Saturday 24 September 2011

Deer Fence: soorten herten Schermen

Hert-Ik kan alleen maar waarnemen zeer zachtmoedig en volgzaam dieren toe te voegen aan de schoonheid van de natuur. Ik weet lezer, vind je niet leuk deze beschrijving because voor u deze dieren zijn uitgegroeid tot een overlast en je echt nodig hebt om uit te vinden van een oplossing voor te houden van uw onroerend goed. Uw omgeving heeft weinig te veel van deze wezens, omdat hun natuurlijke vijanden zijn zeldzaam geworden soorten resulterend in de toename van het aantal herten in een mate waarin ze uitgegroeid tot een groot probleem. Deer komen in de plantages en eten weg de gewassen. Dus hier is de beschrijving van enkele soorten herten Fencing.
Soorten herten Schermen
De twee belangrijkste soorten hekwerk zijn:; elektrische afrastering, prikkeldraad, elektrische afrastering is een van de meest voorkomende types van omheiningen gebruikt om herten op afstand te houden omdat zij de goedkoopste. Er zijn draden gespannen rondom het pand langs de gewenste grens. Als u wilt de herten te versterken negatief, zodat ze leren om afstand te houden van uw woning dan kunt u kunt dan krijgen tot de draad door ze te lokken met pindakaas. Als ze eenmaal dicht bij het eten, krijgen ze een elektrische schok en weg te houden van uw eigendom voor altijd. Hoewel dit misschien wel effectief, maar komt over als een wrede methode van het onderwijzen van de onschuldige dieren een les. Ik denk dat kijken naar het humanitaire aspect van de zaak, kan elektrische afrastering een oplossing alleen wanneer de andere types die gewoon niet geschikt zijn, kijken wijs of in termen van functionaliteit omdat aan het eind van de dag je op huisdier of uw kinderen kunnen ook vallen ten prooi aan deze dodelijke val.
Prikkeldraad is de alternatieve methode om deze dieren op afstand te houden. It can wire gekoppeld worden of gelast draad, kan een van deze effectief zijn om zich te ontdoen van de overlast die de dieren maken, maar deze zijn duurder dan elektrische afrastering deer maar dan kost minder dan de conventionele afrastering use van herten te stoppen. De draad kan worden gemaakt van kunststof of een metaal, maar weer de laatste is veel duurder dan de eerste. Gazen van synthetische vezels niet bederven de schoonheid van uw huis, omdat ze bijna onzichtbaar soms, maar dan zijn deze niet duurzaam op alle. Zij hebben behoefte aan herstellen om de andere dag, omdat het materiaal is vrij kwetsbaar.
Gelaste draad kan zeker gebruikt worden en het is eigenlijk een van de meest veelzijdige producten te kopen. Het heeft heel wat praktische toepassingen naast hekwerk herten. Het is heel handig zitten is duurzaam en zeer flexibel te installeren. Helpen mee met het verbeteren van de schoonheid van het huis, omdat zij bieden minder zichtbaarheid, waardoor het onopvallend. Deze draden worden geplastificeerd en zware gelast, die zijn gegalvaniseerd vóór lassen. De technologie is zodanig en het is ontworpen op een zodanige manier dat het biedt flexibiliteit die zoals hierboven aangegeven draagt ​​bij aan het gemak van installatie. De kosten van onderhoud is bijna nul waardoor het een economische oplossing. Bovendien kan gemakkelijk worden geïnstalleerd om alle soorten van hekwerk-zij het post-, spoor-, schermen, staken, spijkers of bomen.
Sommige mensen groeien ook aromatische planten die mensen aan te trekken, maar vervolgens fungeren als afstotende middelen voor dieren dus houden ze weg in een zeer natuurlijke en afgezwakt manier. Planten zoals lavendel, munt of citroen, Maar als u geplant rond het huis of tuin, kan zeker helpen. Kunnen vaststellen this goedkoopste manier om alle mechanische ways uw probleem op te lossen. Dit zijn enkele van de manieren om te blijven uit de buurt van hert en om u te redden van alle de herten-gedragen angsten.

No comments:

Post a Comment