Thursday 15 September 2011

Birthday Party Favor Ideeën

Iedereen houdt van een beetje aandacht bij verjaardagen rond te komen, met name de uitgenodigde gasten. Verjaardag feestartikelen, als ze goed doordacht en creatief, kunnen uw bezoekers zich speciaal voelen. Geef geen geschenken, omdat iedereen doet dat op verjaardagsfeestjes, en koop niet de goedkoopste dingen kunt u ge masse te vinden op de verkoop. Als zowel u geven en uw gasten zijn gewoon ontvangen voor de deurklink van het, wat is het punt eigenlijk? Veel mensen een hekel geven goody bags als ze voelen dat ze aan te moedigen een commerciële mentaliteit, in welk geval ik voel, waarom, hetzij aan te moedigen de populistische mentaliteit en je verjaardag vieren op alle? C'mon, tenzij je straatarm of nek-diep in de schulden, dan kunt u gul en ruimhartig een dag van het jaar. Zoals u opgemaakt van de verjaardag versieringen, neem wat tijd om na te denken over de kinderen en volwassenen die je hebt uitgenodigd en overwegen hun gelijken. Je hoeft niet overboord te gaan met de kosten, gewoon zorgen dat uw goodies zijn leuk en uniek, misschien zelfs bruikbaar te maken, hoewel praktisch mag niet worden een overweldigende zorg. Als je kind nog steeds aren'ta of jong van hart, graaf je oude herinneringen die lang geleden dagen toen je genoten hebt ontvangen volledig domme dingen die je echt niet mogelijk gebruik had. U kunt maximaal komen met zoveel partij voorstander ideeën als je kunt met verjaardagsfeest ideeën en thema's verjaardag.
Hier zijn een few verjaardag party voor ideeën:
1. Overeenkomen met je verjaardag gunsten aan het verjaardagsfeestje thema. Dus als het thema is 'Peter Pan', kunt u Dole uit goodies in verband met dat thema. Voor de kinderen, kunt u potloden, pennen, gummetjes, ballonnen, stickers, band-aids, haar-bands, broches, kleurplaten dozen, enz. versierd met foto's van Peter, Wendy, Tinkerbell en de bende. U kunt ook kleine gevulde poppen van deze karakters alsook cartoon dvd's en foto-boeken met hen. Voor de volwassenen, kunt u film-dvd's van Peter Pan (de 2006 film is een goede keuze), muziek-cd's, boeken, servetringen, speelkaarten, kristallijne en porselein beeldjes.
2. Organiseren van een kunstproject en krijgen alle betrokkenen. Het hoeft niet te worden uitgebreid. In feite houden het simpel zal leuker worden. Laat uw gasten te creëren prints op shirts of sjaals of maak gekleurde kaarsen of verf potten of maak papieren bloemen. Wat ze maken, kunnen ze mee naar huis nemen met hen.
3. Organiseer een schattenjacht op uw eigendom. Geef uw gasten leads of aanwijzingen (niets dat uren in beslag nemen om te ontcijferen) van het ene punt naar het andere en verbergen geschenken weg voor hen te vinden. Elke persoon kan houden de gave die ze vinden. U kunt ook een 'schatkist' aan het einde, dus in het geval iemand pech is en dat niets vinden, ze voelen zich niet buitengesloten. De geschenken kunnen bestaan ​​uit diamantvormige papier-gewichten, aangepaste verjaardagskoekjes, kristal kandelaars, snoepjes, op maat gemaakte lavendelzakjes, kleurrijke bandana's, miniatuur pijpen, chocolade munten, en zo verder.
4. U kunt geschenk uw gasten een aantal prachtige designer zeepjes in verschillende maten, kleuren en vormen. Zepen vorm van rozen, margrieten, mannequins, ornamenten, vogels, dieren, sterren, bladeren, harten, schelpen, hoefijzers zijn er zeker van te intrigeren en te amuseren zowel volwassenen als kinderen.
5. Als je de tijd hebt, kunt u kleine kraaltjes of geborduurde zakken voor uw gasten. U kunt ook bestellen zoals tassen of kleine personalized boodschappentassen. Doe in een paar snoepjes voor je geven.
6. Een van de eenvoudigste dingen is het opzetten van een grote mand gevuld met verpakte geschenken en iedere gast neemt een grabbelton hebben. U kunt dure of goedkope cadeautjes, alles van Crystal Wine stoppen om kaarsen te reizen naar vreemd gevormde sleutel ringen springtouwen om gekleurde play-deeg kleurpotloden om rubberen ballen to Frisbees tot Teddy stuffed beren.
7. In plaats van goodies, cadeau bloeiende planten of fruitgewassen aan uw gasten. Andere opties zijn creatief verpakte zaden en bloembollen. Uiteraard zullen dergelijke geschenken alleen worden gewaardeerd en niet wordt verspild als uw gasten een belang hebben in het tuinieren.
8. Keen tuiniers of niet, kan iedereen waarderen klein porseleinen gieters, kruiwagens, emmers tuin en een tuin potten. Miniatuur zijde planten, bloemen en vlinders ook grote geschenken.
9. Je kunt elk van uw gasten een munt of cookie tin met een persoonlijke foto en de boodschap op het deksel.
10. Als u en uw vrienden leuk om te lezen of wilt u de lezing gewoonte aan te moedigen, een boek-uitwisseling te overwegen. Laat iedereen een cadeau verpakte boek te brengen uit te wisselen met de andere gasten. Of kopen goedkoop, Restanten boeken en stapel ze op en laat uw gasten nemen hun kiezen.

No comments:

Post a Comment