Monday 12 September 2011

How houtskool Briketten Make

Houtskool is een grijs-zwart licht poreus materiaal, dat is voornamelijk samengesteld uit koolstof, samen met enkele vluchtige stoffen en as. Onder de meest belangrijke toepassingen van houtskool is dat het een belangrijke brandstof voor het koken, was een onderdeel van buskruit, en werd gebruikt voor het aandrijven van een stoommachine treinen.
Wat zijn Houtskool Briketten?; Houtskool briketten zijn uniform brokken houtskool, die het meest gebruikt in barbecues. De primaire componenten van houtskool briketten zijn char (traditionele houtskool) en kolen, zoals subbitumineuze bruinkool of antraciet. Van de beste grondstoffen worden gebruikt voor de traditionele houtskool afkomstig zijn uit verschillende houtsoorten, zoals beuken, berken, esdoorn, hickory en eiken. Afgezien van deze, een bindmiddel zoals zetmeel uit maïs, Milo, of tarwe, een versneller (zoals nitraat), en een as-whitening-agent (zoals kalk) zijn ook vereist.
We houden allemaal van een houtskool gestookte grill om te barbecuen onze vleeswaren tot in de perfectie. Als u graag met behulp van de perfect gevormde briketten tijdens het grillen, maar vind ze een beetje duur, hier is een doe-het-zelf optie.
How houtskool briketten te maken; Het eerste wat je hoeft te doen is het verzamelen van een aantal hardhouten stukken. Het soort hout dat u op zoek bent naar moet droog en ideaal doorgewinterde voor drie maanden of meer. Als u nodig hebt kleine blokjes, als de grootte van de stukken die je hebben grote bent, dan te splitsen in reepjes en vervolgens te verminderen in kleine stukjes. Echter, als je het moeilijk vindt om ze terug te brengen tot briket middelgrote stukken, maak je geen zorgen. ; Nu vindt een metalen emmer of vat met een deksel. Idealiter bezit komen van een oude als het gaat om geruïneerd. Als de emmer / vat heeft, rubber pakkingen, neem ze uit of ze zullen smelten. Daarna, maak een paar gaatjes in de bodem van de emmer, met behulp van een boor. Each gat moet een diameter hebben van ongeveer 1,5 centimeter, en ze moeten dichter bij het centrum. Plaats over drie stenen op de grond en de balans van de bak op hen. Het doel is om de emmer geven wat hoogte, en je kon op een andere blokken om het te krijgen van de grond. ; Zoek een paar oude kranten, verfrommelt een paar vellen in ballen en gooi ze in de emmer. Voeg voldoende aanmaakhout en steek het aan. Zodra het papier neemt licht en bereikt u een volledige vuur, voeg wat van de grotere stukken van hardhout. Nadat ze in brand vliegen, en je hebt een sterke vuur gaan, voeg de rest van het hardhout. Uw doel is om te char, dus pak het in, en laat het vuur verteren. ; Houd een oogje op de verschijning van de rook. Als het verandert van geel-wit aan een veel kleinere piekerige blauw, is het tijd om sneed de toevoer van zuurstof, om te komen tot verkoling. U kunt dit doen door het bedekken van de container met het deksel, het verwijderen van het platform is het op, en plaatsen het direct op de grond. Voor een goede maatregel, plaats een gewicht op de top van het deksel goed te verpakken, en het verzamelen van wat vuil rond de basis. ; Alles wat je moet doen, is nu Geef het tijd. Laat het zitten ongeveer 24 uur waarna het moet zijn afgekoeld aanvoelt. Neem het deksel eraf, haal de houtskool brokken uit de emmer en ze in een droge container op te slaan. Ze kunnen worden gebruikt voor uw volgende barbecue. Houd de houtskool stof uit de bodem van de container, en plet de kleinere stukjes houtskool in het stof, om de briketten te maken. ; Na gegaan door alle voorrondes, is het eindelijk tijd om de briketten te vormen. Je moet een dikke pasta gemaakt van maïszetmeel en water. Meng de twee en roer warmte tot je het bereiken van de juiste consistentie. Voeg zo veel van de houtskool stof om de pasta mogelijk. Zet deze slijmerige plak in piepschuim eierdozen en laat ze drogen. Ze moeten klaar zijn voor gebruik in ongeveer een week de tijd, en zijn bijna geheel rookvrije, en zo goed als alle commercieel gemaakt briketten. ; Houtskool briketten zijn ideaal te gebruiken als zij een warme, langdurige, bijna rookloos vuur. Gebruik deze methode over hoe houtskool briketten te maken, en produceer uw eigen zelfgemaakte Ones. Echter, als dit blijkt te omslachtig, dan kunt u altijd terugvallen op de commercieel geproduceerde Ones.

No comments:

Post a Comment