Friday 16 September 2011

Home decor met Lampenkappen

Een kamer charme komt vooral voort uit de verlichting. De soorten en kleuren van de lichten kunnen leiden tot verschillende stemmingen, bijvoorbeeld, weinig licht typeert een romantische ambiance. En een van de beste manier om een ​​bepaalde sfeer te creëren en verbeteren van de inrichting van uw woning is met behulp van lampenkappen. Een ordinair kunnen worden omgevormd tot een prachtig stuk van thuis decor alleen door te bedekken met een lampenkap.
Deze dagen, lampenkappen zijn beschikbaar voor huisinrichting in een grote verscheidenheid van materialen zoals: textiel lampenkappen gemaakt van rustieke weeft, geplooide stoffen, shantoeng, jute, jute en linnen, papier lampenkappen gemaakt van gladde, evenals exotische papers, klassieke en doorschijnende geolied perkament, en zelfs milieuvriendelijk papier. En voor die uber-chique look there are lamp tinten die van steen, porselein en glas. Met zo'n overvloed van rassen in lampenkappen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen bij het kiezen van hen voor uw interieur, dus laten we eens een kijkje bij enkele van de verschillende opties die beschikbaar zijn in de markt.
Glas Lamp Shades - Glazen lamp tinten zijn sierlijk en gracieus en zijn meestal beschikbaar in antieke en klassieke ontwerpen, hoewel deze dagen, de fabrikanten zijn ook moderne ontwerpen waarin to de hedendaagse woning decor van vandaag past. Enkele van de verschillende stijlen van glas lampenkappen onder: achteruit beschilderde glazen lampenkap; student lampenkap; ball glass lampenkap, lelie of tulp glass lampenkap; reflector kom glass lampenkap, en glas in lood lampenkap. Hoewel ze kunnen worden prachtig elegante, glazen lampenkappen zijn erg kwetsbaar, een factor die moet worden bewaard in het achterhoofd. Plus, kan het vrij duur om te vervangen glas lampenkappen te krijgen.
Tiffany Style Lampenkappen - Tiffany stijl lampenkappen werden vernieuwd en gereproduceerd in praktisch elk type van functie, vorm, kleur, dieren en bloemen. These lampenkappen zijn samengesteld uit verschillende stukjes glas in lood, die aan elkaar gesoldeerd met een loden of koperen rand om elk stuk glas. Traditioneel zijn de stukjes glas is gevormd in patronen afbeelden of ander aspect van de natuur, maar deze dagen zijn ze gemaakt op basis van diverse kunst stijlen die variëren van modernistische art nouveau. Tiffany stijl lamp tinten zijn niet bedoeld te mengen in de huisinrichting, maar opvallen door hun pure oogverblindende schoonheid. A Plain-Jane lamp kan worden omgevormd tot een kunstwerk met dit soort glas in lood lampenkap.
Antieke Lamp Shades - These lampenkappen, gemaakt van satijn, fluweel en zijde, met gevlochten en gerolde franjes, en de hoek die gemaakt van kant, zijn prachtig elegant in een onnavolgbare Victoriaans wereld stijl. Meestal met de hand gemaakt en speciaal ontworpen, de kralen lampenkappen gemaakt in de antieke stijl zijn bijzonder sierlijk.
Westerse Lampenkappen - Gemaakt van varken huid, herten skin, kalfsleer, and verschillende andere soorten van leather lampenkappen, deze stijl zorgt voor een heerlijk rustieke ambiance, teruggrijpen naar de oude westerns van John Wayne dag. These land lamp tinten zijn ideaal thuis decor voor landhuizen, bungalows, boerderijen en hutten.
Kroonluchter Lamp Shades - Mooie en sierlijke dingen, kroonluchter lampenkappen kan een vleugje dramatische onderscheid toevoegen aan een kroonluchter. Verkrijgbaar in een brede waaier van stoffen en vormen, kroonluchter lamp kleuren kunnen pit en glamour toe te voegen aan elk interieur design.
Mica Lampenkappen - These lampenkappen gaan terug tot het tijdstip waarop elektrische lampen werden voor het eerst gebruikt in de VS, en ze bleven een deel van de verlichtingsarmaturen gelijk tot aan de jaren 1930. Deze prachtige lampenkappen versierd muur scones, luchters, staande lampen en tafellampen. Deze dagen, mica lampenkappen zijn verkrijgbaar in zowel traditionele als hedendaagse ontwerpen, in wit en oranje gekleurde mica. The doorschijnende afwerking die wordt toegepast op de binnenkant van de mica lampenkappen helpt om het licht te verzachten verder. rustieke karakter Mica's gaat goed met ijzer of hout lampen, die geweldig zijn voor het interieur van de cabine of lodge stijl huisinrichting.
Afgezien van deze lampenkappen, er zijn ook staande lamp tinten, tafel lampenkappen, drum lampenkappen, ontwerper lampenkappen, Franse land lampenkappen. die alle beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en stijlen geschikt zijn voor een breed scala van huisinrichting.

No comments:

Post a Comment