Tuesday 1 November 2011

Hoe kan ik een zakmes Verscherpen

Pocket mes, zoals de naam al doet vermoeden is een inklapbare mes dat past in een broekzak. Het lemmet van dit mes past in het handvat. Een zakmes wordt meestal gebruikt voor het snijden van fruit, hout hakken of een envelop of een kaart te openen. Een zakmes is ongeveer 4-5 centimeter in lengte. The geschiedenis van zakmessen dateert uit de vroege ijzertijd, daarom kan worden gezegd dat zakmessen zijn de mensheid sinds de vroegste eeuwen van beschaving serveren. Handgrepen van zakmessen in de primitieve dagen waren samengesteld uit botten. Resten van een dergelijk zakmes werden gevonden in een dorp genaamd Hallstatt, gelegen in Opper-Oostenrijk. Dan, zakmessen, in tegenstelling tot vandaag, werden uitgevoerd in zakjes die waren gebonden aan de kleding. Zakmessen zijn een juridisch instrument in de meeste van de landen. Maar het gebruik van zakmessen, is verboden op sommige openbare plaatsen zoals luchthavens, spoor-terminals, scholen, enz. Lees over hoe je een zakmes te scherpen.
Procedure om een ​​zakmes Verscherpen; Om te slijpen uw zak mes, je hebt een keramische steen nodig. Slijpen een zakmes is een korte en eenvoudige procedure. ; De eerste stap in deze procedure is om de verscherping keramische steen stevig in uw hand of te houden op de grond. ; Plaats nu het blad van uw zakmes op een vlak en glad hoek van de steen. Plaats uw zakmes ongeveer op een hoek van ongeveer 10-12 graden uit de steen. : Wanneer eenmaal weer terug te trekken van het mes en blijven dit proces voor ongeveer 3-4 keer om goed te slijpen het mes. Draai het mes naar de andere kant te scherpen. Dit zal ervoor zorgen dat het mes gelijkmatig wordt aangescherpt van zowel de zijkanten. ; U kunt aanscherpen het snijvlak van het mes met de hulp van een aanzetstaal. Voor deze, Houd het lemmet van het mes uit je lichaam en nu voorzichtig de snijkant van het zakmes tegen de stalen wrijf van onder naar de punt van het mes. Volg dezelfde procedure voor de beide zijden voor ongeveer 5-6 keer. ; Gevormd Het puin kan worden verwijderd met behulp van een zachte doek. ; Messenslijper Tips, slijpen van een mes lijkt een zeer eenvoudige procedure, maar zorg moet worden genomen tijdens het slijpen van de messen. Hier zijn een aantal messenslijper tips, bedoeld voor de duurzaamheid van uw mes en uw veiligheid. ; Als je het zakmes veelvuldig gebruiken, is het nodig aan te scherpen het zakmes op een wekelijkse basis; Het is aanbevolen om zakmessen te gebruiken met een dikke mesje een dun mes misschien niet het laatst voor een lange tijd. ; Voor het vijlen doeleinden, worden keramische stenen beschouwd als de beste optie zijn als ze niet betrokken zijn bij het gebruik van smeermiddelen. Het andere voordeel is dat ze speciaal zijn ontworpen voor het slijpen doel. ; Krassen vinden op het mes moet gerepareerd worden met de hulp van een professional. ; Er zijn vele messenslijper technieken zoals elektrische slijpen, slijpen slijpsteen en staal aanscherpen, maar het is beter om het mes slijpen methode die u gebruikt voor het slijpen, de eerste keer te gebruiken. Het bijhouden van een consistente methode elke keer zou helpen om het blad scherpte en de hoek te behouden. ; De zakmes, indien bewaard in een leren tas of een zakje wanneer niet in gebruik, vereist geen frequente scherpen. ; Knife slijpmachines; ander materiaal dan staal en steen, zijn er verschillende messen slijpen machines zoals slijpen machines die zijn bedoeld voor het slijpen van messen. Er zijn zelfs messenslijper wielen die het doel dienen.
Zakmessen zijn goede handige tools. Dus houden een dicht bij de hand, bij voorkeur een geslepen een!

No comments:

Post a Comment