Wednesday 28 September 2011

Winter Fashion: Kopen Winter Mutsen, jassen en handschoenen

Dit is het seizoen om vrolijk te zijn en ook een tijd voor alle koude rillingen en sensatie. Het is winter en je een kijkje nemen om je heen en zie de levendige rode wijnen gaan hand in hand met heldere greens. 'Tis de kleur van het seizoen en het is de tijd voor maretak. Winterseizoen met zich mee brengt de wintervakantie en ladingen van winkelen. Het is tijd om uw garderobe en pralerij upgrade op de wollen ondergoed en warme wanten. Wintervakantie betekent borrels met familie en vrienden en heel veel sociale dos. Uh oh! Heb je echt een kijkje genomen in je kledingkast? Als u nog steeds de lichte florale jurken en zonnige kleuren, je echt nodig hebt om te upgraden! Winter mode heeft verschillende manieren voor u om haute kijken en bekijk die van anderen weg te versmelten met de uber coole winterkleding.
Winter mode is meer dan alleen het kopen van de winter mutsen, jassen en handschoenen. Voorbereidingen voor de winter vakantie vergt veel van de planning en slimme winkelen. Het winterseizoen is zeker een moeilijke tijd voor de modebewuste mensen te kijken super hete. Maar hardcore fashionista's kunnen zelfs bevriezen in de winter koud voor mode! Nou, fret niet; het kopen van de winter mode kleren betekent niet dat je zal moeten offeren op de Oomph factor. En ja, is dit niet altijd te betekenen wol en oversized truien.
Winter Fashion: Wat is haute en wat niet!
Voorbereiden van een wintervakantie betekent het krijgen van kleding die vooral beschermen u tegen het koude. Dit is de basis als het gaat om het kopen van de winter mode kleren. Je moet de opbouw van uw wintergarderobe langzaam en voorzichtig. Immers, wil je niet worden geplakt met items die u niet nodig heeft en u niet in staat zijn te combineren met een andere outfit. Winterkleding gaat de basis; winter hoeden, winter jassen, winter handschoenen en laarzen winter. Laten we een sneak peak hoe u deze grondbeginselen te wijzigen in een prachtig scala aan winterkleding.
Winter Mutsen:
Dit is een van die punten die vaak wordt vergeten en men kan een echte fashion fout te maken door het kopen van de winter hoeden die niet helemaal geschikt. Ten eerste deze zijn zeer belangrijk om een ​​uit de koude beschermen, zoals lichaamswarmte meestal pogingen om ontsnappen uit de hoofd. De basis zou erin bestaan ​​een wollen muts in dit geval te krijgen.
Wollen mutsen of katoenen mutsen ook helpen bij de bescherming, afhankelijk van de intensiteit van de chill factor. Deze zijn te vinden in een verscheidenheid van kleuren met uitzondering van de traditionele bruin en kan ook worden gecombineerd met een stijlvolle sjaal om de eentonigheid te breken. Sommigen van hen zijn stretch en zijn ook omkeerbaar, zodat u kunt overeenkomen met het verschillende uitrustingen. Houd rekening met de snit en de stof van je outfit voordat u kiest voor de winter hoeden. Deze moeten om de stroom van het weefsel wedstrijd en noodzaak in mix met de kleuren.
If wol is niet al te cool voor jou, dan kun je kiezen voor vilt, katoen, cashmere of fluweel. Deze zijn vaak gecombineerd met nep bont garnituren en zijn ook gemakkelijk op de comfort factor. Als je echt wil een sterke fashion statement te maken, dan kunt u kijken op de diverse opties leverbaar in leder. Denk eraan voordat u die belangrijke aankoop, moet je om jezelf te beveiligen tegen de kou dus weet de mate van koude rillingen u zou geconfronteerd voordat het kopen van de winter hoeden.
Winterjassen:
Leather winterjassen hebben altijd al hoog op de populariteit lijst als het gaat om zowel mannen als vrouwen. Winterjassen hebben gebroken weg van de traditionele zwart en oversized silhouetten, er zijn nu een prachtige manier van verblijven warme en zeer stijlvolle AT hetzelfde moment. Winterjassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hulpstukken, die zijn ontworpen om uw wensen te voldoen.
Leren jassen staan ​​bekend om de hitte van het lichaam en leer flexibel can passen voor u uit voor een super hete look te behouden. Combineren met skinny jeans en voila, je bent klaar om te rocken! Trenchcoats zijn ook een modieuze optie als het gaat om de winter mode. Deze jassen zijn lang en eindigen net boven de knie en zijn accessorized met een trendy riem.
Als dit niet genoeg is, kunt u zoeken naar fleece gevoerde jassen. Deze zijn licht van gewicht en zijn gekomen met een zachte en zachte voeringen om uw warm te houden op kille dag. Voor degenen die niet de tijd om een ​​muts te dragen, kiezen voor een capuchon to bent verlost uit het vriesweer.
Winter Handschoenen:
Winter handschoenen zijn ontworpen volgens de behoeften van de consument. Ze konden worden gebruikt door een biker of simpelweg voor mode. Vanaf de basis tot de freaky rood in wol of hippe dier-prenten, kunnen deze worden gemaakt in een ultieme mode-accessoire.
Formele Winter Jurken:
Dames, kan je zeker experimenteren met de winter jurken. Winter jurken kan worden fitting en showy of kan hebben schone snijwonden of slanke lijnen. Probeer om te experimenteren met de kleuren en de stoffen en als je nog wilt off-shoulder jurk tijdens de wintervakantie dragen, kunt u gebruik maken stola's gemaakt van nep-bont of decoratieve shawls die delicaat can gedrapeerd zijn over de schouders.
Mannen kunnen gaan voor een stijlvolle coltrui ontwerper truien die zal fuseren met een formele gebeurtenis. Ga in voor blazers of kasjmier formele pakken met natuurlijke of synthetische mengsels. Look voor eenvoudige bezuinigingen en patronen. De truc is om warm te blijven zonder toevoeging van te veel winter kleding op het lichaam.
Dus het is tijd om samen trek je sokken en klaar maken voor de super coole winterseizoen met een aantal van de heetste ziet er in de winter jassen, winter hoeden en formele winterkleding.

No comments:

Post a Comment