Friday 30 September 2011

Berging Plannen: Bouwen aan een Outdoor berging

Het bouwen van uw eigen berging kan een uitzonderlijke ding om te doen als je wilt om zich te ontdoen van de extra bagage die je hebt in je plaats die u kunt niet gooien, noch kan je hem liggend op je plaats. Deze dagen, door de crisis van de leefruimte, mensen zijn toevlucht te nemen tot kleine woningen, die, wanneer vol met ongewenste spullen kan echt een probleem geworden. We kunnen niet ontkennen het feit dat er dingen in ons huis, die we misschien niet nodig het hele jaar door, maar doe het dan nodig hebt tijden en cant veroorloven om ze weggooien.
Hoe kan ik een berging plan?
Voordat u het bouwen van een schuurtje houden een paar dingen in gedachten met betrekking tot het opslaan van uw spullen in uw huis, ongeacht het feit dat je het bouwen van een opslagloods of niet. Als je al je spullen opslaan, plaats deze op een zodanige wijze dat er genoeg ruimte rond elk item, zodat u gemakkelijk kan bereiken voor elk van hen wanneer u wilt dat ze zonder een aantal dingen te trekken uit de weg eerst. Het is handig om te gebruiken palen en touw, zodat u een overzicht rond alle dingen, en de totale omvang waarin de dingen worden gehouden in het huis kan dienen als basis aan de dimensie van de schuur te bepalen maken.
Dit zou dienen als de inleidende stap bij het plannen, en zou het probleem van het bouwen solve ofwel een heel klein schuurtje of een grotere stal dan vereist. Dit kan worden begrepen als we proberen te kijken naar de opslag bouwpakketten gevonden in de markt, die wanneer zij wordt ingepast in een vorm eigenlijk ofwel blijken te zijn groot of klein. Dus om de juiste maat te krijgen en om jezelf te redden van al het gedoe moet je een idee dat je zou krijgen van de afmetingen die u maakt met de inzet en string.
Tips om een ​​Outdoor berging te bouwen; Er zijn een aantal essentiële hulpmiddelen die nodig zijn om voort te bouwen over een buitenzwembad berging die u nodig te hebben voordat het proces die hamer, handzaag, meetlint, potlood, dakspant plein, het niveau, boren, en verstekzagen. Om een ​​schuur zelf cutting precies volgens de metingen is een must en dat wordt gemakkelijker wanneer u alle tools. ; Als u het bouwen van een outdoor schuurtje moet je het niveau van de grond waar u het gebouw dat kan worden gedaan door het leggen van een rechte plank op de grond die zou ons vertellen of de grond-niveau of niet controleren. ; Dan moet je de aard van de stichting die u wilt controleren. Meestal houten skids worden gebruikt, afgezien van beton plaat waarbij de eerstgenoemde is goedkoper en maakt de beweging van de schuur. ; Het is noodzakelijk ter voorbereiding van de oprichting van uw outdoor berging, die kan worden gemaakt met grind. Gelet grind aan de basis biedt een stabiele en vlakke ondergrond voor de betere drainage, die op hun beurt helpt om het hout droog. Dit zou houden het hout van verrotting en zou helpen de outdoor berging langer duren. ; Ter voorbereiding van de grindbodem uitgraven ongeveer vier centimeter van de bodem in de afmetingen van twaalf centimeter breedte. Neem er hints uit de metingen van het binnenmilieu opslagruimte die al is genomen. ; Vul nu het gebied met grind. Rake het grind om te controleren, dat u ook de juiste maten te krijgen en om op hetzelfde niveau. Druk het grind en hark het weer en houdt de herhaling van het proces tot het waterpas staat. ; De ontwikkeling gebeurt meestal met de hulp van de nagels, die zijn groter dan vak nagels dus het geven van deze nagels veel meer kracht. Ervoor te zorgen dat de muren zijn vierkant, schietlood en waterpas staat. Het is beter om triplex van toepassing op de buitenkant van de muren om hen sterkte. ; Daarna komt de dakbedekking die bestaat uit mantels het dak en dat is meestal gedaan met asfalt shingles. Voorafgaand aan dat het bepalen van de dak kan hindernis en dan bijsnijden het juist behoefte heeft aan een beetje oefening dus blijf oefenen door te snijden eenvoudige sporen zijn. ; Zorg er ook van een tot twee dakramen die vrolijken het anders donkere plek en ook je spullen te beschermen van meeldauw. ; Als u deze richtlijnen Ik weet zeker dat u in staat zou zijn om een ​​duurzame en goede outdoor opslagloods volgen. All the best!!

No comments:

Post a Comment