Thursday 8 September 2011

Building Stair Rails - Hoe trapleuningen Bouw

Trapleuningen zijn gewoonlijk gebouwd in drie vormen en soorten. Het type hekwerk is afhankelijk van de configuratie van trappen. De configuraties kunnen worden zodanig dat de stringers aan de trap zou open zijn op beide zijden, gesloten aan de ene kant of gesloten op zowel de zijkanten. De wijze of manier van bouwen stair spoorstaven verschilt met de bovenstaande drie voorwaarden. Veel verschillende ideeën en ontwerpen kunnen worden gebruikt in het verbeteren van de look van leuningen.
How op trapleuningen installeren; De trap die open is aan beide zijden, moet trapleuningen steun te verlenen voor de gebruikers. Er zijn twee paar berichten die de reling, een bij het startpunt en de andere, waar de balustrade eindigt ondersteunen. De berichten die aanwezig zijn aan het begin staan ​​bekend als start newels, terwijl die aan het eindpunt zijn de landing newels. De minimum hoogte van een beginnend trappaal is over het algemeen 41-54 cm. De landing newels zijn ongeveer 60 cm in hoogte. Extra ondersteuning van de balustrades is genomen om de hekken te versterken. Een à twee borstweringen zijn geïnstalleerd per loopvlak van de trap. De balustrades zijn ofwel "PIN top 'of' vierkante top 'Ones. Moderne stijlen van leuningen worden gebruikt om de variëteit te brengen in de ontwerpen van de rails en balustrades. De balustrades worden geïnstalleerd met behulp van boringen.
De trappen dat een open kant hebben behoefte aan een enkele start en landing post, in tegenstelling tot de paren die nodig zijn in het vorige type trap. Als de bestemmingspagina niet kan worden vastgesteld op het eindpunt van de reling, kon een half trappaal worden gebruikt voor hetzelfde.
Het derde type trap is degene die een volledige wand heeft aan de ene zijde en knie muur aan de andere. Bij dit type is de leuning geïnstalleerd op de zijkant van de knie muur. Een begin-en landing post zijn nodig om de reling te installeren. De balustrades zijn geïnstalleerd op een gelijkaardige manier als die van de genoemde soorten. In sommige gevallen worden de beide zijden van de trap omsloten door volle wanden. Balustrades moeten worden ondersteund door beugels in dergelijke gevallen.
Building Stair Rails; De eerste stap bij de opbouw van stair rails is het bepalen van de hoogte van het starten van newels. De leuning is bevestigd aan de post op het punt, ongeveer een centimeter onder de bochten. De plaats waar de balustrade is bijgevoegd is het plein een deel van de post.
De tweede stap is het installeren van de landing trappaal aan de standpijp. De hoogte van de landing trappaal moet worden aangepast aan die van de stijgbuis. Boren moet worden uitgevoerd voor schroeven of vertraging bouten. Lijm kan gebruikt worden voor de montage. Zo wordt de landing post geïnstalleerd.
Te hechten de reling op de posten en balustrades, moet allereerst worden gemarkeerd voor de verticale kruispunten. Als men stelt 'vierkante top' balustrades, moet de railing direct worden gesneden en gehecht aan de newels. In het geval van 'pin top' balustrades, moet men eerst bepalen de afstand tussen hen. De onderkant van het hek moet worden geboord om het vast te stellen de balustrades. De pin toppen moeten worden vastgelijmd aan de reling.
De outdoor trapleuningen maakt de trap veiliger en gemakkelijker te gebruiken. The hand rail van het buiten trap moet makkelijk te houden. De afstand tussen de balustrades moeten minder dan 4 cm, veiliger te maken voor kinderen. Het gevaar van kinderen kruipen door het balustrades worden verminderd. Men moet controleren de specificaties die moeten worden gevolgd voor het installeren van outdoor leuningen van de lokale ontwikkeling van de stad autoriteiten.
De antwoorden op de meeste vragen over hoe u trapleuningen te bouwen werden gepresenteerd in de voorgaande paragrafen. Voor het installeren van trapleuningen, moeten de bovenstaande aanwijzingen blijken te zijn nuttig.

No comments:

Post a Comment