Tuesday 27 September 2011

Tuinafscheidingen: Decoratieve Schermen Ideeën

Tuin Fencing moet Esthetisch behalve dat nuttig in houden afstand zwerfdieren. . Het is beter om uw tuin hek vanaf het allereerste begin, zodat alle toekomstige verwarring kan worden vermeden. De grens van uw eigendom kan worden gedefinieerd door het hek, die je zou redden uit alle toekomstige argumenten met je buren. Het geeft zeker een gevoel van zekerheid en veiligheid. Dus als veiligheid en beveiliging kan worden bereikt met behoud van de esthetiek, kan niets beter dan dat. Decoratieve tuinafscheiding kunt ook verbergen iets dat je wilt verbergen. Noord-Amerikanen introduceerde het hele idee van tuinafscheidingen en nu is het heel populair in Amerika. Tuinieren is een van de favoriete hobby van Amerika, spel en vermaak; Herinnert u zich nog Charles Lamb beschreven tuinieren als zijn primaire activiteit na pensionering in het essay De Superannuation. Dus om uw favoriete tuin van enigerlei transgressieve activiteiten redden, hier zijn enkele van de decoratieve hekwerk ideeën. Voor het kiezen van een bepaald ontwerp, doe controleren of het overeenkomt met de architectuur van het huis en de omgeving.
Soorten Decoratieve Omheiningen; Er zijn ruime opties om kiezen uit zoals ze zouden dat de stijl quotiënt van uw tuin zou toenemen. Het volgende kan eenvoudig en komen zij ook in een breed scala van kleuren en designs.
Bamboe Fencing; Bamboo afrastering kunt uw tuin geven een zeer exotische look, afgezien van zorgen uw privacy en veiligheid. Bamboe hekken komen in verschillende ontwerpen zoals Yucatan afrastering panelen, riet afrastering, wilg omheining, etc. Je kunt ook gaan voor een Kinakauji, Koetsu or Rioanji-Gaki stijl hek. Klassieke Kenninji hekken zijn ook een zeer goede optie, omdat ze kunnen uw tuin te dekken heel goed en zijn erg artistiek naar te kijken. Traditionele zwarte tegels zijn ook gebruikt in combinatie met het aan maken mooier. Er zijn verticale stroken van bamboe in combinatie met meerdere horizontale semi-ronde bamboe rails worden gebruikt voor ondersteuning. Dit soort van bamboe omheiningen kunnen worden ontworpen in zowel enkel-of dubbelzijdig, met gasdichte stoppen of niet-afgetopte. Hoewel Bamboe hekwerk voegt echt een karakter aan uw tuin, maar is niet erg duurzaam en rot na slechts een seizoen van regen en sneeuw voldoende zou zijn om te consumeren.
Vinyl afrasteringen; Vinyl omheining komt ook in verschillende kleuren en designs. De beste eigenschap van vinyl hekwerk is dat het duurzaam is en vereist bijna nul onderhoud. Het geeft u de volledige waard van geld in termen van duurzaamheid en zeker verhoogt de schoonheid van uw tuin afgezien van het bijhouden het veilig tegen indringers. Als gegaufreerd met hout geeft uw tuin hetzelfde uitzien als je hebt uit houten omheiningen maar met veel meer gemak. PVC-schermen is rot en roest bestendig. Er zijn geen ruzies van verkleuren en graffiti als je kunt geven hen een eenvoudige wassen en zij zullen weer als nieuw.
Wire Fencing; Dit soort hekken zijn algemeen aangehangen door stalen masten en worden gebruikt om grenzen waarbij de definitiedocumentatie de grens bakenen is echt nodig en er is dire moet verblijven duidelijke van indringers. Kan je zeker krijgen gedaan prikkeldraad als dat de situatie, en dan kan je het zo versieren met bloemen klimmers en twirling planten die het ook kan ziet er prachtig uit. Hekken laten veel lucht en licht, maar hier niet aan houden uw tuin een zeer prive-gebied. De zekerheid wordt lage als het gaat om potentiële indringers die willen iets voorbij de bloemen in de tuin.
Kettingschalm Schermen, Het is een soort van hek dat wordt geweven uit verzinkt of van staal bekleed draden. Ze zijn verticaal geplaatst en zijn gebogen in een zigzag patroon. Dit soort hekwerk is zeer eenvoudig te installeren en ook niet veel onderhoud. Het is ook heel goedkoop en net als andere hekken laat overvloedige licht en lucht hoewel de minst privacy geeft, maar om het half dekkende u kunt invoegen slashes in de openingen.
Houten omheining; houten omheining geeft uw huis een oude wereld te kijken. Het is passend voor de koloniale huizen die gemakkelijk kunnen worden aangetroffen in delen van houtwerven and Home Stores. Als je een houten hek kunt u ook terecht voor een eenvoudige Split Rail fence dat zou uw huis geven een rustieke uitstraling. Er is niet veel gedoe, zoals je klaar gemaakte houten hekken zodat u hek uw tuin binnen een dag als u al uw tools in plaats. Wooden clapboard hekken worden ook echt een optie, maar dan is het vereist regelmatig onderhoud, anders zouden ze rotten.
Deze zijn een soort van hekwerk ideeën die u kunt gebruiken om uw tuin versieren en de esthetiek van uw woning toe te voegen. Trust me, het zal voelt u zich een stuk beter als je een mooie tuin te zien met een even mooi hek.

No comments:

Post a Comment