Tuesday 13 September 2011

Draagbare generatoren: Wat is een draagbare elektrische Generator?

De opwekking van elektriciteit is in feite het proces van het omzetten van een bepaalde vorm van energie in elektriciteit. Opwekking van elektriciteit is het eerste proces in de levering van elektriciteit aan eindgebruikers. De tweede en derde processen zijn transmissie van elektriciteit en de distributie van elektriciteit die normaliter worden uitgevoerd door de elektrische energie-industrie. Er zijn vele andere methoden en technologieën die worden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Een elektrische generator volgt een mechanisme dat kinetische energie omzet in elektrische energie, met behulp van elektromagnetische inductie.
We hebben ervaren hoe stroomuitval kan een huis leave zonder stroom voor verlichting, koken, koeling en het verpompen van water. Draagbare generatoren kunnen worden gekocht om vervangende stroom te voorzien. Wel moet de generator het juiste formaat voor de toestellen en uitrusting die men wil uitvoeren om te beginnen. Black-outs en storm-gerelateerde stroomuitval kan echt verstoren iemands dagelijkse routine. Het installeren van een draagbare elektrische generator lijkt misschien een geweldig idee, maar het is niet zo gemakkelijk. De elektrische generator aan te sluiten met grote voorzichtigheid en met de grootst mogelijke zorg aan het elektrische systeem.
Wat is een draagbare elektrische Generator?
A drinkbaar generator is heeft een omvormer en is de kleinste, stilste en meest brandstof-efficiënte generatoren. Kleine draagbare generatoren hebben een standaard wisselstroom dynamo en draaien op hoge toeren per minuut energie op te wekken. Inverter modellen kunnen draaien op langzamere toeren per minuut aan de macht, die nodig is genereren, waardoor het geluid van de motor en maakt het zuiniger. These drinkwater of inverter generators zijn het best voor het aandrijven van gevoelige elektronische apparatuur zoals computers en verlichting. Het vermogen van de omvormer generatoren is meer stabiel en gelijk is aan of beter dan huishoudelijke elektrische energie. Regelmatige generatoren die niet beschikken over automatische spanningsregeling voorziening of die gebruik maken van lage kosten niet-sinus of aangepast sinus omvormers kunnen beschadigen elektronica zoals computers en geluidsinstallaties vanwege hun wisselende spanning.
Nutsbedrijven of draagbare generatoren kan grofweg worden ingedeeld in recreatieve, noodhulp en professionele categorieën. Sinds recreatieve generatoren produceren beperkte wattage, is het essentieel te weten wat de exacte wattages van uw apparatuur. Drinkbaar generatoren brengen de gemakken van het moderne leven in enkele van de meest afgelegen gebieden op aarde.
Capaciteit van een draagbare generator aan de macht van de jobsite in een afgelegen locatie is een uitstekende voorziening. Generatoren die werken in deze omgevingen langdurige commerciële kwaliteit motoren al zijn ze een beetje duur.
Draagbare generatoren zijn nuttig wanneer de tijdelijke of externe elektrische energie nodig is, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn. Elk jaar, mensen sterven in incidenten gekoppeld aan draagbare generator te gebruiken. Het merendeel van de ongevallen in verband met draagbare generatoren gerapporteerd aan CPSC koolmonoxide vergiftiging door generatoren die worden gebruikt binnen of in gedeeltelijk omsloten ruimten te betrekken.
Veiligheidsmaatregelen
Er zijn een paar veiligheidseisen die moeten worden nageleefd, terwijl met behulp van een draagbare generator:; Om te voorkomen dat koolmonoxidevergiftiging bij gebruik van generatoren moet men nooit opraken generatoren binnenshuis, waaronder garages, kelders en schuren. Wat frisse lucht onmiddellijk als je begint te voelen duizelig of zwak. ; Generatoren een risico van shock en elektrocutie, indien zij worden geëxploiteerd in natte omstandigheden. Het is raadzaam om de generator opereren onder een open, canopy-achtige structuur op een droog oppervlak waar het water niet kunnen bereiken of plas of afvoer onder. Men moet werken met hun droge handen. ; Voor het aansluiten van apparaten aan de generator, het gebruik van zware verlengsnoeren die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis wordt aanbevolen. De wattage voor elk snoer moet hoger zijn dan het totale vermogen van alle toestellen aangesloten. Verlengsnoeren die lang genoeg is om de generator naar buiten worden gebracht en ver weg van ramen, deuren en ventilatieopeningen moet worden gebruikt. De gehele lengte van het snoer moet vrij zijn van bezuinigingen of scheuren. ; Men moet nooit op te slaan brandstof voor de generator in het huis. Brandbare vloeistoffen mag niet worden opgeslagen in woongroepen plaats moet worden bewaard in correct geëtiketteerd, niet-glas de veiligheid containers. Men moet ook niet op te slaan van de brandstoffen in de buurt van een brandstof-brandende apparaat, zoals een gas boiler in een garage. Benzine gemorst op hete motoronderdelen kunnen brand veroorzaken. ; Elektriciteit is iets wat de meesten van ons voor lief nemen, maar wanneer het niet beschikbaar is ons leven al snel tot stilstand gekomen. Wanneer de stroom wordt out, we overspoeld duisternis echter een draagbare generator zal het werk done.bringing licht in onze leven dat ook op een zeer redelijke prijs.

No comments:

Post a Comment