Friday 23 September 2011

Winter trouwkaart Ideeën

Ik droomde van een huwelijk van uitgebreide elegantie, een kerk vol met familie en vrienden. Ik vroeg hem wat voor soort van een bruiloft hij wenste, zei hij op een dat zou me zijn vrouw.
Een bruiloft is een echt bijzondere gelegenheid wanneer twee mensen beloven om samen te zijn voor de rest van hun leven in aanwezigheid van hun buurt en dierbaar zijn. De trouwdag dat is het meest bijzondere en gedenkwaardige, en mensen altijd hun hart en ziel in elk detail tijdens hun bruiloft preparaten. Wat is de perfecte tijd om te trouwen mensen vragen, het is wanneer zowel de bruid als de bruidegom gereed zijn. Als voor het seizoen van keuze vele mensen liefde te trouwen tijdens de winterseizoen en waarom zouden ze niet? Winters zijn warm en feestelijk, met de kerstgedachte en de vakantie fonkeling in de lucht winters zorgen voor een mooie tijd om te trouwen. Nou als je hebt besloten om uw winter huwelijk, wat is het eerste wat in je opkomt wanneer je beginnen met de planning hebben? De locatie, de taart de band of niet? Iets te vergeten zijn wij? Ja, de trouwkaarten!
Winterhuwelijk Uitnodiging Ideeën
Alsook voor de algemene formaat voor uw winter huwelijksuitnodigingen, moet u eerst bepalen of u wilt dat uw uitnodigingen worden formele of meer casual stijl. Alle elementen voor de uitnodigingen moeten worden gesynchroniseerd met het thema van uw bruiloft. Het gebruikte lettertype, de toon van het bericht of zelfs de kleur van het papier moeten allemaal in lijn met uw winter bruiloft thema. Hier zijn een paar ideeën die u zullen helpen het ontwerp uw perfecte winter huwelijksuitnodigingen.
Thema's Na een winterhuwelijk spannend, maar je kunt een stap verder gaan en maken het nog interessanter, met een uniek thema voor uw bruiloft als voor uw bruiloft uitnodigingen. Bijvoorbeeld een kerst thema kan het gewoon perfect voor een winter bruiloft, kunt u uw trouwkaart te passen met het gebruik van een winter kerst landschap of zelfs kerst sterren. Als je dol op bloemen te plukken een florale thema met florale prints en patronen en zelfs kunstbloemen. In het geval u op zoek bent voor sommige echt onconventionele ideeën, kunt u zelfs op maat huwelijksuitnodigingen in kleine kleurrijke kousen of sparkly woolen tassen die gewoon zijn de kers op de ijsvorming, voor uw bruiloft uitnodigingen.
Lettertypen; Als je gaat voor een formele bruiloft, kan uw meer elegante en formele fonts een cursieve ook. Als u liever een meer casual uitnodiging, kunt u experimenteren met peppier en leuker lettertypen die compliment uw winter huwelijksuitnodigingen. Maar maakt niet uit wat uw thema of stijl, bedenk dan dat het lettertype genoeg moet leesbaar zijn voor iedereen. De lettergrootte mag niet te groot of te klein, moet precies goed zijn voor iedereen om comfortabel te lezen.
Papier Patronen; Well papier zal je natuurlijk het materiaal van uw keuze, voor de winter huwelijksuitnodigingen, maar er zijn verschillende soorten papier en patronen om uit te kiezen. Handgeschept papier, glanzend papier, de gedrukte degenen of de reliëf patronen, maak uw keuze. Goede kwaliteit papier met licht reliëf patronen of sierlijke prints kunnen er erg mooi en stijlvol voor uw winter huwelijksuitnodigingen. Hoewel de keuze van het papieren patroon, overweeg dan of u zelf uw bericht op het afdrukken of het schrijven met de hand, in beide gevallen na te gaan of het papier dat u ervoor kiezen makkelijk is om te schrijven op en op print.
Vormen; winters zijn alles over sneeuw en bruiloften zijn allemaal over de liefde. Als u wilt om af te stappen van de conventionele vierkante en rechthoekige huwelijksuitnodigingen, kies een unieke vorm voor uw winter trouwkaart. Kan een sneeuwvlok de vorm of Christmas Bell zou een interessante optie in plaats van de conventionele vormen zijn.
Kleuren; Bij het ontwerpen van uw winter huwelijksuitnodigingen, kunt u gebruik maken van een veel warme kleuren, vooral rood die de kerstgedachte zal betekenen, maar natuurlijk kunt u uw keuze van de andere kleuren als goed. Een interessante optie is het gebruik van zilver. Zilverkleurige huwelijksuitnodigingen zijn de beste keuze voor uw winter bruiloft omdat ze zijn elegant en mooi, zonder te hard. Ivoor en zilver uitnodigingen zijn in de mode voor de winter bruiloften.
Toebehoren; Elke mooie trouwkaart gemaakt kan worden extra speciaal met het gebruik van kleine versieringen en accessoires. Chique satijnen linten en strikken, decoratieve parels en halfedelstenen, kunstbloemen, sparkly stick-ons kan transformeren van een gewone bruiloft uitnodiging in een prachtige een. Als u wilt kunt u ook gebruik maken van miniatuur kerstklokken en kunstmatige sneeuwvlokken toe te voegen op de winter juichen om uw winter huwelijksuitnodigingen.
Bewaar deze dingen in gedachten terwijl u regelen voor uw winter huwelijksuitnodigingen. Als je gelooft in het maken van uw uitnodigingen jezelf, je krijgt een van deze DIY huwelijksuitnodigingen kits die worden geleverd met blanco kaarten en alle andere accessoires die nodig zijn om mooie trouwkaarten te maken. Stuur dus op die mooie trouwkaarten, en zeker om te lopen door het gangpad met de grootste glimlach op je gezicht als je familie en vrienden bijeen om wensen u een gelukkig getrouwde leven!

No comments:

Post a Comment