Saturday 10 September 2011

Vergeleken met televisie op Video Projectoren

Waarom zouden we op alle nadenken over een videoprojector wanneer we gemakkelijk kunnen een televisie en bekijk wat we willen volgens onze grillen en luimen te krijgen. Dus laat me je vertellen dat elke moderne televisie kan worden gebruikt in een home theater systeem als home theater systeem is alles wat je wilt, een televisie met een minimum van een standaard audio-en video systeem met een standaard kabel of antenne-aansluiting heeft. Dit is de fundamentele manier van kijken naar televisie en dvd-beelden en met behulp van het. De reden dat we proberen te kijken wat de beste tussen een televisie en een video projector is omdat we proberen te analyseren of er behoefte is om te upgraden naar een meer geavanceerde televisiediensten of een video weergave-apparaat. De meesten van ons ongerust te zijn over alle technische jargon en terminologie die gebruikt wordt wanneer we proberen om het onderzoek op. Sinds de keuzes spruitstuk toegenomen, heeft de verwarring ook toegenomen vraag welke moeten we investeren in een buis, plasma-, LCD-, achter-projectie of een front projectie. Dus laat me je een beetje informatie over zowel televisie en een video projector.
Feiten over televisie en video projector
Videoprojector is een weergave-apparaat dat een video signaal gebruikt en projecten het corresponderende beeld op een scherm met behulp van een lens-systeem. Deze projectoren gebruiken een zeer helder licht aan het beeld project, en de meeste van de moderne projectoren kunnen corrigeren inconsistenties, zoals bochten en onscherpte door middel van handmatige instellingen. Videoprojectoren worden voornamelijk gebruikt voor conferentieruimte presentaties, klassikaal onderwijs, en home theater toepassingen en televisie is nog een ander weergave-apparaat dat de uitzendingen en ontvangt bewegende beelden en geluid uit alle hoeken van de wereld. Het is een van de meest voorkomende apparaten elk huishouden over de hele wereld heeft, het heeft een monitor die de elektrische signalen omzet in visuele beelden. Zowel video projectoren en televisies maken gebruik van een kathodestraalbuis technologieën, maar de grootte verschilt en de kwaliteit van het beeld ook in het geval van een televisie die geeft je nietige versies van wat je krijgt in de video wordt weergegeven. Nu go in de diepere gesprekken van eerste ding dat moet worden rekening gehouden is wat u kijken vooral: Films en programma's op televisie.
Televisie Vs. Video Projector
Televisie-systemen gebruiken Radio Frequency-kabel en de antenne aansluitingen, voor videoprojectoren niet. Als uw kabel-of satelliet-box heeft, hetzij S-Video, component, of DVI-aansluitingen kunt u hen verbinden tot een video projector. Video projectoren hebben een zeer korte levensduur van de lamp die gebruikt wordt in projectie. Als je tv kijken op uw videoprojector voor ongeveer drie tot vier uur per nacht, zou je de lichtbron vervangen van een lamp ongeveer een keer per jaar bij ongeveer twee tot driehonderd dollar sinds video projectoren hebben een zeer korte levensduur. Het grote scherm formaat belemmert de kwaliteit van de weergave op de video de projector als satelliet-of standaard tv-beelden worden geprojecteerd op hen. Video Home Systems ook niet bieden slechte kwaliteit beeld vanwege de lage resolutie. In geval van hoge definitie televisie van de beeldkwaliteit is zeer goed. Video Projectoren show relatief betere resultaten, in plaats van de beste resultaten wanneer gebruikt voor het bekijken van dvd-films en het probleem van de korte levensduur van de lamp aan te pakken, kun je de minder uren van het bekijken van tot tien uur per week van vier of vijf uur iedere dag. Als jij iemand bent die pf die tv kijkt in de nacht en is eigenlijk op zoek naar een up gradatie, dan in plaats van een video-projector, uw televisie te upgraden naar achteren projectie-tv, een LCD of een Plasma te stellen.
Ik hoop dat deze vergelijkende analyse zou u helpen bij het begrijpen van de fundamentele verschil tussen televisie en beamer en ook zou je een idee geven van wat u zou moeten krijgen voor jezelf.

No comments:

Post a Comment