Monday 26 September 2011

Keramische tegels verwijderen

Keramische tegels verwijderen kan een gemakkelijke taak, op voorwaarde dat de tegel is gekoppeld aan een tegelplaat worden. In het recente verleden, zijn meestal keramische tegels geïnstalleerd over tegelplaat. In het geval keramische tegels in uw huis zijn geïnstalleerd vele jaren geleden, is het mogelijk dat de tegel is vastgesteld op een betonnen sokkel. Het verwijderen van keramische tegels geïnstalleerd op beton, vereist zware spierkracht en een even zware hamer. De taak is heel moeilijk.
De juiste voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het verwijderen van keramische tegels omdat wanneer ze gehamerd, de kapotte stukken met scherpe randen rondvliegen in verschillende richtingen en kan slecht je pijn doen. Daarom gebruik van een veiligheidsbril is een must om de bescherming voor de ogen geven en maskers zijn zo nodig dat de tegel stof niet verder gaat in de mond of neus.
Het verwijderen van Keramische Tegelvoeg; verwijderen van gedroogde specie uit de omgeving van de keramische tegels maakt het werk van keramische tegels verwijderen makkelijker, omdat dan de keramische tegel is niet gebonden. Starten vanaf een bepaalde hoek of uiteinde van de keramische tegels vloer of muur. Nooit beginnen de werkzaamheden voor het verwijderen van de keramische tegel uit het midden van de vloer of muur. Neem een ​​plamuurmes en bewegen de scherpe rand rondom de tegel op een manier zodanig dat de specie materiaal is opgesplitst in poedervorm. Elektrisch gereedschap die zijn uitgerust met slijpstenen kan dienen hetzelfde doel. Volg dezelfde werkwijze op elk tegels een voor een.
Het verwijderen van keramische tegels; Terwijl u het verwijderen van keramische tegels, moet je niet proberen om het cement boord op te slaan, omdat het afval uit een hoop tijd. Bovendien bent u niet zeker weet of het gehele tegelplaat kan worden opgeslagen of niet. Het kan krijgen gekraakt als je de tegels hamer en niet verder kan worden gebruikt. Dus het is een veel betere optie om het cement bord te verwijderen, samen met de keramische tegels. Plaats het lemmet van het plamuurmes op de rand de tegel op een zodanige wijze dat het mes bijna parallel aan de vloer of de muur. Hit het andere uiteinde van het mes voorzichtig schoon met een hamer. Als gevolg hiervan zal de tegel worden losgemaakt van de onderliggende raad van bestuur en zal worden stak. Het meest belangrijk onderdeel van deze stap is dat elke tegel een wisselende mate van kracht voor de verwijdering ervan vereist. Sommigen van hen moeten zware hameren en in sommige anderen een milde hameren net genoeg zijn. Zodra alle tegels worden uit de tegelplaat zichtbaar, die kan worden vergruisd gewonnen door met een hamer. Zorg moet worden gezorgd dat hameren geen beschadiging van de ondervloer eronder veroorzaken.
Het verwijderen van het residu van keramische tegels, het uitvoeren van deze werkzaamheden, die u nodig heeft een vloer schraper met een lange steel. Opruimen alle gebroken stukken van tegels, cement platen, lijm en voegmateriaal het gebruik van dit schraper. De nagels die waren om de tegelplaat gebruikt over de ondervloer kan een probleem vormen tijdens deze taak. Als u de schraper kijkt, kun je voorkomen dat deze nagels. Ten slotte kunt u gebruik maken stofzuiger om het oppervlak schoon. Zodra u klaar bent het schoonmaken van het puin, zand van het oppervlak van de ondervloer met een schuurmachine to een gladgestreken oppervlak te verkrijgen. Uw vloer is klaar en u kunt een nieuwe set van tegels kopen en installeren ze op de vloer.
Tijdens het verwijderen van keramische tegels van de muren, moet ervoor worden gezorgd dat alle stopcontacten en waterleidingen niet beschadigd worden in het proces. Nu, je weet dat het verwijderen van keramische tegels is een tijdrovende job en je moet veel geduld hebben. Als het gebied bedekt met keramische tegels is een zeer groot of werk moet worden gedaan op een aantal verdiepingen of muren in je huis, is het raadzaam om de hulp van professionals te nemen.

No comments:

Post a Comment