Friday 23 September 2011

Het installeren van Prefinished hardhouten vloeren

Hoe velen van ons ging liftend en woonde in een van die houten barakken? Heb je niet altijd het gevoel dat er iets groots over de hele bosrijke kijken? We willen allemaal onze huizen die mooie bos-ranger huis soort uitstraling geeft. Maar wat als je woonachtig bent in de stad? Is bijna niet lug een stel houtblokken into stad en maak uw huis, kunt u? Nou, waarom niet gaan voor de voorbewerkte aangelegde hardhouten vloeren?
Ja. De naam klinkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? Hardhouten vloeren, dat ook voorafgewerkte? Maar ja! Dit inderdaad kan worden gedaan. Hier is hoe je het kunt doen.
Hoe te voorbewerkte Engineered Houten Vloeren installeren
De meeste mensen hebben de neiging om de eerste stap kijken tijdens het installeren van voorgelakt hardhouten vloeren. Het installeren van de hardhouten vloer, het hout te worden aangeschaft en opgeslagen voor een tijdje, dus dat het wordt gebruikt om de lokale klimatologische omstandigheden. Dit is zeer belangrijk, zodat er geen hout expansie / contractie problemen later. Krijgt het hout geacclimatiseerd aan uw lokale omstandigheden. Buy de ongesneden gelakt hout en sla het op in normale omstandigheden thuis om de beste resultaten te krijgen. ; Verwijder vervolgens alle oude vloeren. Strip de tegels van de oude vloer tot aan de ondervloer. Het niveau van die verdieping. Verwijder alle losse sporen van het cement, stof of kleine stukjes van de oude tegels, dat kan het oppervlak ongelijkmatig. ; Start krijten de plaatsing van de borden. Zorg ervoor dat u een afstand van 1/8th houden inch tussen de plank en de muur, 1/4e om ruimte voor hout expansie te verlaten. If er geen ruimte is voor het hout uit te breiden, zal de hout-vloer start zwelling en het zal er slecht uitzien. ; Begin met de langere delen van de ruimte waar het hout hoeft niet te worden gesneden. Dit geeft de ruimte een rechte in plaats het gevoel van een willekeurige schuine blik. Daarna, in de overige delen van de ruimte die je kan hebben op de planken gesneden en deze zoals vereist in de ruimten plaats. ; Boor de spijkers in de planken om ze te herstellen in stevig plaats. U kunt gebruik maken van de elektrische brad nagelpistool of de afwerking nagelpistool te dien einde. Dit zal helpen om de eerste paar planken recht en de juiste plaats terwijl u de overige stukken als een puzzel. Dit is belangrijk, als de belangrijkste lange planken-die het fundament voor de vloer model-don't hun plaats blijven, de hele vloer zal loskomen. ; U kunt gebruik maken van stellingen planken te spreiden planken en het onvolmaakte stukken te elimineren. Borden met gebreken kan worden verborgen door ze te plaatsen in de buurt van de muren. ; Start nagelen / nieten de planken op de vloer met behulp van de vloer nagelpistool. Zorg ervoor dat de ruimte van de nagels 8 tot 10 centimeter uit elkaar. Als je nagel de planken, zijn te controleren of de planken genageld recht en loodrecht op de muur. Use deurpost een zaag om de laatste hand van toepassing op de uiteinden waar het kan worden oneffen of te lang. , En daar ga je! Your mooie houten vloer is klaar!
Het goede ding over hardhouten vloeren is dat ze bijna nooit een misfit met de rest van het huis. Afhankelijk van de inrichting van het huis, zal ook de hardhouten vloeren passen zich in harmonie met de rest van de kamer. Dus als je wilt je kamer een stijlvolle en elegante kamer, kunt u een iets lichter gekleurde log, terwijl voor de meer avontuurlijke soort die hebben hun huis gekleurd in donkere kleuren, een donkere hout zullen best goed zijn. Dus ofwel weg, het installeren van kant en klare hardhouten vloeren is een geweldig idee!

No comments:

Post a Comment