken verlichting is zowel functioneel als esthetisch. Een goed verlichte, goed geplande keuken zal een genoegen zijn om te leven met zijn.

No comments:

Post a Comment