Monday 5 September 2011

Laat Koper Pas? Hoe Over Laat de verkoper Pas?

Door Deborah Lambeth
Dus, bent u verkoopt uw ​​huis en het is al zittend op de markt voor maanden. Na het draaien van een paar lowball biedt u eindelijk een aanbod dat is precies wat je vraagt! Binnen het aanbod, is echter een verzoek om een ​​donatie te doen aan een bedrijf dat de koper zal helpen bij de aankoop van de woning. Klinkt misschien vreemd voor u? Het is. En in plaats van een koper let op situatie, dit is een geval van de verkoper oppassen.
De IRS heeft onderzocht deze zogenaamde non-profitorganisaties en heeft een uitspraak dat ze illegaal zijn. De manier waarop de organisatie werkt, is dat een potentiële koper thuis papierwerk voltooit en stuurt het in een van die bedrijven. Het bedrijf op zijn beurt stuurt een brief (of omvat als onderdeel van het aanbod te contracteren aankoop), een vorm moet de verkoper zo volledig en sturen in een voorgeschreven hoeveelheid geld. Deze voorgeschreven bedrag wordt toegevoegd aan een eventuele afsluiting van de kosten die de verkoper kan de koper assisteren bij, dus het wordt een enorme financiële investering van de zijde van de verkoper. De zwendel is dat u betaalt voor de koper van uw huis te kopen.
Beschouw het geval van mevrouw Miller. Mevrouw Miller was verhuisd uit de stad en probeerde naar haar huis, zodat ze niet zouden twee maandelijkse betalingen te verkopen. Het huis was op de markt voor 9 maanden met slechts een aanbod en dat aanbod ging niet door. Ten slotte, een aanbod kwam en omdat Ms Miller echt wilde naar haar huis te verkopen, na veel dacht dat ze overeengekomen om $ 4500 in afsluiting van de kosten (die ongeveer het dubbele van het normale bedrag) te betalen. Zij en haar agent kreeg het Offer to Purchase en keek er overheen.
Binnen het aanbod tot aankoop was een vorm die vermeld indien mevrouw Miller een donatie van $ 4500 naar een non-profit organisatie en betaalde kosten voor de sluiting, dan zou er een deal. Houd in gedachten; de koper agent had niets gezegd over deze donatie aan de vertegenwoordiger van mevrouw Miller. In de kleine lettertjes, mevrouw Miller ontdekte ook dat het bedrijf een $ 500 kosten ten laste van de verkoper om de aanvraag voor de donatie.
Hoewel deze organisaties noemen zich non-profit en zijn als zodanig geregistreerd, is de regering zeggen dat deze zijn oplichting en ze werkelijk zijn for-profit organisaties. Gelukkig voor mevrouw Miller, ze deed onderzoek op het bedrijf in kwestie en vond de informatie van het IRS. Ze contact met haar agent en zei nee tegen het aanbod.
Kopen en verkopen van een huis kan een leuke en spannende tijd worden. Maar het plezier en opluchting mag niet verhullen dat de helderheid van denken en aandacht te besteden aan je gevoel als er iets gewoon niet goed voelt. Vaker wel dan niet, je darmen heeft gelijk!

No comments:

Post a Comment