Sunday 11 September 2011

McCartney Hysteria Sweeps Australië Once Again

In juni 1964, hysterie geveegd Australië. The Beatles arriveerden en chaos ontstond. Vrouwen in de wachtrij en kroop onder ogen te Ringo Starr, John Lennon, George Harrison en Paul McCartney te leggen.
43 jaar later, hysterie werd eens te meer van de Australische kusten. Deze keer een ander McCartney had de vrouw in een vlaag - Stella.
Stella McCartney's ontwerpen zijn hoofden draaien en het maken van koppen voor jaren in de modewereld. Haar stukken zijn begeerde items voor velen een fashionista. Financieel, maar de zorgvuldig opgebouwde kleding buiten het bereik van de meest modieuze jonge dingen.
McCartney's couture assortiment verkoopt voor duizenden dollars voor een stuk. Haar celebrity-klanten behoren Nicole Kidman, Kylie Minogue en de altijd stijlvolle Olsen en Hilton zusters.
En toch een fractie van de prijs, de Australische vrouwen waren vandaag getrakteerd op een reeks van 42 stuks - voorradig door de grote retailer Target. Prijskaartjes waren verfrissend laag in vergelijking met andere van de ontwerper varieert, geprijsd tussen de AUD 79,99 dollar en AUD 199,99 dollar.
Sarcastische consumenten heb vaak verwezen naar de massa-distributeur als Target - de rode vlek boutique. En terwijl vandaag de schappen kunnen zijn voorradig - zij het kortstondig - met boetiek goederen, de sfeer was nauwelijks up-market.
Vrouwen wachtte tot vier uur buiten de deur - het gevoel geluk dat de lancering van de reeks werd uitgebracht op een nationale feestdag; hun behoefte om te werken in zieken dus ontkracht te bellen.
Veiligheid was ingeroepen om te gaan met de menigte en hun werk begon al vroeg, beperken vrouwen te wachten achter de aangewezen lijn van tegelwerk. verplicht De wachtrij voor de straf voor ongehoorzaamheid was een lot hard te doorgronden - de toegang is geweigerd.
Bij de winkel open, would-be shoppers overvallen binnen, het maken van een wanhopige rush naar de dames dragen.
De winkel werd overspoeld met winkelend publiek klauwen en duiken voor items in de McCartney bereik. Binnen enkele minuten werden rekken geleegd en de kleedkamers vol, waardoor vrouwen meer fantasierijke manieren om de felbegeerde kledingstukken verwerven, te gebruiken.
Mannequins waren naakt. Vrouwen die in sleepboten-o-oorlog over geul-jassen. Gekonkel shoppers wachtte buiten de kleedkamers voor slecht zittende kleding, profiterend van anderen "sortering kwesties.
waren Kleding opgeslagen en zal vermoedelijk op eBay verschijnen in de komende dagen.
Credit cards werden maxed, en de winkel lay-door het beleid werd in overdrive - niets aan de verdisconteerde ontwerper fiasco te krijgen.
En daardoor zijn op slaat heel Australië, vrouwen tonen vindingrijkheid, woestheid en wanhoop voor de almachtige etiket.
Het creëren van hysterie die zou doen her Beatle vader trots, Stella McCartney nieuwe fans gewonnen met haar betaalbaar aanbod. En net als haar hart kloppen vader, McCartney duizenden brak van de Australische vrouwen harten - de velen die naar huis ging lege handen.

No comments:

Post a Comment