Wednesday 14 September 2011

Snijden Fiber Cement Siding

Het grootschalige gebruik van vezelcement gevelbekleding resulteert in een nog buitensporige werken met de gevelbeplating materiaal. Een van de meest voortvloeiend probleem is, het snijden van de gevelbeplating materiaal. Vezelcement materialen is samengesteld uit cellulose vezels, zand en cement mengsel, meestal in een horizontale opstelling van de overlappende planken. Een dikke en dichte verscheidenheid van het materiaal heeft de voorkeur omdat het zorgt voor een betere isolatie tegen temperaturen en geluiddicht coating. Het niet-geslepen plaat is zo zwaar dat een gewone grootte blad ook worden uitgevoerd door meer dan een persoon. Het is een goede vervanger voor hout en de garantie kan worden uitgebreid tot bijna 50 jaar. Het heeft geen vlam vatten, is bestand tegen corrosie en slijtage, verkrijgbaar in vele maten en vormen tegen een relatief lage kosten dan hout. Het is dus de meest aantrekkelijke alternatief voor hout, vooral in krappe begroting verbeteringen aan het huis.
Daarom kan het snijden van vezelcement gevelbekleding blijken te zijn vrij een taak in de woning van de bouw zijn. Andere eigenschap van het materiaal is dat het ook kan worden zeer fragiel, vanwege een brosse karakter. Dit maakt het gevoelig voor steenslag op plaatsen, dus het moet worden behandeld zorgvuldig en nauwkeurig gesneden met behulp van het juiste gereedschap. De installatie van vezels gevelbekleding vereist snijden volgens de eisen van de baan. Een gemechaniseerde saw of met de hand scharen. Het proces kan leiden tot een zware mes voor het snijden van dunne vellen, het gebruik van mechanische zaag voor dikke en dichte bladen en ook een apparaat 'fibro cutter' als verwijzing naar een mes door Australiërs. Wat moet er aan herinnerd wordt, vezelcement snijden komt neer op een combinatie van zand en cement snijden. Daarom omvat het proces silicastof die grote schade kan toebrengen aan het menselijk lichaam. Daarom, voor zover de snij-apparatuur betreft, moet er geen compromis over de kwaliteit en veiligheid procedures.
De snede kan worden gemaakt in vele manieren die uitgewerkt als volgt. ; Een van de meest gebruikte methoden voor het snijden van vezelcement gevelbekleding is het gebruik van de spooraansluiting schaarmechanisme. Deze gevelbekleding scharen worden aangedreven door een hoge luchtdruk, waardoor ze het snijvermogen. Het werkt als een paar van snijgereedschap, zoals een schaar. Een zijspoor shear is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en de vezelcement kan worden gesneden door het te verbinden met een luchtcompressor. ; Carbide messen kunnen worden gebruikt voor zware snijden. Voordat u deze type, zorg ervoor dat u een beschermende vistuig dragen voor bewaken tegen de korrelig en stoffige deeltjes invoeren van uw mond of ogen. ; Cement zijden kan heel effectief worden gesneden met behulp van diamantzagen. Een diamantschijf goed passende in het priëel van de zaag tool is meer effectief voor het snijden van vezels opstelspoor. Dus nog meer vasthouden aan de veiligheid regels is een must voor een snijklus. These mes zijn taai en duurzaam, waardoor ze hen de meest effectieve instrumenten. ; Een vezelcement gevelbekleding bestaande uit meer dikte is treffend en kleinbedrijf, met behulp van een cirkelzaag met stofafscheider. Het verdrag in het algemeen gevolgd voor het snijden is het bijhouden van een bepaalde afstand tussen de eerste en de tweede gevelbeplating en de eerste twee vingers van het blad. Deze kloof schommelt ongeveer rond de 13% tot 22% van de dikte van vezelcement gevelbekleding in gebruik. Dit zorgt een behoorlijke en afgewerkt gesneden om de opstelspoor. ; Een vezelcement siding biedt een werkelijk aantrekkelijk en duurzaam optie om die classy kijken naar uw constructie krijgen. Alleen ervoor zorgen dat de stekken zijn gedaan met behulp van de juiste apparatuur en uiteraard met de juiste zorg.

No comments:

Post a Comment