Saturday 10 September 2011

Plafondventilator: Delen en Installatie

Plafondventilator
Philip Diehl plafondventilatoren met elektromotoren uitgevonden in 1882. Sindsdien zijn de fans hebben een lange weg afgelegd. Plafondventilatoren zijn erg handig tijdens de hete zomers. Ze verminderen de warmte met behulp van zeer weinig energie. Het is ook nuttig in de winter wanneer het zo nu en dan kunnen worden ingeschakeld om weg te trekken van de warme lucht uit het plafond waar het zich ophoopt.
Plafondventilatoren tweeledig doel dienen. Samen met het verstrekken van noodhulp van het vuur, ze kunnen ook worden gebruikt als een middel om verlichting in het huis.
Het installeren van de Plafondventilator
Er zijn verschillende manieren tot een plafond ventilator afhankelijk van de montage optie te installeren. Hieronder vindt u de installatie stappen voor het geval u gebruik maakt van een down stang:; Plaats de vaststelling van staaf in de houder ervoor te zorgen dat de bal einde naar het plafond. ; Rijg het zwart, wit en blauw draden van de motor via de luifel en de vaststelling van staaf. ; Na het inbrengen van de vaststelling van staaf in de kraag juk, draai het tot alle gaten samenvallen. Steek de stekker pin in de gaten en schroef deze stevig vast. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat aan de kabels niet beschadigd of doorgesneden. ; Bevestig de hanger en de vaststelling van staaf om de motor door het aandraaien van de schroef op de zijkant van de vaststelling van staaf. De positie van de schroef kan afhankelijk van het model van de ventilator. ; Na het inbrengen van de bal in de hanger beugel, alle nodige draadverbindingen. ; Na het waarborgen van de aansluitingen correct zijn gemaakt en de draden goed zijn geplaatst in het stopcontact vak, schuif de kap omhoog in de hanger beugel waar het moet permanent worden bevestigd met schroeven. ; Als uw ventilator werkt zonder enig wiebelen, hebt u met succes geïnstalleerd uw eerste ventilator aan het plafond. ; Soorten Plafondventilator
Te brengen over de toegenomen prestaties tegen lagere kosten, hebben fans constant onder de hamer en zijn heel vaak geïmproviseerd. De verschillende types van plafond ventilatoren die de wereld heeft tot nu toe gezien zijn:: trek Chain Control: Fans van dit ras hebben een metaal of een doek kabel die bij getrokken schakelt de ventilator door middel van de operationele snelheid te stoppen aan het eind. ; Variabele Speed ​​Control: Fans van dit ras hebben een draaiknop op de ventilator gemonteerde. Het kan worden gedraaid te verhogen of de snelheid van de ventilator te verlagen. ; Wall Mounted Control: Fans van deze variëteit hebben hun controles gemonteerd op de muur. ; Draadloze afstandsbediening: Fans van dit ras werken aan de infrarood signalen van een afstandsbediening. ; Delen van een plafond ventilator
Een plafond ventilator is zeer compact en is opgebouwd uit de volgende zeer fundamentele onderdelen:; Elektrische motor met een behuizing. ; Blades; Bevestiging apparaat; plafondventilatorbladen: Hoewel de meeste plafondventilatoren hebben 4 messen, kunnen ze 3 tot 5 messen, afhankelijk van de grootte. De kosten van een ventilator verhoogt met een toename van het aantal bladen. Bladen zijn er in verschillende lengte en diameter. Het volume van de lucht die de ventilator impact is afhankelijk van de duur van de messen. Meerderheid van de ventilatoren zijn leverbaar met een sweep diameter van 36, 42 of 52.
Messen kunnen worden gemaakt van massief hout, multiplex en deze dagen, zijn enkele bladen zelfs van metaal. De gemeenschappelijke afwerkingen beschikbaar zijn wit, kersenhout, notenhout, eiken, zwart, palissander en een verscheidenheid van andere kleuren, maar voor deze, zul je waarschijnlijk om een ​​aangepaste bestelling te plaatsen.
Ik was lezing betreffende het Internet onlangs dat deze dagen, blade dekt zijn ook beschikbaar. Deze bladen vangen de kiemen en stof in de lucht en helpen om het huis schoner en veiliger te maken. De messen kunnen verwijderd worden en periodiek gewassen.
Ceiling Fan Motor: The meest popular, durable and unfortunately expensive ceiling fan motor is the 'stack' or the 'K55' style motor. Dit ontwerp werd ontwikkeld in late 1970 toen de fans waren bijna uitgestorven. Het voordeel van dit type motor is dat het een bladhoek van 14 toelaat - 16 graden en nog belangrijker, bredere messen kunnen worden gebruikt, die helpt verhoging van de luchtbeweging. It werkt doeltreffend jarenlang einde en wordt geleverd met een levenslange garantie mee.
With vooruitgang in technologieën heeft de kosten van airconditioners gestaag afnemende over de jaren. Het plafond ventilatoren zijn op de rand van uitsterven vele malen de afgelopen eeuw maar hebben altijd stuiterde terug met een knal. Ik persoonlijk de voorkeur aan de plafondventilator boven de lucht conditioners any dag omdat de airconditioners zorgen voor een pseudo geconditioneerde atmosfeer die volledig snijdt u af van de werkelijkheid, terwijl fans te helpen is het verminderen van de warmte en helpt je verblijf in verband met het milieu. Maar aan het eind van de dag, dan moet je beslissen wat u het beste uitkomt.

No comments:

Post a Comment