Thursday 8 September 2011

Wat moet de ideale temperatuur in de koelkast zijn?

Het belangrijkste doel om een ​​koelkast te krijgen, is het behoud van de food artikelen, die alleen kan worden gedaan op een optimale temperatuur. Een optimale temperatuur kan alleen remmen de groei van bacteriën, omdat de koelkast volledig bevriest en solide. Daarom opslag van voedsel wordt echt makkelijk als we bevriezen wat we willen slaan of te bewaren. Toch? Verkeerd! Er zijn een aantal voedingsmiddelen die verandering, zelfs de kwaliteit wijs, helemaal wanneer ingevroren als groene groenten, fruit, melk en eieren die zijn slechts een paar van de voedingsmiddelen die niet goed bevriezen. Zou het ook zeer moeilijk te ontdooien vloeistoffen zoals melk en dranken. Dus in principe de koelkast hoeft alleen te worden koud, maar niet zo koud dat het voedsel stolt. De optimale temperatuur is ongeveer tussen de 35 en 38 graden Fahrenheit, dat is 1,7 tot 3,3 graden Celsius. Elke temperatuur meer dan dat zou de levensmiddelen bederven te snel en kunnen er zelfs voedselvergiftiging problemen.
Zo is het nu begrijpelijk, dat de temperatuur van de koelkast daadwerkelijk een effect op de voedingswaarde van het voedsel heeft. Als u informatie raadpleegt een basisverzekering tijdschrift u zou kunnen begrijpen dat alleen koelen helpt te vertragen het tempo van de bacteriële groei en het tempo waarin ze werken. Dus er is altijd een kans dat wanneer de temperatuur weer verlaagd de bacteriën zou beginnen werken aan de food producten en met succes zouden bederven. De temperatuur in de koelkast niet alleen maakt een verschil in de nutritionele waarde, maar brengt ook een verandering in het uiterlijk en de smaak van het voedsel. Laten we het geval van voedingsmiddelen zoals melk, vruchtensap of vlees in tetra pak, zou je altijd zien dat de fabrikanten een bepaalde temperatuur waarbij deze voedingsmiddelen moeten worden opgeslagen noemen. Wat dit betekent is dat als die bepaalde voedsel item wordt niet opgeslagen bij die temperatuur zou verwennen en dit is de reden dat professionele bedrijven zoals hotels en restaurants een nauwe controle op de temperatuur die ze ingesteld op de koelkast bewaren. Met minder tijd in onze handen om te koken voedsel, alledaagse of vers voedsel te krijgen alledaagse Het wordt steeds enorm belangrijk voor ons om de wetenschap achter gezond koel te begrijpen, dus een controle te houden op alle apparaten in je huis die u gebruikt om warmte of cool je voedsel en dat niet alleen uw koelkast, maar ook de magnetron zou omvatten.
Koelkast thermometer
Als je echt wilt om een ​​controle kunt u een koelkast of diepvriezer thermometer die beschikbaar is in de meeste supermarkten of keuken verkooppunten gebruiken keep. U kunt gebruik maken een eenvoudige thermometer of een digitale thermometer. Digitale thermometers zijn ook beschikbaar die worden geëxploiteerd door de batterij en geeft lezingen voor instant koelkast en de vriezer alsook wekelijks gemiddelde temperaturen voor beide. De vriezer thermometer kan worden geplaatst tussen de twee bevroren objecten graag twee zakken van groente voor ongeveer een dag voor de controle. De koelkast thermometer kan ook gebruikt worden op dezelfde manier. Dit is zodat de thermometer kan geven ons een beter idee van de constante temperatuur in plaats van een instabiele temperatuur die te wijten is aan de schommelingen als wanneer de deur wordt geopend. In het geval van eventuele vereiste aanpassingen, de thermometers uitgerust met temperatuurregeling wijzerplaten met behulp waarvan de temperatuur kan worden aangepast. De wijzerplaat heeft willekeurige nummers op, die niet verwijst naar de temperatuur van het apparaat, maar dan eigenlijk is voor uw hulp en begrip van de mate van de temperatuur die je hebt geminimaliseerd of gemaximaliseerd begrijpen. Het ding dat moet worden gecontroleerd is hoe is de indicator dicht to het warmere gedeelte van de wijzerplaat of kouder deel. So de thermometer de temperatuur regelaar zou zeker helpen om de juiste temperatuur in de koelkast en de vriezer te krijgen, dus zul je in staat om de gezondheid en het welzijn van uw gezinsleden te waarborgen.

No comments:

Post a Comment