Friday 23 September 2011

De Geheime van Wedding Succes Lies met de Little Things

Door: Allie McComas
Stel jezelf voor, pas getrouwd en genieten van uw zorgvuldig geplande opvangcentra. Alles perfect is. Bent u klaar om de drie-tiered cake gesneden en alle ogen zijn op jullie. De fotograaf klaar is, uw gasten popelen om de prachtige bruidstaart smaak. U en uw nieuwe echtgenoot beurt om de taart and.no mes gesneden! Je vergat alles over de mes dat je nodig voor de taart! Dat gebeurde naar een vriend van mij. Het is gewoon zo gebeurd dat de bakker niet het mes, net de cake en haar opgericht te bieden. Deze mededeling uitsplitsing geleid tot een kleine uitzicht detail dat werd een big deal. Zij en anderen waren klauteren om een ​​mes te vinden, maar met een openlucht receptie, er was geen keuken om te plunderen. Zij daadwerkelijk belandde snijden de taart met een wegwerp plastic boter mes. Ze kan nu lachen erover, 15 jaar later, maar toentertijd was ze ontzet.
Ik had andere vriend trouwen en ze toegevoegd een speciale touch die bleek een grote hit worden. Plaats hier een traditionele bruidstaart, ze had een kleinere taart die zij en haar man gebruikt voor het snijden van de taart, maar ze had haar Baker 75 miniatuur bruidstaarten maken voor haar gasten. Ze hadden elk drie lagen en waren over de grootte van een grote cupcake en werden geplaatst op de plaats instellingen. Ze waren zo aanbiddelijk en iedereen hen liefhad. Vergelijking van de twee huwelijksfeesten, net op dat ene punt van cake-snijden, kan een klein detail maken het verschil.
Als u momenteel planning een bruiloft, zijn er kleine dingen wilt u misschien overwegen voordat je naar beneden het gangpad.
Kleine details die zouden kunnen uitvallen grote rampen
; Om veilig te zijn, gebruik waterproof mascara voor uw trouwdag. Je nooit; weten hoe emotionele u zal tijdens de eigenlijke evenement en u zeker niet wilt zwarte tranen biggelen uw gezicht als u huilen.
; Veel mensen, met inbegrip van uw bruiloftsgasten, gevoelig is voor parfums, dus proberen met behulp van geurende poeder voor het lichaam plaats.
; Bescherm uw kuilen! U niet wilt okselholte vlekken op uw mooie jurk en tijdens een stressvolle gebeurtenis (ja, zei ik stressvolle) zoals uw trouwdag. En, ga je zweten! Raadpleeg een bruids salon op hoe u uw trouwjurk weefsel beschermen vanonder-arm transpiratie. Kunt u specifiek koopt beschermende schilden voor dat doel. Ze kunnen beschermen ook u van gênant zweetvlekken!
; Houd enkele mintjes of adem-strips handig. U zult mingling met vele mensen en frisse adem is een must. U kunt uitglijden ze recht naar beneden de bovenkant van je jurk waar ze niet zullen vallen.
; Speciale touch die een snuifje van Panache toevoegen
; Onderaan gastboek tafel, overwegen een collage van foto's met jullie allebei uit kindertijd en culminerend in beelden jullie samen.
; Om uw gasten entertainen bij de receptie voordat je aankomt, een leuke quiz van make leren kennen ons beter bruid en bruidegom trivia.
; Zet wegwerpfototoestellen op de tafels voor de gasten doorfotograferen. Hebben een bin door de deur om hen plaats in eind de receptie.
; Geef uw fotograaf wijzen sommigen op kaarten met de namen van bijzondere mensen die misschien niet in de bruiloft, maar van wie je zou willen foto's.
; Een leuke manier om het gelukkige echtpaar sendoff vieren is bellen blazen in plaats van het gooien van rijst of vogelzaad. Ook als het een avond af te sturen, probeer dan met de gasten licht sterretjes. Het maakt voor een mooie foto!
; Onthoud, meeste problemen voordoen tussen miscommunicatie en verkeerde veronderstellingen dus ga over alles opnieuw en opnieuw met diegenen die helpen jou. Dus, zoals uw trouwdag benaderingen, enige tijd duren te gaan over kleine details zodat uw grote dag is een enorm succes!

No comments:

Post a Comment