Monday 21 November 2011

Loft Bed Bouwplannen - Hoe het bouwen van een Loft Bed

Loft bedden of een stapelbed zijn een soort van thuis meubelen die zijn gebouwd om ruimte te besparen. These bedden zijn ook de blik van een kamer. Stapelbedden worden vaak gebruikt in ruimtes voor de kinderen. Sinds hoogslapers zorgen voor een maximale benutting van de vloeroppervlakte is zo'n meubelen ook gebruikt in het leger van garnizoenen en het schip.
Wat is een Loft Bed?; Het is een soort van slaapkamermeubilair die bestaat uit twee kaders van bedden gestapeld boven elkaar. Deze bedden kunnen worden geplaatst in kleine ruimtes en zijn dus, gebruikt in gevangenissen, is schepen, garnizoenen, enz. De kader van deze bedden ondersteund door vier pijlers en het algemeen heeft 2-3 'verdiepingen'. De bovenste bed heeft ook een railing tot een daling vermijden. De twee types van hoogslapers zijn de 'standaard stapelbed' en de 'twin over de volledige'. De voormalige een heeft twee bedden boven elkaar, terwijl de laatste is enigszins vergelijkbaar, behalve voor de volledige grootte onderste bed en twin size bovenste bed.
Loft Bed Bouwplannen; hoogslapers kunnen worden gebouwd met behulp van verschillende plannen dat wil zeggen door gebruik te maken van verschillende design patterns en materialen. Meeste hoogslapers zijn gemaakt van hout, terwijl metalen kunnen ook worden gebruikt. Een typisch hoogslaper bouwplan creëert een plek voor twee personen, die comfortabel is om te slapen en te studeren. Het volgende stukje van de informatie zou helpen bij het uitvoeren van een of meer van uw plannen om een ​​hoogslaper te bouwen.
Hoe te om een ​​Loft Bed te bouwen?; Laten we eens kijken naar de procedure van de aanleg van een loft bed dat een vloeroppervlakte van 48 heeft betrekking op met 78 centimeter. Teneinde een hoogslaper construct moet de minimumhoogte van de plafond 8 voet. Als het meer dan 8 meter, zou de resterende ruimte een comfortabel. De matrassen worden gebruikt voor deze hoogslapers moeten worden 38 inches in breedte en 76 duim in lengte. De informatie over materialen die nodig zijn voor de bouw van deze bedden is voorzien in de volgende lijst. ; Een vel 3 / 4 inch dikke multiplex met 4 door 8 voeten als de afmetingen. ; Vier stukken van bouw-grade die 8 voet in lengte. ; Drie stukken van 1 met 3,5 zaaghout boards die acht voeten in lengte. ; Snelbouwschroeven & lag bouten. ; Drie stukken van de reguliere lumbale met de afmetingen van 2 bij 6 bij 8 inch. ; Om te beginnen met het proces van het bouwen hoogslapers, moet men snijden de eerste twee stukken van 2 bij 6s tot een lengte van 78 centimeter en de resterende twee stukken aan de lengte van 37 centimeter. Deze vier stukken moeten samen worden samengevoegd tot een vak waarvan 40 met 78 maatregelen in grootte vorm. Snelbouwschroeven moeten worden gebruikt om elkaar te bevestigen deze stukken. Na de doos is opgesteld, moet een multiplex worden gesneden en fit goed op de grootte van de doos match. The 4 van 4s moet worden gesneden op een lengte van 44 inch. Twee van de 4s 4 door moet worden geplaatst of geplaatst op een zodanige wijze dat ze over 78 centimeter uit elkaar en hun buitenste randen evenwijdig aan elkaar. Het platform moet worden gekanteld op de berichten op een wijze die het triplex top raakt de lijnen op de berichten. De ambten moet vervolgens worden aangesloten op het platform met de hulp van vertraging bouten. De volgende stap in het proces is aan het frame en plaats het op de juiste lift.
De ladder helpt bij het invoeren van de hoogslaper easily. The 2 door 6s kan worden gebruikt om maatregelen voor de ladder te maken door ze te plaatsen tussen de palen. Men kan versieren of verfraaien van het hoogslaper op veel verschillende manieren.
Hoogslapers helpen benutten ruimte in een efficiënte wijze. Men kan gebruik maken van bovengenoemde hoogslaper building plannen om een ​​lekker bed maken voor hun kinderen thuis.

No comments:

Post a Comment